kuzen bende benzetim birisine eksik kalmim:jeyyar:
öbcelikle benzettiğim kişi birebir benzemiyo,benziyemezde!çünkü arzum ondan kat kat güzel:asigim:ama andırıyo bana göre..ama benzettiğimiz hatunda türkiye güzeli yani:1closedeyes:
senin yanından geçemiycek olan,ama anımsatan hatunhihoyyyt
birce akalay(eski tr3. güzeli)
bu hatunuda çok beğenirim ayrıca,seni andırmıyomu bebeğim ne dirsin:1ninca:
kizzz bi göz atayim dedim .. hayranlikla daldim videona .. anam pilav yaniyodu yemin ederim dibi tuttu :))))))))))
herif icerde yemek bekliyo ben hala burda senin günlük makyajini izliyorum.
süpersin tek kelimeyle.. helal valla
tüh bunada benzetemedik:roflol::roflol:gamzelerin ve gözlerin sadece benzettiğim..göz rengi ve modeli..tmm kuzen başka birini bulcam durkaydirigubbakcemile3
bunlar işin espirisi tabi,ama tek bi gerçek var senin ünlü olarakta kimseye benzemediğin,eşin benzerin olmadığı,ama hayatımda gördüğüm ve beğendiğim en güzel,kısaca tek geçtiğim hatun olduğunopuyorumnanaktan
buldum dimi:smiley-cool:aa cidden birce akalaya cok benziosunnn ilarzu bak bende birine benzio bu kiz diodum yaa dusun dusun ben yok bulamadim yaff ASO bulmus kaydirigubbakcemile2
torpil geçiyosam 2 gözüm önüme aksın:1shok:kafamçokkarıştısüprizzzzz
arzum yeminle kolpa yapmıyorum kızım,sen hhayatımda gördüğüm en güzel hatunlardan birisin. enişte varya çok şanslı beeehihoyyytallah ayırmasın bebem evlilik ne zaman?
aa cidden birce akalaya cok benziosunnn ilarzu bak bende birine benzio bu kiz diodum yaa dusun dusun ben yok bulamadim yaff ASO bulmus kaydirigubbakcemile2
kuzen bide baa burcunu söle gebercem meraktan sorucam unutuyorum..ama önce tahmin yapçam
terazi
buldum dimi:smiley-cool:
aaa bulamadımmı:gitme:boğasın o zamancokacimcoookbildimmicokacimcoook
kuzen bende merkür gördün demeksengözlerimebaksanabama bilemedin:smiley-cool:
heheh hehehe bilemedinn bilemedinnhihoyyyt:smiley-cool:tüh yaa ben de sen de hala bilemedikkkk
kooooçç gibim anam kooooççççkaydirigubbakcemile3
sen sülesene kova mı yengeç mi çiçem
bence oglak burcuopuyorumnanaktan