Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
waay waay waay ne güzel hatunlara benzetiliim yaa çok mutlu oldum:))
o makyaj sadece kalem den ibaret beebğim far gölge yok zaten ama bu kalem sürüşü her göze gitmez bitanem bunu kaldıracak göz kapağı aralığı ve kaş genişliğinin olması gerekli gözünün ufak olmaması lazım birde..
onu da denerim bidenem yalnız pembe ruj çok yakışmış yaa
ben genelde kırmızı kullanırım bu makyaja ama pembe de çok gitmiş doğruısu bal köpüğümm
hah valla bende bu kıza benzettim aynı ismi neydi ki diye düşünüyodummmm
hakikaten cok benzettim bak gulsuda benzettikaydirigubbakcemile3
demekki benim goz seklimle alakali goz kapagi araligim cok acik degil
ama sen zamanin olursa yinede yap:1hug:
bende pembe ruju cok seviyom sanki daha genc gosteriyo kirmizi cok vamp duruyo ama sana gercekten yakisiyo:sm_cool: benim hic kirmizi yada baska renk rujum yok hep pembe toz pembe gul pembe:roflol:
arzu
gelinlik
taç
makyaj malzemesi
kozmetik toptancıları falan filan
ne işlerin varsa onlarıda hallederiz bebuk
ona göre
zaten bu yıl bende kesin gelcem bursaya
hatta bu aya sonu yada bir dahaki ay başı gibi olabilir
gelcem hee yanına
selammmm:kedi:ben yeni katıldım aranızaa.uzun zamandır bu başlığınnn özellikle de ilarzucum senin takipçinimm canımmm en sonunda dayanamadım geliim eksik kalmiim bu güsellikten dedim.canım valla nasıl bi güsellik sendeki yaaa bi insan hem bu kadar güleryüzlü,hem bu kadar tatlı dilli,bu kadar güzel ve şeker olabilir miii aaaa ayıptır valla cık cıkcıkmakyajlarını,videolarını büyük keyifle takip ediorum canımm ve yeni videonu sabırsızlıkla bekliorum olmuoo böle o güzel yüzünden mahrum etme bizleri.öpüldünnnnnnŞeniz
kuzen bak benden bitane daha:asigim::roflol:bende takipten sonra açıldım sana biliyosun:1ninca:selammmm:kedi:ben yeni katıldım aranızaa.uzun zamandır bu başlığınnn özellikle de ilarzucum senin takipçinimm canımmm en sonunda dayanamadım geliim eksik kalmiim bu güsellikten dedim.canım valla nasıl bi güsellik sendeki yaaa bi insan hem bu kadar güleryüzlü,hem bu kadar tatlı dilli,bu kadar güzel ve şeker olabilir miii aaaa ayıptır valla cık cıkcıkmakyajlarını,videolarını büyük keyifle takip ediorum canımm ve yeni videonu sabırsızlıkla bekliorum olmuoo böle o güzel yüzünden mahrum etme bizleri.öpüldünnnnnnŞeniz
senin tatlı diline kurban olsun dünya alem vallah o samimiliğini böle yazarak bile hissettirebiliosun ya helal sana ilarzucummmmalkisalkisalkis
oy masallah sana ya ne seker ne sicak kanli ve tatli dillisin sen
rabbim övmüsde yaratmis 41kere masallah
makyajlarinada bayildim ellerine saglik canim
kuzen bak benden bitane daha:asigim::roflol:bende takipten sonra açıldım sana biliyosun:1ninca:
delikafaduldenhehe öle oldu valla uzun zamandr hayran hayran bakıorum ben bi tatlışın video resimlerine.eee madem kuzen oldnz beni de alsanıza aranıza beni de ne olur ne olurlülülülülülü
seni kimseyle paylaşamam!!sen benimsin:roflol:he valla erzu bende sevdim,alalım onuda yuppiii aşiret büyii:teytey:
kız aso gel sochic de bizim dayı kızımız olsun be aileyi genişletek gülümdelikafaduldendelikafadulden:roflol:
çok da atlı maşallah baksana bizim gibi kız içi dışı bir bunun da :roflol::roflol:
seni kimseyle paylaşamam!!sen benimsin:roflol:he valla erzu bende sevdim,alalım onuda yuppiii aşiret büyii:teytey:
sochicarzunun dayı kızısın hayırlı olsunvereliniortakben hala kızıyım,doğal olarak sende bnm kuzensin:sm_cool:
kız sen benim şimdi videomu da izlememişsin
la iki tane video çektim makyaj topiğine yazmayanal bbilem çoluğunu çocuğunu almış çekirdekleri çıtlaya çıtlaya izlemiş gülüm aşkolsun yani
sen kiii senelerdir bizim aynı yastığa ay aynı topiğe yorum yazmışız aşkolsun heç yakıştıramadım doğrusu balım
sochicarzunun dayı kızısın hayırlı olsunvereliniortakben hala kızıyım,doğal olarak sende bnm kuzensin:sm_cool:
pisi pisine azarladin kiz eni alacagin olsunlmaz::umursamaz:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hehe tamamdr kuzennn saolunz şefkatli kollarınıza aldınız beni yirim ben sizi vallahhihoyyyt:sm_cool: