Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arzuu´cum... Bihter makyajini sabirsizlikla bekleyenlerdenimm :)
yaa resimler istediğim renkte çıkmıyo yaaaa en nasıl çekiyon resimleri ilarzuu :ecrin_bebek:
cnm benim ben üzerine pudra sürmezsem hortlak kibin olurum diye düşünüyorum ama bugün bi denicem bakalım
makyajın çok güzel olmuş sanada çok yakışmış
ne kadar şeker çıkmışsın maşallah
vaşşş diyorum:)))
yine cok guzel olmus canim eline saglik =)
cok tatlisin canim,massallah..
cokta güzel makyaj yapiyorsun,tebrik ederim..süperdia.s.
emeğine sağlık.hepsini izledim.çok güzelll
Harikasin a.s.!
agır makyajları bile bence sana yakısıyor inan herkese bu tur makyajlar yakısmaz...son yaptıgın gunluk makyajını oldukca begendim ....ilk yaptıgın mavi tonlarındakı goz makyajını pek sevmemıstım ama sana cok yakısmıstı....aslında mavi goz makyajını pekte sevdigim bir renk tonu olmaması nedeniyle begenmemıstim .....
kopuk fondeteninden memnun musun ?
videonu yeni izleyebildim tatlim
cok sekersin yaaa süper olmus yine makyajin senin rimel sürme seklini yerim ben
allah nazardan saklasin seni cok güzelsin makyajsiz bile
bu arada yazmaya unuttum rujunun ismini söylemedin ama ben yinede sorabilirmiyim marka ve numarasini cok güzelde
arzu ablaaaaaaaaaa:):):) ben seni bergüzar korele çok benzetiorumm
Arzuu´cum... Bihter makyajini sabirsizlikla bekleyenlerdenimm :)
ilarzu çok güzelsin.inşallah bahtında senin kadar güzel olur.nazar değecek walla bol bol oku kendine:)
bihter makyajımı olakamışş alkisalkisalkis
çok başarılıı
dene dadlum kaymaklummmm bana da söle durumu
canım denedim ama malesef pudra da kullanmam gerekti dediğim gibi bembeyaz oldum:)
ya merak ettiğim bişiy var.. makyaj malzemelerini genelde hangi markalardan alıyosun?? özellikle farlarını,kalemlerini falan?