Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm anladım canım normal yüz için kullandığımızın yanında bir de göz için nemlendirici kullanaceuk yani:) şu niveayı bir inceleyim ben saol canımmm
AYY BENDE DUN YAPRAK DOKUMUNE BAKTIM CANIM NECLA NIN DOĞUMGUNU MAKYAJIDA SÜPERDİ BEBİŞİMM alkisalkisalkis
AYY BENDE DUN YAPRAK DOKUMUNE BAKTIM CANIM NECLA NIN DOĞUMGUNU MAKYAJIDA SÜPERDİ BEBİŞİMM alkisalkisalkis
Eveet hayatım yaa :1shok:
Bende bayıldım resmen, okadar inceledim.
Ama nerde bende o beceri...
Ama ağladığında resmen pandaya dönmüştü kaydirigubbakcemile3
evet bebeğim göz için ayrı olmalı imiş göz çevresi daha hassas bi deri olduğundan.....
ama bak o niveadan memnun kalırsın senelerin kremi ne de olsa dimi?:)))
bi de bak oxigen diye bi ürün ver roxelanne amanın elimde denedim tonik üzerine nemlendiricisini cildim danki soluk alıp veriyor inanamadım çok beğendim ama sadece toniği 19 dedi almadım
niveanın bi toniği 9:)))
ama memnunum bundan da gülüm durumlar iyi olursa nivea bitince oxigen e başlarım sen de bi testerini elinde bi dene bak çiçem
yapayım bebeişim bu akşam kesin yapacam dün yaprak dökümü vardı kalkamadım başından:tomato:
bu akşam yapacam
bebısım harıkasın yıne ya.
masallah sana a.s.
ne marıfetlı gacısın sen ya
delikafaduldendelikafadulden yaşasın bu akşam büyük gün demek ki...sabırsızlıkla bekliyorum bitanem...gerçi bu akşam yemeğe davetliyiz....geç dönebiliriz......öyle bir durumda yarın merakla açmış ve izliyor olacağım canım benim.....o gül yüzünü yeniden görmek,farklı açılardan seni izlemek çok keyif verici...bağımlın oldum balım.....her açışımda makyajlarını izliyorum bitanem....:asigim: çok şekersin...:icecream: tatlı dilim,fıstığım,balım.... KK 'nın çiçeği....Allah canına sağlık versin...ki hep bizlerle burada olabilesin...:Saruboceq: öpüyorum o gül yanaklarından....:1hug:
ellerine saglık çok guzel olmus senı çok severek takıp edıyorum allıgın markası ve nosunu ne acaba?bı de bısey soracam yuzumuze kapatıcı surdukten sonra fondoten surebılıyormuyuz yada kapatıcı surmeden fondoten sursek olur mu?cok soru sordum galıba
tsk ederım canım cıldım bıraz sorunlu sıvılce ızlerı gozenek problemım var renklı nemlendırıcım yok hangısını onerırsın? fondoten surdugumuzde gozaltlarımıza surmuyoz kapatıcı suruyoz demı bunu yenı ogrendım
canım ya cok tsk ederım sana gecenlerde maybellınenın everfresh kapatıcısını aldım sıvı seklınde o nasıl sence?kopuk fondetenını kullanıyorum ondan cok memnunum
mıneral pudra fondotenın ısmını alabılırmıyım arzucum?
yha doğalda çok güselsin ama bacım o nasıl bi bakyaj yapış yhaa...harikasın walla...denicem bnde hmn...çok saol paylaşım için...