yine yeniden süpersin canım benim guzel ellerin easğlık emme alyansın nirde yaCADIARZU ok meraklıyımdırda:sm_confused: yuzun zaten oyle masum oyle tatlı ki masallah canımcım hersey yakısıyo:sm_cool:
gızzz senin yazını okurken vallahi tırnağımı kopardım anam sırıtırkene:roflol::roflol:
ooyyy oyyyyy ben sini yirim dadlummmm çiçeemmm:sm_cool:
(ay gene didimmm gülüm ne bilem tutamiim dilimi içimden geliii)
kızarmış ekmeğim : Allah senin de hep yüzünü güldürdüsün sevinçlerin hep üzüntilerden fazla sevdiklerin yanında olsun :Saruboceq:
(biraz bayram mesajı gibi oldu ama iddare et mormenekşemŞeniz)
Şeniz ahh keşkeee istanbulda olaydın, düğünümden önce seni tanıyaydım, düğün makyajımı sen yapaydın :çok üzgünüm: , artık bebişim olursa cinsiyeti kız olursa ve de gelin olursaa, gelin makyajını sen yaparsın ilarzuuumm, çiçeeemm, böceeem, nutellaaam kaydirigubbakcemile3
gızzz senin yazını okurken vallahi tırnağımı kopardım anam sırıtırkene:roflol::roflol:
ooyyy oyyyyy ben sini yirim dadlummmm çiçeemmm:sm_cool:
(ay gene didimmm gülüm ne bilem tutamiim dilimi içimden geliii)
kızarmış ekmeğim : Allah senin de hep yüzünü güldürdüsün sevinçlerin hep üzüntilerden fazla sevdiklerin yanında olsun :Saruboceq:
(biraz bayram mesajı gibi oldu ama iddare et mormenekşemŞeniz)
Şeniz ahh keşkeee istanbulda olaydın, düğünümden önce seni tanıyaydım, düğün makyajımı sen yapaydın :çok üzgünüm: , artık bebişim olursa cinsiyeti kız olursa ve de gelin olursaa, gelin makyajını sen yaparsın ilarzuuumm, çiçeeemm, böceeem, nutellaaam kaydirigubbakcemile3
off nutellam didin böğrümü yidin:ecrin_bebek:
neyse ben rcimdeyim unut unut unut yasakkelime
papatyam şimdi ben ist. a gelin gelecem 2 seneye kadar kıznın olmasını beklemeyiz senin akrabanın düğününe makyajını yaparım sen emrak etme :1hug:
off nutellam didin böğrümü yidin:ecrin_bebek:
neyse ben rcimdeyim unut unut unut yasakkelime
papatyam şimdi ben ist. a gelin gelecem 2 seneye kadar kıznın olmasını beklemeyiz senin akrabanın düğününe makyajını yaparım sen emrak etme :1hug:
oy oyy tişikkürr ederimmm çiçeeeemm Şeniz Şeniz Şeniz
( ayy ağzımı alıştırdın , diğer topiklerde yorum yaparken elimde olmadan tam yazicam çiçeeeem,böcceem diye, ay dur diyom , patenti ilarzuya ait kaydirigubbakcemile3 , eşime akşam gelince diyim bakim, çiçeeem böceeem bebeeeem sevgülümm diye, bakiim ne diycek kaydirigubbakcemile3
oy oyy tişikkürr ederimmm çiçeeeemm Şeniz Şeniz Şeniz
( ayy ağzımı alıştırdın , diğer topiklerde yorum yaparken elimde olmadan tam yazicam çiçeeeem,böcceem diye, ay dur diyom , patenti ilarzuya ait kaydirigubbakcemile3 , eşime akşam gelince diyim bakim, çiçeeem böceeem bebeeeem sevgülümm diye, bakiim ne diycek kaydirigubbakcemile3
aman sevgilim de gülüm de ne olacak bibeem
ben diyorum alıştı bizimki arrtık o bana nuriye düriye
ben ona kamil abdurrezak isimleri ile hitap ediizz
ha bu ara da şeye .çok taktık
samim seni öldürürm
melihaaaaa:)) ( bknz. canım ailem dizisi)
ayyyyyy ciddi mi gülüm yaaawww
sonunda izledin ya olsun
ama hakikaten öyle yapacam bundan sonra yüklücem çat diye koyacam
böyle ana haber bülteni gibi olayor az sonraaaa azzz sonraaaaa:roflol: gibi:roflol:
ewet wallaa zaten uyku tutmuyodu kafamçokkarıştı sabah ezanına kadar uyuyamadım o gecee her fırsatta baktım yüklenmemişti :roflol: ewet bundan sonra öyle yap bencede kaydirigubbakcemile5 bende sayende biraz ilerlertim cnm makyajı gerçkten çok yararlı bitanemm kardeşimin kep töreni için makyajını ben yaptım :asigim: sınıfında herkes çok beğenmiş makyajını bi makyaj için 20 ylt almış kuaförler sen kime yaptırdın diye sormuşlar kaydirigubbakcemile3 a.s.
arzuuu bu maybelline dream mousse kapatıcı ne kadar güzelmişşş, senden görüp gittim aldım hemen:))) ne zamandır kapatıcı istiyordum ama karar veremiyordum, vesile olduğun için teşekkürler:)))
canım yine çok hoş olmuş makyajın :sm_cool:
diyecek söz bulamıyorum sanaçokta güzelsin....
çooookk çoooookk çoooookk kıskandım.
maşallah arzucum okadar tatlı okadar güzel ve içtensinkii bayılıyorum sana yerimseniben
arzucum bu arada bu kapatıcıyı yüzün belli yerlerine sürdükten sonra üzerine pudra uygulayınca renk farklılığı oluyor mu?
yaa arada linkleri güncellesenizde bende 47 sayfa içinde aramasam ilk sayfa hariç tabi-tatlicadiarzu-
bu arada arzucum resim olan topiğindeki resimlerini çaldım haberin ola :asigim:
ulan otbustan bile canlı yayın yapiyo karı olaya bak
meslek aşkı bu olsa gerek tebrük ederim fırında portikallı ordeeem :asigim:
i m a ilarzu fan:):):)
gerçekten çok hoş bi bayansın..makyajında çok güsel olmuşş
kız ilonam şeker parem o iki videom da ilk sayfada zatii gülümmm nedne oradan bakmadın a bülbülümmmmŞeniz
ay o ilk sayfadakileri seyrettim sık kullanılanlara bilem ekledim :asigim:
ben başkada ekledin sandıydım
hmmm pek pudra kullanmadığımdan bilmiyorum gülüm ama kanımca olmaz diye düşünüyorum onu sürünce pudraya gerek kalıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?