- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
Abla yaa
ben taa kucuklugumden beri fondoten suruyordum hem de en adi ucuz markalari 14 yasimda filan basladim :S annem yapma derdi gene yapardim
simdi ise yanaklarim burnuma dogru olan kismi delik cok buyuk deliklerden degil ama var iste o yuzden devamli fondoten kullaniyorum veeee cildim kuru ne kremi kullandiysam fondoten surdugumde putur putur oluyor kabuk kalkiyor heleki burnuma surdugumde igrenc duruyor
bebis ablacim ne yapacam ben bi fikrin var mi guzeliim :) öptum
var güzelim ;
öncelikle o fondoteni bırakacan başka su bazlı bi fondotene geçeceksin çok işin düşmedikçe de kullanmayacaksın inan fondöten o delikleri kapatmıyor görünen yine görününr bebişi böle kendini alıştırıp sevmeye başla yaşın sanırım küçük hiç bulaşma böyle işlere canısı
nemlendirici konusunda tonik kullanmıyorsan krem i cildin emmeyebilir bunun için önce temzilik sonra tonik sonra da güzel bi nemlendirici canısı ben nivea kullanıyorum çok mesudum canlandırıcı tonik göz çevresi ve günlük nemlendirici olarak aqua sensetion kullanıyorum fiyatları da iyi bebeğim nem oranımı yükseltmeyi başardı dadlum bunları bi yam bakalım fondoten yerine köpük allıklar var onlardan kullanmanı öneririm inan bi kaç günden bu kadar zaman o fondotenini kullandığına üzüleceksin allıkla bu işi çözersin
nem olayına dikkat etmelisin canım özellikle göz çe3vren için öpüyorum