Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben sana ne kadar hayran kalsam azzzzzzz
nerdeydin ya sen daha önce
süpersin bebişim
ay lav yu ay lav yu
su yu lav me
?
öpüldün canım benim
bebeişim:)
ilarzucum hani videolar sabırsızlanıyoz wallaa kaydirigubbakcemile5 ne zman yüklicen kuzumm kaydirigubbakcemile2
ilarzu tatlım 1. sayfanın dışında yayınladığın makyaj videoların var mı conem ?
sahiden çok faydalı kuzucum :)))
la insan evladı sen nirdeydin heç görmedin benim fideomu :dilcikar:
be seni tiamo bibeemmm ben de seniiii Şeniz
sevgülüm şincik videoyu çektim full makyaj olunca allığı ruju accuk uzun oldu yüklemesinde de sorun oldu kalktım gittim kardeimin iş yerine ordaki internet hızlı diye. yüklemesi için verdim onun da başı kalabalıkmış ben evde beklerken saat 9 a geliyordu dedi abla uzun zürecek ben daha yeni başlıcam yüklemeye 1 saat sonra da çıkmam lazım dedi kapanıyor dedi ama yüklemeye devam edevek dedi. tam o sırada anamlar kü,tahyadan geldiler hemen hazılrlan aşağı in amcamlara gidiyoruz dediler ben paldır külüdrü indim şimdi eve girer girmez açtım pc yi kardeşimi aradım dediki daha yüklüyordur abala sabaha yaparız dedi ((((((((((
çiçeem durum bu hep böyle oluyor kusura bakmayın canım hep 1 gün gecikmeli oluyor bi kolay yöntemi var elbet ama ben çözemedim çiçeğim nedense benimkiler zor yükleniyor bitanesi yaaabenneyaptımki
tomoomm bebeğim olsun bekleriz bizz kaydirigubbakcemile5 bu zamana kadar bekledik 1 güncükmü bekleyemicezz geç olsun güç olmasın tatlımm mucuu mucuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende videonu sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.. neyse datluu insan bigün daha bekleriz seni... kaydirigubbakcemile5
çok teşekkür ederim yavrum
ben böyle yapaccam şu gün dedim mi yapamadım mı çok rahatsız oluyorm çiçeğim kendime kızıyorum neden yapamadım diye mirmirmirmir
ama yarın hazır olur çiçekler büyük ihtimalle
teşekkür ederim anlayışınız için çiçeklerim
seninle bi alakası yokki tatllımm mirmirmirmir bekleriz biz sen sıkma canınıı kaydirigubbakcemile5
makyajla falan işim olmadığı için çok
aaaaay
ama sana zaten nişanında bitmiştim
şu videonda beni paraladı
bir uzamn olarak sana birşey soracağım
yani bir resim gösterip bu makyajı nasıl olur diyeceğim hazırmısın
bu arada
ankaraya gelirde haber vermezsen
seni paralarım :lepi:
cok basarilisin canim cokta tatlisin masallah şutarafagittia.s.
harikaaa bayıldımm ellerinize sağlık :)
hayran hayran izledim valla.zaten çok hoş bir kızsın,makyajında süper olmuş.eline,emeğine sağlıka.s.
ya yeni video var da ben mi göremiorummmirmirmirmir
hee bende diyom başka yere mi açıp koydu videoyu..
e ii bekleyelim o zaman gardaşını şekercim...
Arzu cnm yaa çok tatlısınnn...:teselli:
Makyajından çok seni dinledimm çok güldürdün beniii...:roflol:
Maaşallah çok güzelsin....
Makyajında süper olduu....:1shok:
Teşekkürler emeğine sağlık...çok uğraşmışsınn bizler için......a.s.a.s.