hepınıze cok tesekkur ederım.ılaca basladıktan 2 hafta kadar normalınden daha kotuydum ıkı hafta sonra duzelmeye basladı sımdı hersey normal,ilacı bıraktıktan sonra aynı sıkayetlerım devam ederse dıye takıntı oldu sanırım bu gıdısle yan etkısı olmasa da olmus gıbı hıssedıp ılaclara devam edecegım offfffffffffffffff
öyle oldugumu bende farkettimŞenizilacın içeriğini okuduğunda zaten ilk 14 günün zorlu bir dönem olduğunu hatta kullanıcıların intihar eğilimi dahi gösterecegi yazıyodur.fakat yaşadığıın şikayetler fazla ağır bir ilaç kullandığındanda olabilir direk günde 1 tane alıyorsanız ondanda olabilir yada evhamdır.mesala bende anti depresanı kullandığım 2. gün kendimi cok iyi hissetmeye başlamıştım.halbuki etkisi tam olarak 6 ay sonra gösteriyor.eğer ki bunalımlarınız devam ediyorsa psikyatr gitmak en iyi çözüm.2 yıldan sonra anladım ki cok rahatsız bir ruh halim varmış.bunu tedavi olduktan sonra anladım
cnm annemde benim 3 yıl antidepresan tarzı ilaçlar kullandı 4-5 tane alıyordu ...ilaçlarınıda baya rahat bıraktı... doktorlar zaten nasıl bırakman gerektiğini anlatıyo her ilacın bi yöntemi var... canını sıkma :))
3 aydır yanlış ilaç kullanıyorum. Pratisyen hekim bakmıştı bana, bir kaç gün sonra gidip tekrardan muayene olacağım. Düzelemiyorum gibime geliyor yav. kaydirigubbakcemile