Azaltmaya karar verdim...
Doktora gitmeden azaltıcam..
Zaten dozum düşük birazda 5mg devam edip istediğim tamamen bırakmak.. Saolun arkadaşlar motive için.. zmn yasdım cnm adını
Ben de bugün dozumu düşürdüm yavaş yavaş bırakacağım canım ilacımı. Bana yanlış ilaç verdiler 3 aydır kullanıyorum. Çok üzgünüm çoook Asistan doktor bakmıştı bana. Tekrardan kontrole gidip doğru ilacı yazdıracağım. Onun için de bunu bırakıyorum. :sinifsinif:
Bir sorum daha olacak antidepresan haplarla ağrı kesici kullanmanın bir sakıncası var mı acaba? Bu konuda da bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkür ederim.Başım çok ağrıyordu,içecektim acaba içilir mi içilmez mi diye tereddütte kaldım.İçememiştim,yardımcı olduğun için sağolopuyorumnanaktan
Antidepresan ile antibiyotik kullanıyorum tatlım ben de. sositososito
ilacı kullandığınız süre ne kadar uzunsa bırakma aşamasın da o kadar zorlanıyosunuz.6 yıldır antidepresan içen 1 yıla yakındır da bırakmaya çalışan biri olarak sölüyorum bunu:) size tek tavsiyem iyi düşünün gereksiz yere kullanmayın.her dr güvenmeyin.çok gerekli der ise dr o zaman kullanın ve ASLA hiç bir şekilde kendi başınıza bırakmaya kalkmayın
Benimde korkularım var işte 6 ay kullandıktan sonra beyin alışınca, bu ilacın yokluğuna nasıl alışacak diye kuruuuuuuuup gidiyorum kafamda....Aslında kullanmak ta hiç istemiyorum da yine ilk baçladığım zamanlara dönerim diye ödüm patlıyorsenağlama