İlaç bırakmak

Arkadaşlar 3 - 4 gündür rüyalarımda gün içinde yaşadığım şeyleri kabus olarak görüyorum.Korkudan her yerim uyuşmuş yada yanıyo gibi oluyo,acaba haplarla bi alakası var mıdır?

Mutlaka hapla alakalı (antidepresanla)
Ben pek rüya görmeyen hatta görsemde sabah hatırlamayan biriydim..
Ama şimdi her gece mutlaka rüya görüyorum ve etkisiyle uyanıyorum
O gün ne yaşadıysam yada ne konuştuysam mutlaka rüyama giriyor..

Antidepresan haplarla alkol kullanımının bi sakıncası var mı ?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

Antidepresan haplarla alkol kullanımının bi sakıncası var mı ?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

Valla ben içiyorum.kaydirigubbakcemile3 Antibiyotik ile kullanılmıyor diye biliyorum. Gene de bir araştır tatlım, kanına girmiş olmayayım. sırnaşık şey

off saçma biliyorum ama antidepresan kullandığım için bazı yiyecek ve içecekler konusunda tereddütte kalıyorum yenilir mi yenilmez mi içilir mi içilmez mi diye:KK43:
Bu içeçekleri ve yiyecekleri sıralıyorum yorumlarınızı bekliyorum. Kahve,kola,ayran,soda,süt,bitkisel ilaçlar,yoğurt,nane,sarımsak bu yiyecek ve içeceklerle aram bozuldu yorumlarınızı bekliyorum.Bende takıntı oldu acaba etkisini azaltır mı fazlalaştırır mı vs vs

off saçma biliyorum ama antidepresan kullandığım için bazı yiyecek ve içecekler konusunda tereddütte kalıyorum yenilir mi yenilmez mi içilir mi içilmez mi diye:KK43:
Bu içeçekleri ve yiyecekleri sıralıyorum yorumlarınızı bekliyorum. Kahve,kola,ayran,soda,süt,bitkisel ilaçlar,yoğurt,nane,sarımsak bu yiyecek ve içeceklerle aram bozuldu yorumlarınızı bekliyorum.Bende takıntı oldu acaba etkisini azaltır mı fazlalaştırır mı vs vs

Kafein içeren şeyleri doktorlar zaten hiçbir zaman önermiyorlar hele ki ruh çöküntüsü içinde isek yani antidepresan kullanıyor isek. Daha çok körüklüyormuş canım. Onları eğer çok içiyorsan ya azaltmaya çalış ya da hiç kullanma. Hazır kahve, Türk kahvesi, kola, çay bunları çok kullanma tatlım. Bitkisel ilaçlar derken ne için kullandığına bağlı canım?

Midem de ekşime vardı nane kaynatacaktım dedim şimdi bişey falan olur boşver dedim..
Son 4 gündür ara ara olan baş dönmeleri oluyor acaba ilaçtan mı kaynaklanıyor? Yoksa acaba sorun ne?Antidepresanda kullanıyoruz ya ne şikayetimiz olursa olsun psikolojik diyorlar,eşimde bunaldı hastaneye götürmekten hastaneye de gidesim gelmiyor ne yapacağım bilmiyorum:KK43: :KK43:

Ufacık bir sağlık sorunum olduğunda bütün neşem kaçıyor hayatı kendime zindan ediyorum.Şuan şu yazıyı yazarken bile başım dönüyor.Artık duygularımdan da emin olamıyorum psikolojik olarak mı dönüyor? Yoksa bi problem mi var?

Benim de geçen hafta gözlerim kararıp, tansiyonum düşüyordu devamlı. Meğerse ilacın yan tesiri imiş. Aç kalmamak gerekiyormuş. Neyse ki geçti. İnsanın psikolojisi bozuldum mu yandı, hayatı zehir oluyor, hiç bir şeyden zevk alamıyor. Düzelmiyor da. 4 yıldır bu durum içindeyim. Çekilmiyor, hayata dair hiçbir şey yapamadım. Kendimi çok güçsüz hissediyorum... Anladığım kadarı ile çok kafana takıyorsun tatlım. Hastalıkta bundan tetikleniyor zaten. İyi olacağım derken böyle düşününce bütün iyi olacağım demen ilaç içmelerin boşa gidiyor. Elinden geldiğince -benim de gelmiyor zor bir durum biliyorum, kendime destek olamıyorum kendim beceremiyorum bari sen becer tatlım- olumlu olmaya çalış. Daha kötü sonuçlar doğurmasın yani daha da ilerlemesin tatlım rahatsızlığın. :çok üzgünüm:

arkadaşlar antidepresan ilaçlarla alkol alınmamalı.ASLA..zaten prospektüsünde de yazar..ters etkileşim olur,sıkıntı ,endişe vs..yapabilir başka zararları da vardır benim bildiğim bu..hepinize acil şifalar..kaydirigubbakcemile3

Arada içiyorum ben valla. :lepi: 10 yıl kullanırsam 10 yıl içmeyecek miyim? :1shok:delikafadulden

Hayat kısa ömrümüzü takıntılar korkular saçma sapan şeylerle geçiriyoruz.Hergün vur patlsaın çal oynasın ne güzel olurdu:lepi: Ne depresyon ne takıntı ne korku iç iç geber:)):teytey: didi keşlke izmirde olsaydın dağıtırdık ortalığı :p senin nişanlın benimde kocam kovalardı peşimizden:))))))))))

Hayat kısa ömrümüzü takıntılar korkular saçma sapan şeylerle geçiriyoruz.Hergün vur patlsaın çal oynasın ne güzel olurdu:lepi: Ne depresyon ne takıntı ne korku iç iç geber:)):teytey: didi keşlke izmirde olsaydın dağıtırdık ortalığı :p senin nişanlın benimde kocam kovalardı peşimizden:))))))))))

Psikiyatrım yeni ilaç verdi bana yav. Şimdi onu da kullanacağım artık. :gitme:
Dün nişanlım ile içtik sen de gelseydin, dağıtırdık kız. delikafadulden
Şerefe. :içelim:

X