boşver canını sıkma
inşllh bu sınavda başarılı oluruzda kurtuluruz hayırlısıyla.
hangi derslerden gireceksin.
benimde 3 dersim var.
mat. ing. inkilap.
:hulya:
ders çalışmaya ne zaman başlıyacaksınız.:hulya:
biz buaralar oğlumla hastayız
ikimizinde gözleri şiş ve beyazı kanlı gözümü açıp kapatırken çok fena batıyor.:sinifsinif::gitme:
merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var 2 gündür bankaya gidiyorum kayıt yenileme için ama sistemler çalışmıyor diyorlar ne yapıcağımı bilemiyorum 17 disi son zaten kayıt olamıyıcam ne yapa bilirim sizce ..eyvahedigeldismile
öyle canım yapacak bişey yok artık hayırlısı ben ingilizce 8 ve matamatik 8 den girecem çalışmakmı sanmıyorum çalışabilecemi çünkü ikisndede sıfır noktasındayım artık yine ya bismillah deyip atacaz inş. tuttururuz..
bir de diğer notlarınızı yüksek tutarsanız ingilizceden muaf kalıyosunuz.. görümcem tek kelime ingilizce bilmeden geçti.. ama diğer derslerinden hep yüksek notlarla geçti...
alla allah
benim kaydımı eşim yeniledi pazartesi bir sorun yoktu o zaman.
ziraat bankasında sıra çok diye diger bankadan yaptırmış ama yinele ziraat bank.sına 5 lira daha yatırmak için gitmek zorunda kaldı.
istersen diger bankalardan dene...
eger sorun böyle devam ederse zaten kayıt yenileme tarihini uzatırlar şikayetten falan.
evet canım dediğim gibi zirat ve vakıfta sistemler çalışmıyormuş dün halk bankasında haletim ama bu seferde hak eğitimde takıldım bu gün saat 2 den 5 kadar ordaydım ve yine haledemedim .allahtan kayıtları uzatmışlar ayın 24 kadar artık pazartesiye inşallah halede bilirim. birde bişi daha sormak istiyordum ben 8 inci sınıftayım geçen sene 3 dersten kaldım şimdi yine bütün derslerdenmi giricem yoksa sadece o 3 derstenmi giricem bununla ilgili bir bilginiz varmı..bilmiyorumkismile
ne yaptınız kızlar ders çalışmaya başladınızmı...benim kitabın eksik...pazartesi alınca başlıyacağım.
canım ben bu donem kayıt yenileyemedim bi sonrakı sınava kaldım :kedi: ben sana şeyi sorucaktım bu benım 3. sınavım olucak 8 tane dersım var acaba dıyorum ben sımdı halk egıtıme gıtsem kayıt yenılemeden kıtaplarımı alabılırmıyım en azından sımdıden baslasam ders calışmaya belkı marta kadar hazırlanabılırim CADIARZU bıde kıtapların degıstıgını duydum elımde gecen donemden kaldıgım ders kıtapları var onlarda calışsam bısey olurmu cunku kıtapların içerıklerı tamamen degısıyomus dıye duydumda belkı senın bı bılgın vardır Şeniz
şimdi kayıt yenilemeden kitap veriyorlarmı bilmiyorum...ama kayıt yaptırmadıgını söylemezsen verirler heralde:kedi:
dediğin gibi içeriği değişmiş...benim aradaşa eski kitabı vermemişler konular degişti demiş.
bir göz atsanda zararı olmaz bence...
hadi bakalım hayırlısı..:hulya:
sınava bu sefer pazar günü girecez hiç farkında değildim yarın kuzu kuzu gidecektim sağolsun arkadaşım farkedip söyledi ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?