• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

sen ne zaman kayıt yaptırcaksın liseye.bilmiyorumkismile
birde meslek mi düz lisemi düşünüyosun.
ben şimdiden hangisine gitsem diye düşünüyorum. tabi böyle düşününce sabırsızlanıyorum.delikafadulden
sence hangi lise avantajlı.
ben meslek diye düşünüyorum ama.ohaoldumsmile
bilmiyorumkismilemalesef yeni kayıtlar yazaymış yani lise seneye ..:1no2: sizlerde o zaman kadar verisiniz drslerinizi beraber gideriz gene ....:lepi:

ben 1 senedir düşünüyorum .sırnaşık şey evet meslek lisesi güzel fakat 1e bir gitmek şartı var o yüzden eşimi ikna etmem lazım buda zor görünüyor bakalım . ben imam hatip düşünüyorum arapça ögrenmek istiyorum ....boshayallersmilehayırlısı .

buna benzeyen bir tane vardı ama inş. silinmez.
daha benim girecegim 2 sınav var inş. en kısa zamanda orda buluşuruz.:sinifsinif:
artık senin tecrübelerinden faydalanırız.

evet kıslar açıklandı bugün ..1 saat . önce.....:sm_cool:

ben mezun olmuşum :teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool: darısı başınıza......:lepi:olumunekankayizsmile

kızlar evet açıklanmış.
internet Explorer den girdim açıldı. bende 6. sınıfın hepsinden geçmişim.
7. sınıfın safece fenden geçmişim.:roflol:
zaten ben sadece 6. sınıfa çalışmıştım bunada şükür.:Saruboceq:

bende 10 dersin 5 inden geçmiş 5inden kalmışım üzüldüğüm 7. sınıf ingilizceyi kıl payı kaçırmışım yanarım yanarım ona yanarım kurtulamadım şundan tebrik ediyorum kendimi yinede süper atmışımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

bende 11 dersten girmiştim hepsini kazanmışımalkisalkisalkis8.sınıf için temmuzda tekrar sınava giricem inşallah kazanırımda,ağustosta lise kayıtlarına yetişirim.

vay bee! hepsinden geçmişim hiçte çalısmadım halbuki.. demekki sallama konusunda baya yetenekliyim.kutluyorum kendimiguclubacismile

kızlar bende 6. sınıfın 5 dersten gectım ingilzceden kalmısım ama puan ortalamama gore onuda gecıyorum .. 7. sınıfında 4 dersten gırdım 2 tanesını gecmısım hemde kıtabı hıc acmadıgım halde tamame salladım ..vallahı kendımı kutlurum benım ıcın ıyı bı sonuc hıc bu kadarını beklemıyodum ...kızlar hepınızı tebrık edrım aferın bıze bızde bu azım varken üni.. mezunuda oluruz...

Kızlar hepinizi tebrik ederim
Darısı kalan dersleirn başına
Bende anca dün gece bakabildim Çok merak etmeme rağmen şmkan oktu bakmaya
Veeee bende 3. sınava gerek kalmadan liseli oldum artık
Mat. i sırf atarak 35 puan alıp oralama ile geçmişim
İnglzcemde çok iimişte benim haberim yokmuş 70 almışım ondan hihoyyyt
aeben canım biz bi daha bakmayalım buralara:1closedeyes: burası ilöğreitmlerin yeri biz artık liseliizkafamçokkarıştı

aeben canım biz bi daha bakmayalım buralara:1closedeyes: burası ilöğreitmlerin yeri biz artık liseliizkafamçokkarıştı

kötükedihüso:oklava:laelaelaelaelaealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka:akannehir
kız zaten çatlıyorum iyice azdırma beniohaoldumsmilelülülülülülülülülülülülü
yıkılın sayfamızdan üleeeeyyyn birdaha sizi burda gözüm görmesiiinlülülülülülülülülülülülü

ya ben anlamadım sen kaçıncı sınıftan sınava girdin ki 3. sınıfa girmene gerek kalmadıbilmiyorumkismile

:kedi:opuyorumnanaktan
kötükedihüso:oklava:laelaelaelaelaealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka:akannehir
yıkılın sayfamızdan üleeeeyyyn birdaha sizi burda gözüm görmesiiinlülülülülülülülülülülülü
:1hug:Şeniz

ulen bnlar bızı catlatsın bızde bu sınavda basarırsak bızde lıselı olucagız len havanızı sondurecez sızın olumunekankayizsmile evt bızım topipği bıran önce terk edın alsanaalsanasmile lülülülülülü

ulen bnlar bızı catlatsın bızde bu sınavda basarırsak bızde lıselı olucagız len havanızı sondurecez sızın olumunekankayizsmile evt bızım topipği bıran önce terk edın alsanaalsanasmile lülülülülülü
Sizleride bu topikten kovacak günler gelecek ....hihoyyytolumunekankayizsmile:1hug::jeyyar:

olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
Sizleride bu topikten kovacak günler gelecek ....hihoyyytolumunekankayizsmile:1hug::jeyyar:
sadece
aaaaaammmmmmmmmmmmiiiinn.delikafadulden:lepi:
:Saruboceq:

lise kayıtları sanırım ağustosta.bende temmuzun sınavını verebilirsem kayıt olucam.ama aklıma tek takılan lisede derslere katılmak gerekiyormu.

ya ben anlamadım sen kaçıncı sınıftan sınava girdin ki 3. sınıfa girmene gerek kalmadıbilmiyorumkismile

Çok hoşsun seviyom ama kıskanma güzelim senide bekliyoruz yanımıza şakkıdı

Ben ilk sınavda 7nin derlseri 6dan 2 ders 8den 4 ders girdim
8den 2 tanesindne kaldım
şimdide o kaldığım 2 ve girmediğim 2 dersten girdim ve bitirdim
Ben Temmuzdaki sınava aynı telaşı tekrar yaşamak istemiyordum
yoksa kayıtlara yine sizi bekliicez Hoş beklemesek havamız tam yerind eolurdu yaaa:icecream:

lise kayıtları sanırım ağustosta.bende temmuzun sınavını verebilirsem kayıt olucam.ama aklıma tek takılan lisede derslere katılmak gerekiyormu.
düz lisede gerekmiyor.. aynen ortaögretim gibi sınavlarla giriyorsun .ama meslek liselerinde birebir egitim var ve mecburi.

Son düzenleme:
aeben,yanıtın için teşekkür ederim.o zaman mecburen düz lise,aslında benim kuaförlük diplomam var meslek lisesi benim için daha iyi olur ama küçük çocuğum olduğu için derslere katılamam

bende geldim:)
açıköğretimliyim yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ve azmin zaferi şimdide üniversiteli olacağım inş. insan istedikten sonra başaramayacağı birşey yoktur.

yaa arkadaşlar banada yardımcı olun nolur benimde deprem zamanıydı 99 da babam bıraktırdı bişey olursa diye okula çürük raporu vermişler diye.ama kocam destek oldu.dün kayıt oldum 7 yi bitirmiştim 8 de devamszlıktan kalmış gözüküyomuşum.galiba temmuzun 17 sindede sınavım var oda son sınavmış.sizden nasıl çalıştıgınız hakkında ve soruların ne şekilde olduğu yani sistemin nası oldugu hakkında bilgi istiyorum.şimdidien teşekkürler.

yaa arkadaşlar banada yardımcı olun nolur benimde deprem zamanıydı 99 da babam bıraktırdı bişey olursa diye okula çürük raporu vermişler diye.ama kocam destek oldu.dün kayıt oldum 7 yi bitirmiştim 8 de devamszlıktan kalmış gözüküyomuşum.galiba temmuzun 17 sindede sınavım var oda son sınavmış.sizden nasıl çalıştıgınız hakkında ve soruların ne şekilde olduğu yani sistemin nası oldugu hakkında bilgi istiyorum.şimdidien teşekkürler.

Ben daha bir kere sınava girdim iyi çalışırsan kolay ben son 15 gün çocuktan dolayı zar zor çalıştım 10 dersten 7 sini geçtim 3 dersten kaldım bunada şükür.yerimseniben
kitaptan çalışıp sonra testi çözüyorum.
internetten eski sınav sorularını indirip birde ordan test yapıyorum.
sınavda bir derste 20 soru var 9 tanesini yapabilirsen geçiyorsun.
çok sıkıntı yapma güzel çalışırsan mutlaka sonucunu alırsınkaydirigubbakcemile5

evet kesinlikle yokmuş.özellikle bu sistemden sonra gördüm.
sınava girdigim zaman abartmıyorum 50, 65 yaşlarında teyzeler amcalar vardı.:lepi:

brnim annemde erkek kardeşinin eşi için okula yazıldı kız ilkokul mezunuyum ehliyet bile alamıcam deyip üzülüyordu annemde okula yazıl dedi cesaret edemedi kız :) annemde gel beraber yazılalım deyip gaza getirdi, şimdi beraber sınavlara hazırlanıyorlar... (herkese böyle görümce lazım:P)

gerçi annem pek önemsemiyor geçen sınavlarından sonra konuştum diyor ki valla matematikte hangi rakam gözüme hoş geldiyse işaretledim hey allahım yaa sırnaşık şey

Back