bilmiyorumkismilemalesef yeni kayıtlar yazaymış yani lise seneye ..:1no2: sizlerde o zaman kadar verisiniz drslerinizi beraber gideriz gene ....:lepi:sen ne zaman kayıt yaptırcaksın liseye.bilmiyorumkismile
birde meslek mi düz lisemi düşünüyosun.
ben şimdiden hangisine gitsem diye düşünüyorum. tabi böyle düşününce sabırsızlanıyorum.delikafadulden
sence hangi lise avantajlı.
ben meslek diye düşünüyorum ama.ohaoldumsmile
evet kıslar açıklandı bugün ..1 saat . önce.....:sm_cool:
ben mezun olmuşum :teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool: darısı başınıza......:lepilumunekankayizsmile
kızlar evet açıklanmış.
internet Explorer den girdim açıldı. bende 6. sınıfın hepsinden geçmişim.
7. sınıfın safece fenden geçmişim.:roflol:
zaten ben sadece 6. sınıfa çalışmıştım bunada şükür.:Saruboceq:
bende 10 dersin 5 inden geçmiş 5inden kalmışım üzüldüğüm 7. sınıf ingilizceyi kıl payı kaçırmışım yanarım yanarım ona yanarım kurtulamadım şundan tebrik ediyorum kendimi yinede süper atmışımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
bende 11 dersten girmiştim hepsini kazanmışımalkisalkisalkis8.sınıf için temmuzda tekrar sınava giricem inşallah kazanırımda,ağustosta lise kayıtlarına yetişirim.
vay bee! hepsinden geçmişim hiçte çalısmadım halbuki.. demekki sallama konusunda baya yetenekliyim.kutluyorum kendimiguclubacismile
kızlar bende 6. sınıfın 5 dersten gectım ingilzceden kalmısım ama puan ortalamama gore onuda gecıyorum .. 7. sınıfında 4 dersten gırdım 2 tanesını gecmısım hemde kıtabı hıc acmadıgım halde tamame salladım ..vallahı kendımı kutlurum benım ıcın ıyı bı sonuc hıc bu kadarını beklemıyodum ...kızlar hepınızı tebrık edrım aferın bıze bızde bu azım varken üni.. mezunuda oluruz...
Kızlar hepinizi tebrik ederim
Darısı kalan dersleirn başına
Bende anca dün gece bakabildim Çok merak etmeme rağmen şmkan oktu bakmaya
Veeee bende 3. sınava gerek kalmadan liseli oldum artık
Mat. i sırf atarak 35 puan alıp oralama ile geçmişim
İnglzcemde çok iimişte benim haberim yokmuş 70 almışım ondan hihoyyyt
aeben canım biz bi daha bakmayalım buralara:1closedeyes: burası ilöğreitmlerin yeri biz artık liseliizkafamçokkarıştı
:kediKızlar hepinizi tebrik ederim
Darısı kalan dersleirn başına
Bende anca dün gece bakabildim Çok merak etmeme rağmen şmkan oktu bakmaya
Veeee bende 3. sınava gerek kalmadan liseli oldum artık
Mat. i sırf atarak 35 puan alıp oralama ile geçmişim
İnglzcemde çok iimişte benim haberim yokmuş 70 almışım ondan hihoyyyt
aeben canım biz bi daha bakmayalım buralara:1closedeyes: burası ilöğreitmlerin yeri biz artık liseliizkafamçokkarıştı
:1hug:Şenizkötükedihüsoklava:laelaelaelaelaealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka:akannehir
kız zaten çatlıyorum iyice azdırma beniohaoldumsmilelülülülülülülülülülülülü
yıkılın sayfamızdan üleeeeyyyn birdaha sizi burda gözüm görmesiiinlülülülülülülülülülülülü
kötükedihüsoklava:laelaelaelaelaealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka:akannehir
yıkılın sayfamızdan üleeeeyyyn birdaha sizi burda gözüm görmesiiinlülülülülülülülülülülülü
Sizleride bu topikten kovacak günler gelecek ....hihoyyytolumunekankayizsmile:1hug::jeyyar:ulen bnlar bızı catlatsın bızde bu sınavda basarırsak bızde lıselı olucagız len havanızı sondurecez sızın olumunekankayizsmile evt bızım topipği bıran önce terk edın alsanaalsanasmile lülülülülülü
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5ulen bnlar bızı catlatsın bızde bu sınavda basarırsak bızde lıselı olucagız len havanızı sondurecez sızın olumunekankayizsmile evt bızım topipği bıran önce terk edın alsanaalsanasmile lülülülülülü
sadeceSizleride bu topikten kovacak günler gelecek ....hihoyyytolumunekankayizsmile:1hug::jeyyar:
kötükedihüsoklava:laelaelaelaelaealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka:akannehir
ya ben anlamadım sen kaçıncı sınıftan sınava girdin ki 3. sınıfa girmene gerek kalmadıbilmiyorumkismile
düz lisede gerekmiyor.. aynen ortaögretim gibi sınavlarla giriyorsun .ama meslek liselerinde birebir egitim var ve mecburi.lise kayıtları sanırım ağustosta.bende temmuzun sınavını verebilirsem kayıt olucam.ama aklıma tek takılan lisede derslere katılmak gerekiyormu.
yaa arkadaşlar banada yardımcı olun nolur benimde deprem zamanıydı 99 da babam bıraktırdı bişey olursa diye okula çürük raporu vermişler diye.ama kocam destek oldu.dün kayıt oldum 7 yi bitirmiştim 8 de devamszlıktan kalmış gözüküyomuşum.galiba temmuzun 17 sindede sınavım var oda son sınavmış.sizden nasıl çalıştıgınız hakkında ve soruların ne şekilde olduğu yani sistemin nası oldugu hakkında bilgi istiyorum.şimdidien teşekkürler.
benim annemde yeni yazıldı ortaokula :lepi: okumanın yaşı yoktur kızlar .
evet kesinlikle yokmuş.özellikle bu sistemden sonra gördüm.
sınava girdigim zaman abartmıyorum 50, 65 yaşlarında teyzeler amcalar vardı.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?