• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkokul Mezunu Olup Açık İlköğretime Giden Arkadaşlar Var Mı ?

canım daha sabah girdim hiçbie bilgi yok sayfamda ....:uhm:
sitesindede öyle bir açıklamayok henüz nerden ögrendiniz aceba .?

evet canım bende şimdi baktım herhangı bı acıklama yapılmamıs nasılda heyecanlanı verdım bilmiyorumkismile

ya madem açıklandı bizniye bişey göremiyoruz.
sen nasıl ögrendin bize bilgi verakannehir
heycandan kudurdumohaoldumsmile
arkadaş başka sınavdanmı bahsediyor aceba ..:uhm:
bende meraktan öldüm ya delikafadulden

ben biraz siteleri karıştırdım yorumlarda bazıları
dünden için açıklandı falan yazmışlar. hatta kendi notlarını görmüşler sonra birdaha görülmemiş notlar.:olmaz:
birtanesi yazmış dün görülüyordu notlar bugün görünmüyor diye ilginçohaoldumsmile
neyse bu zamana kadar sabrettik 2 günde dayanırız elbetsositososito

ben biraz siteleri karıştırdım yorumlarda bazıları
dünden için açıklandı falan yazmışlar. hatta kendi notlarını görmüşler sonra birdaha görülmemiş notlar.:olmaz:
birtanesi yazmış dün görülüyordu notlar bugün görünmüyor diye ilginçohaoldumsmile
neyse bu zamana kadar sabrettik 2 günde dayanırız elbetsositososito
canlarım lütfen cok heyecen yaptım ben sonuçlar tam bellı olmadan kımsecıkler bısey soylemesı lütfen reca dıyorum allah korusun kalbım tutar sınav sonucumu öğrenmeden gıtmek ıstemıyoorum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

canlarım lütfen cok heyecen yaptım ben sonuçlar tam bellı olmadan kımsecıkler bısey soylemesı lütfen reca dıyorum allah korusun kalbım tutar sınav sonucumu öğrenmeden gıtmek ıstemıyoorum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

kız Allah korusun nereye gidiyorsun.kaydirigubbakcemile4yasakkelime
acaba öbür tarafa mail falan atılabiliyormu biz arkandan göndersek:roflol::roflol:

Geçen sınav sonucunu rüyamda gördüm çoğundan kalmıştım.
Demekki hepsini geçmişim.:sm_cool::delphin:

Son düzenleme:
benim bildigimde 9 nisan.
arkadaşın biri açıklandı diyince burası baya bir coştu yoksa buraya ugruyan kalmamıştıdelikafadulden

evet kıslar açıklandı bugün ..1 saat . önce.....:sm_cool:

ben mezun olmuşum :teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool: darısı başınıza......:lepi:olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
kızlar evet açıklanmış.
internet Explorer den girdim açıldı. bende 6. sınıfın hepsinden geçmişim.
7. sınıfın safece fenden geçmişim.:roflol:
zaten ben sadece 6. sınıfa çalışmıştım bunada şükür.:Saruboceq:

evet kıslar açıklandı bugün ..1 saat . önce.....:sm_cool:

ben mezun olmuşum :teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool: darısı başınıza......:lepi:olumunekankayizsmile

gözünaydın canım. darısı bizlere.
sen artık liselimi oldun kıııızzzlülülülülülüdelikafadulden

Back