- 13 Haziran 2008
- 52
- 13
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım daha sabah girdim hiçbie bilgi yok sayfamda ....:uhm:kızlar sunav sonuçları dün açıklandı
canım daha sabah girdim hiçbie bilgi yok sayfamda ....:uhm:
sitesindede öyle bir açıklamayok henüz nerden ögrendiniz aceba .?
kızlar sunav sonuçları dün açıklandı
arkadaş başka sınavdanmı bahsediyor aceba ..:uhm:ya madem açıklandı bizniye bişey göremiyoruz.
sen nasıl ögrendin bize bilgi verakannehir
heycandan kudurdumohaoldumsmile
canlarım lütfen cok heyecen yaptım ben sonuçlar tam bellı olmadan kımsecıkler bısey soylemesı lütfen reca dıyorum allah korusun kalbım tutar sınav sonucumu öğrenmeden gıtmek ıstemıyoorum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-ben biraz siteleri karıştırdım yorumlarda bazıları
dünden için açıklandı falan yazmışlar. hatta kendi notlarını görmüşler sonra birdaha görülmemiş notlar.lmaz:
birtanesi yazmış dün görülüyordu notlar bugün görünmüyor diye ilginçohaoldumsmile
neyse bu zamana kadar sabrettik 2 günde dayanırız elbetsositososito
canlarım lütfen cok heyecen yaptım ben sonuçlar tam bellı olmadan kımsecıkler bısey soylemesı lütfen reca dıyorum allah korusun kalbım tutar sınav sonucumu öğrenmeden gıtmek ıstemıyoorum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
herkes birden yüklendi ise seviyom . ara ara bi daha dene .....hihoyyytya benim nette mi sorun var açmıyor
evet kıslar açıklandı bugün ..1 saat . önce.....:sm_cool:
ben mezun olmuşum :teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool: darısı başınıza......:lepilumunekankayizsmile
kızlar 1 derse kaç puan veriliyor acaba.
benim kaldıgım dersler 40 ve 35 puan.