Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar hesaplama şöyle oluyor sınır 45. ama .bende 10 dersin 5 inden geçmiş 5inden kalmışım üzüldüğüm 7. sınıf ingilizceyi kıl payı kaçırmışım yanarım yanarım ona yanarım kurtulamadım şundan tebrik ediyorum kendimi yinede süper atmışımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
Evvettkaydirigubbakcemile3:lepi: darısı başınıza .......:lepi:gözünaydın canım. darısı bizlere.
sen artık liselimi oldun kıııızzzlülülülülülüdelikafadulden
kıslar hesaplama şöyle oluyor sınır 45. ama .
o senenin mesela 7.nin 6 dersi var dimi ..... o 6 dersden aldınız tüm puanlar toplanıp tekrar ortalamasına yanı 6 ya bölünüyor .....
mesela ben bu dönem girdigim ingilizceden 40 ve matematikten 25 almışım ... ama bu 2 dersdende geçtim neden ?çünki diger derslerden yüksek not almıştım ..
hesaplarınızı ona göre yapın ..olumunekankayizsmile
bende 10 dersin 5 inden geçmiş 5inden kalmışım üzüldüğüm 7. sınıf ingilizceyi kıl payı kaçırmışım yanarım yanarım ona yanarım kurtulamadım şundan tebrik ediyorum kendimi yinede süper atmışımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
kıslar hesaplama şöyle oluyor sınır 45. ama .
o senenin mesela 7.nin 6 dersi var dimi ..... o 6 dersden aldınız tüm puanlar toplanıp tekrar ortalamasına yanı 6 ya bölünüyor .....
mesela ben bu dönem girdigim ingilizceden 40 ve matematikten 25 almışım ... ama bu 2 dersdende geçtim neden ?çünki diger derslerden yüksek not almıştım ..
hesaplarınızı ona göre yapın ..olumunekankayizsmile
boşver canını sıkma.kaydirigubbakcemile5 daha çok çalışır kazanırız inş. temmuzda.kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmilemafoldumbenarkadaşlar çok çalımama rağmen 7 ve 8 tam geçemedim 10 dersten 5geçtim 5 kaldı en çok ağırlık verdiklerim kötü geçti işin tuhaf yanı 7sınıf sosyal ve feni kesin gözüyle bakarken 35 aldım bu ne şassızlık ama kısmet 3.dönem 7 ders vericem mafoldumben
alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikkler..bende 11 dersten girmiştim hepsini kazanmışımalkisalkisalkis8.sınıf için temmuzda tekrar sınava giricem inşallah kazanırımda,ağustosta lise kayıtlarına yetişirim.
bende 11 dersten girmiştim hepsini kazanmışımalkisalkisalkis8.sınıf için temmuzda tekrar sınava giricem inşallah kazanırımda,ağustosta lise kayıtlarına yetişirim.
vay bee! hepsinden geçmişim hiçte çalısmadım halbuki.. demekki sallama konusunda baya yetenekliyim.kutluyorum kendimiguclubacismile
evet kıslar açıklandı bugün ..1 saat . önce.....:sm_cool:
ben mezun olmuşum :teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool: darısı başınıza......:lepilumunekankayizsmile
bende 6.sınıf ingilizceden 35 puan almışım ama ortalama ile geçmişim.
7.sınıf türkçe 40 ama ondan kaldım 1 soru daha yapsaymışım geçerdim.
sende ortalama ile geçtigin varmı.
bilmiyorumki ortalama ile nasıl geçtimi anlıcamfisfisfis
kızlar bende 6. sınıfın 5 dersten gectım ingilzceden kalmısım ama puan ortalamama gore onuda gecıyorum .. 7. sınıfında 4 dersten gırdım 2 tanesını gecmısım hemde kıtabı hıc acmadıgım halde tamame salladım ..vallahı kendımı kutlurum benım ıcın ıyı bı sonuc hıc bu kadarını beklemıyodum ...kızlar hepınızı tebrık edrım aferın bıze bızde bu azım varken üni.. mezunuda oluruz...
ay aşkolsun hepimiz terfi edicez lise topigine ...:lepi:canım tebrık edrım seni :lepi: darıs bızım basımıza :Saruboceq: canım sen artık buralarada takılmazsın lıselılerın topiğinden bize hava atarsın vallah senağlama senağlama
canım daha öncede yazmıştım .. her senenin 6 dersi oluyor ve bu derslerin toplam puanı 300 olunca hepsinden geçmiş oluyorsun .. puanı çok aldıgın ders az aldıgın dersi telafi ediyor .......bilmiyorumki ortalama ile nasıl geçtimi anlıcamfisfisfis
ay aşkolsun hepimiz terfi edicez lise topigine ...:lepi:
canım daha öncede yazmıştım .. her senenin 6 dersi oluyor ve bu derslerin toplam puanı 300 olunca hepsinden geçmiş oluyorsun .. puanı çok aldıgın ders az aldıgın dersi telafi ediyor .......
şimdi çogunuz 8 in tüm derslerinden girmediginiz için bellli olmuyor ortalamanız ... bi sonraki sınavda zaten kalan derlerden sınav olacaksınız a.s o zaman o senenin 6 dersinin toplam puanı hesaplanacak .. ...a.s
hadi 3. sınavdada işi bitirin seneye hepimiz liseye kayıt olalım ....:lepi: