Bes günlükten sarılık icin kan vermeye gittiğimizde bile doktor çıkarın eldivenleri eller beyin gelişimi icin cok onemli demiştide mecburen tuttuk bizde gözlerine sokuyorlar diye. Çıkarınca bir sure sonra sokmamayi öğreniyorlar:)
Cok kucuk oldukları icin belirgin bir iz kalmayacaktır üzülmeyin benim yüzümde de cok yakından bakıp incelenirse farkedilebilen bir çizik var Bebekken çizmişim annem cok üzülmüş. Ama iste belli degil hic zamanla azalmış gitmiş. Madecasol veya contratubex kremler var yara izi icin onları da önermedi mı doktor? Bebeklere kullanılır mı bilmiyorum. Ben çizikleri derin olursa pisik kreminde çinko olduğu icin iyi gelir diye pisik kremi sürüyorum.
Ciddi mi inşallah bizimki de öyle olur hatta tamamen iz kaybolur. Çok derin cizdi baya alt katmanları gitmiş o yüzden iz kalıo mus. Contractubex den daha ii bi ilaç varmış onu kullandım 2 ay. Ama ben bildiğim için gözüme takılıyor sürekli. Sonra da Allah başka dert vermesin diorum nelerle uğraşanlar var. Annelik böyle bişe iste