İkizlerle Yeni Hayat

Sizinkilerin emme suresi en uzun ne kadar?benimkiler en uzun 10 dk emiyor o da cok nadir genelde 3-5 dk gecmiyor.
Birde ben gece uyurlarsa uyandirmiyom 6 saat falan ac uyuyolar birsey olurmuki?
3.ay rota virusu asilari var baska varmiydiki?bu asi 1,5 yil koruyomus zaten o yasa kadar onemliymis ebe oyle dedi
Benimkilerde cok uzun sure emmiyorlar birisi 10-12 dk duruyor ama digeri ancak 5-8 dk. Bugun 2.ayi tamamladık.emmeleri kuvvetli çekip bitiriyorlar sanırım. Sizinkiler ne kadarlik oldular? Gece ben uyandırıyorum artık. Ilk yatista 4 saat kadar uyuyorlar, sonra değişiyor, 2 yada birer gidebiliyor, Bazende yarım saat oluyor. Ya da sansizsak saat 5 te gözlerini açıp 6:30 da ancak uyuyorlar. Daha bir düzen yok maalesef

şimdilik annemler de kalıyorm Ben mamayı Vermek istemiyorm ve sütümü arttırma derdindeyim bakalım sonuç ne olacak
Bende her mama verdigimde üzülüyorum. Evden biraz destek görsem vermeden denicem ama kv annem esim hepsi ac bu cocuklar deyip duruyor, aksama doğru gercekten cildirabiliyorlar mama verince saldırıyorlar resmen. O zamanda üzülüyorum.
Süt arttırmak icin her ogun dereotu yemeye calisiyorum, yemeğin üstüne tahin helvası, bol su. Humana stil tea iciyorum, birde kuru inciri suya koyup yiyorum suyunuda üstüne iciyorum. Yine de uyumadan cok olmuyor. Gün icinde fırsat bulup uyuyamiyorum, uyuyunca doluyor gogusler. Ve tabiki cok süt icin cok emzirmek lazım

Bende her mama verdigimde üzülüyorum. Evden biraz destek görsem vermeden denicem ama kv annem esim hepsi ac bu cocuklar deyip duruyor, aksama doğru gercekten cildirabiliyorlar mama verince saldırıyorlar resmen. O zamanda üzülüyorum.
Süt arttırmak icin her ogun dereotu yemeye calisiyorum, yemeğin üstüne tahin helvası, bol su. Humana stil tea iciyorum, birde kuru inciri suya koyup yiyorum suyunuda üstüne iciyorum. Yine de uyumadan cok olmuyor. Gün icinde fırsat bulup uyuyamiyorum, uyuyunca doluyor gogusler. Ve tabiki cok süt icin cok emzirmek lazım
Ben de yazdıklarınızı yapmaya çalışıyorm ama uyku olmayınca süt de olmuyor haliyle gündüz yetmeye biliyor kilo alımları iyiyse bırakacağm mamayı

Ben de yazdıklarınızı yapmaya çalışıyorm ama uyku olmayınca süt de olmuyor haliyle gündüz yetmeye biliyor kilo alımları iyiyse bırakacağm mamayı
Bende yarin iki ay kontrolüne gidicem merak ediyorum kilolarını. Bırakamam sanırım ama sayıyı azaltmayı düşünüyorum bende. Yoksa sütüm bitecek tamamen mamaya donecekler diye korkuyorum. En azından 5. Aya kadar aktif emzirmek lazım sonra ek gıda baslar mamayı iyice keserim diye düşünüyorum.insallah umduğum gibi olur

Bende yarin iki ay kontrolüne gidicem merak ediyorum kilolarını. Bırakamam sanırım ama sayıyı azaltmayı düşünüyorum bende. Yoksa sütüm bitecek tamamen mamaya donecekler diye korkuyorum. En azından 5. Aya kadar aktif emzirmek lazım sonra ek gıda baslar mamayı iyice keserim diye düşünüyorum.insallah umduğum gibi olur
Benimkilerde de aşırı açlık hissi var. Gögüsüme de biberona da saldırıyorlar. Benimkileri gece uyanmadan beslemeye çalışıyoruz. Çünkü uyanırsa uykuya geçmeleri çok zor oluyor. Birde benimkilerde 5-6 arasında tokta olsalar uyanma huyu var. Bir ıkınma bir feryat kendilerinden geçiyorlar. Sıcaklarda aşırı arttı bugün çok huysuzlar. Uyumak istemiyorlar. Söylenir gibi ağlıyorlar. Oda oda dolaşıyoruz serinlesinler diye

Katılıyorum.destek çok önemli.ben de sütü makinayla çekip biberonla veriyorum. Bi ara emzirmeye ağırlık vereyim dedim eşim de kv de sürekli aç doymuyo fLan deyince iyice cesaretim kırıldi.emzirmeye emzirmeye güçlenmedi tabi çeneleri. Öyle bi kısır döngü işte. Ben ubade diye bi çay aldım anne çayı diye. Poşet çay.içinde süt arttıran bitkiler var. Ben de humana içiyodum. Bi aktarda yoktu humana. böyle bişey var dediler aldım.sanki arttırdı gibi.ama ben artırmak için deli gibi su içiyorum o da arttırmış olabilir. Aklında bulunsun derim.

öncelikle başınız sağolsun. Bende 33 hafta doğum yapmıştım. Doktorum her şerde bir hayır var demişti. Kızlarım haftasına göre geriydi doğmaları hayırlı olmuş demişti. Umarım sizde bir an önce alırsınız bebişlerinizin küvezden

Mrb. Ben de 33 haftalık doğım yaptım. Şu anda 72 günlükler. Düzeltilmiş 22 günlük.seninkiler iletişim kuruyolar mı?ben heyecanla onlarla bakışıp oynamayo bekliyorum:)

Bu arada mama golden goad kullaniyirum.intenetten 400gr 30tl ye aliyorum. Kaka iki gunde bir bazen.kati buyuk insan gibi geliyor. Bi oglus 3gundir her gun ishal gibi yapiyor.bugun iki oldu kaka yapti. Küçük 2 gündür yapmadı daha. Ana kucagi ev tipi ucuzlardan aldim 60tl isimi görüyor.
Golden Goat aldım bende bir i ishal biri de kabiz oldu. Mama dan mi olacaklar i mi vardı bilmiyorum.ishal olan 10 De ancak düzeldi kakasi. Şimdi hipp alıyorum. Die ri boşa gitti..korktum hemen mama değiştirdim doktor da zaten ole demisti

öncelikle başınız sağolsun. Bende 33 hafta doğum yapmıştım. Doktorum her şerde bir hayır var demişti. Kızlarım haftasına göre geriydi doğmaları hayırlı olmuş demişti. Umarım sizde bir an önce alırsınız bebişlerinizin küvezden
Sağolun. Ben kamu kurumunda calisiyorum bizim bebisler prematüre beebekler oluyor anladigim kadarı ile dogum iznimiz nasıl hesaplanıyor. Son çıkan yasada 40 haftaya göre hesaplanıyor diyor ama uygulamada nasıl oluyor bilgisi olan var mi

Mrb. Ben de 33 haftalık doğım yaptım. Şu anda 72 günlükler. Düzeltilmiş 22 günlük.seninkiler iletişim kuruyolar mı?ben heyecanla onlarla bakışıp oynamayo bekliyorum:)
40 gün var aramızda sanırım. Benimkiler 2-3 haftadır görmeye başladılar. O zaman iletişime geçmeye başladılar. O zaman dönence de işe yaradı

Sağolun. Ben kamu kurumunda calisiyorum bizim bebisler prematüre beebekler oluyor anladigim kadarı ile dogum iznimiz nasıl hesaplanıyor. Son çıkan yasada 40 haftaya göre hesaplanıyor diyor ama uygulamada nasıl oluyor bilgisi olan var mi
Bende kamudayım. Doğum izniniz 30. Hafta Başlıyor. Kalan süreyle birlikte + 8 haftanız daha var yani 15 hafta izin yapacaksınız 33. Hafta doğum yaptığınız için. Ama siz gene de kurumunuza sorun

Hangi mamayi kullanirsan kullan degisiklik.yaptiginda kakalarinda basliyor o degisme. Benimkiler 2'3 gundr bir kesin yapiyorlar.bu da kabiz sayilmiyormus

Bende kamudayım. Doğum izniniz 30. Hafta Başlıyor. Kalan süreyle birlikte + 8 haftanız daha var yani 15 hafta izin yapacaksınız 33. Hafta doğum yaptığınız için. Ama siz gene de kurumunuza sorun
Memurlara prematüre doğumlarda ilave izin vereceğiz. 7.5 aylık doğmuşsa 1.5 ay bu izinlerden sayılmayıp eklenecek. Bu maddenin açılımını merak ettim

S a arkadaşlar siz Memenizi nasıl paylaştırıyorsunuz çocuklarınıza ben her birini birine veriyordum yani sağ memem bir kızın sol birinin ama sol memem çok kötü çatlamış Onu emen bebeğim daha zayıf bende değiştirdim siz nasıl paylaştırıyorsunuz

Memurlara prematüre doğumlarda ilave izin vereceğiz. 7.5 aylık doğmuşsa 1.5 ay bu izinlerden sayılmayıp eklenecek. Bu maddenin açılımını merak ettim
Prematüreler ile ilgili bir madde var mı bilmiyorum. Kanun maddesini biliyorsan bende bakarım. Senin bebişler nasıllar?

S a arkadaşlar siz Memenizi nasıl paylaştırıyorsunuz çocuklarınıza ben her birini birine veriyordum yani sağ memem bir kızın sol birinin ama sol memem çok kötü çatlamış Onu emen bebeğim daha zayıf bende değiştirdim siz nasıl paylaştırıyorsunuz
Memeleri sürekli her öğünde değiştiriyorum ben. Yoksa azalma olabiliyor. Ben bir öğünde birine meme verirken diğerini aynı anda biberonla eşim besliyor. Zamanda kazanmış oluyorum böylece.

X