- 23 Kasım 2013
- 540
- 157
Mama sut icerdigi icin 1 saat sonra dwmislerdi.demir ve sut urunleri birbirini engelliyomuscanım bende küvezden çıktıgından beri kullanıyorun. bende 4 damla mamalarına damlatıyorum . canım sen ACD vitamini kullanıyormusun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mama sut icerdigi icin 1 saat sonra dwmislerdi.demir ve sut urunleri birbirini engelliyomuscanım bende küvezden çıktıgından beri kullanıyorun. bende 4 damla mamalarına damlatıyorum . canım sen ACD vitamini kullanıyormusun.
Benimkiler emince ustune en fazla 60 ml icebiliyor emmeden ise 90-120 degisiyor.sutle doymadiklari kesin canim.emzirip ustune mama ver bak kac ml icebiliyorlar doyunca icmezler ya iterler yada agiz kenarindan akitirlar mamayiBu haftaya kadar gunde 4 kere 45-50 cc veriyorduk bu hafta 60 verdim iciyorlar, ama açlar mi sorusu hep problem. Kv filan sürekli ac bu cocuklar diyor sinirim bozuluyordu. Bayramda esim evdeyken 90 deneyelim bakalım alacaklar mı dedik aldılar hemde gık demediler, kusmadılar. Simdi ne yapsam bilmiyorum. Anne sutu diye ısrar ediyorum ama ac kaliyorlarsa cok kotu. Siz nasıl ayarlıyorsunuz ?
Ben rotayı yaptırdım. Kolay bir aşı ağızdan damlatıyorlar. 3 ve 5. Ayda Yapılıyor. Ben gece emziremiyorum çünkü ne kadar emdiklerine emin olamıyorum. 95 ml ye geçtik. Birini emzirirken diğerine eşim mama veriyor. Bizde de kaka sorunu var. 2 günde 1 kaka yapıyorlar. Bu arada Kayın valide gece beslenmelerinin Arasını aç diyor ama ben hala 3 saatte 1 kalkıyorumSizinkilerin emme suresi en uzun ne kadar?benimkiler en uzun 10 dk emiyor o da cok nadir genelde 3-5 dk gecmiyor.
Birde ben gece uyurlarsa uyandirmiyom 6 saat falan ac uyuyolar birsey olurmuki?
3.ay rota virusu asilari var baska varmiydiki?bu asi 1,5 yil koruyomus zaten o yasa kadar onemliymis ebe oyle dedi
Çok şanslısın. Benimde bu sene öoçok tatile ihtiyacım vardı ama bebişler çok küçük diye cesaret edemedim. Kayınvalideler bizi çağırdılar ama içimde kaldı diyebilirim. Benimde bi kızım seninki gibi sürekli ilgi üstünde olsun istiyor. Benim en çok kafa yorduğum şey ikizler arasındaki eşitliği nasıl sağlayacağız? Belki tecrübeli anneler yorum yazarlar.Evettt cocuklarla tatil yapilir mi?yapiliyormus valla tabii kvalide kpeder ve es birde ben etti mi 4 kisi.sukur ama artik yemekleri ailecek yiyebiliyoruz.pusetlerinde takilmaya basladilar biraz.oglus masallah cok akilli kendi kendini idare edebiliyo bi 15 dk falan ama kiz cok cazgir yaaa.surekli konusmak istiyor.gezmek istiyor kucak istiyor.bu defa yazik oglusa hak geciriyormusum gibi geliyor. Artik iyic3 gormeye basladilar kiz kucagimdayken oglus yazik bi bakiyo icimin yaglari eriyo.ilerleyen zamanlarda nasil yapacagiz arkadaslar kiskancliklarin onune nasil gececegiz acaba
Cnm bebek arabasini ne yaptin bilmiyorum anca giriyorum.ben chipolino twix aldim.cok memnunum bizim arabanin bagajinada diklemesine sigdi.gayet sağlam.sadece ağır bir araba oda saglamligindan zaten.850tlye aldimPerego ikiz bebek arabasi alanlar netten mi aldınız fiyati neydi en kullanışlı si bu marka mi
Bebeklrtiniz tam olarak ne kadarlık ve geceleri siz mi uyandırıyorsunuz kendilerimi kalkıyorBen rotayı yaptırdım. Kolay bir aşı ağızdan damlatıyorlar. 3 ve 5. Ayda Yapılıyor. Ben gece emziremiyorum çünkü ne kadar emdiklerine emin olamıyorum. 95 ml ye geçtik. Birini emzirirken diğerine eşim mama veriyor. Bizde de kaka sorunu var. 2 günde 1 kaka yapıyorlar. Bu arada Kayın valide gece beslenmelerinin Arasını aç diyor ama ben hala 3 saatte 1 kalkıyorum
Selam canimS a fedakar anneler ikizleri sadece anne sütüyle besleyen var mı? Merak ettim de
Öyle haklısın belki vardır aramızda bilgi alırız diye sordum ah ah tek bebekler anne sütüyle doyuyor onları düşündükçe kızlarıma çok üzülüyorm RABBİM onları da sağlıklı sıhhatli etsin inşallahSelam canim
sadece anne sutu verenler var tabi ama burada sanirim hepimiz mama veriyoruz .yetmiyo malesef
Düzeltilmiş 2 aylık normalde 3,5 aylık ben uyandırıyorum genelde ama saatleri geçince ağlamaya başlıyorlar. Seninkiler?Bebeklrtiniz tam olarak ne kadarlık ve geceleri siz mi uyandırıyorsunuz kendilerimi kalkıyor
Tek olupta bebeklerini besleyeneyenler de var canım ya. Ben artık biraz olsun içiyorlar diye kendimi avutuyorum. Iki bebeğe yetmek cidden çok güç:/Öyle haklısın belki vardır aramızda bilgi alırız diye sordum ah ah tek bebekler anne sütüyle doyuyor onları düşündükçe kızlarıma çok üzülüyorm RABBİM onları da sağlıklı sıhhatli etsin inşallah
Canim benim bebikler 79 gunluk iki oğluş ta masmavi benim babamin mavi eşimin yeşil. Mavi olur diye düşünüyordum değişir mi kiKızlAr bebişlerinizin gözleri mavi mi yoksa dönmeye başladı mı asıl renklerine?
S a fedakar anneler ikizleri sadece anne sütüyle besleyen var mı? Merak ettim de
Benimkiler düzeltilmiş 2 aylıklar normalde 4 e yakınlar. Hala gözleri lacivert gibi. Eşimle benim Ela Gözlerimiz. Dedem maviş ama benimkiler nasıl olacak bilmiyorum:) ne zaman kesinleşir ki?Canim benim bebikler 79 gunluk iki oğluş ta masmavi benim babamin mavi eşimin yeşil. Mavi olur diye düşünüyordum değişir mi ki
Merhaba arkadaşlar bugün suyum geldi ve acilen doğuma alindim. Bebislerimi daha gormedim direk kuveze aldılar. Kilolar i 1600gr. Daha cok küçükler. Geçen hafta babam vefat etti. Üzüntülü bi hafta gecirdim. Karnimda gerilme cok oluyordu. Ben hareket ediyorlar yerleri dar saniyordum. Bugun doktor kontrolum vardi. Evden cikmadan kustum. Wc de bi anda affedersiniz çişimi tutamadim. Devamli geliyordu. Bi ara durunca yola ciktik . Arabada bi sey yoktu. Inip yurumeye baslayinca tekrar su akmaya başladı. Doktorum bakinca suyun akiyor idrar degil bu dedi ve doguma haxirladi
öncelikle başınız sağolsun. Bende 33 hafta doğum yapmıştım. Doktorum her şerde bir hayır var demişti. Kızlarım haftasına göre geriydi doğmaları hayırlı olmuş demişti. Umarım sizde bir an önce alırsınız bebişlerinizin küvezdenBaşın sağolsun canım, haftalarımız aynıymış bende çarşamba günü acil doğuma alındım, elimizden birley gelmiyor malesef keşke biraz daha kalsalardı diyorum günlerdir ama boş..öyle ayarlamış onu Rabbim, umarım en kısa zamanda toparlanırsınız, ve bebeklerine kavuşursun..Allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi..
Benim kızlarım da bir hafta sonra iki aylık oluyorlar biri bir kaç gündür uyanmıyor geceleri diğeri iki saate bir uyanıyor uyananı emzirip diğerini uyandırıyormDüzeltilmiş 2 aylık normalde 3,5 aylık ben uyandırıyorum genelde ama saatleri geçince ağlamaya başlıyorlar. Seninkiler?
şimdilik annemler de kalıyorm Ben mamayı Vermek istemiyorm ve sütümü arttırma derdindeyim bakalım sonuç ne olacakTek olupta bebeklerini besleyeneyenler de var canım ya. Ben artık biraz olsun içiyorlar diye kendimi avutuyorum. Iki bebeğe yetmek cidden çok güç:/