Benimkiler tek yumurtaydı tuttu:)))
Yo merak iyidir. Ana merakını emzirme tekniklerine, Nasıl sütümü arttırırıma, gelişimlerine, uyku tekniklerine yönlendirebilirsin. Moralini yüksek tutacak filmler izleyebilirsin. Gün sayınca geçmiyor bilirim. :) her şey güzel olacakB
Bnmki daha tekmi cift mi belli degil malesef bukadae merakta iyi degil ya gun sayiyorym surekli
İlk zamanlar uyanıyorlardı. Sonra alışıyorlar. Gece sessiz ortamlarda uyutup gündüz ses konusunda hassasiyet göstermezsen alışıyorlar. Benimkileri hiç ayırmadım. Hep aynı odada yattılar. Şimdi aksam uykusuna geçiyorlar mesela. Biri söyleniyor yerleşmeye çalışıyor. Diğeri yerleşti uyku haline geçti mesela. Umurunda değil ikizi. :)
tecrubeli anneler bebeklerinizi ayrı mı aynı mı odalarda yatırıyorsuz? biz 2 aylıgız yatak odasında aynı beşikte yatıyorlar suan, bir süre sonra aynı odada farklı beşiklere geçirmeyi düşünüyorum ama birkaç ikiz annesi 3. 4. ayda ayrı odalara geçirdiklerini daha kolayt olduğunu soyledi. yalnız benim iki bebege 2 ayrı odam yok. aynı odaya alıştırmak nasıl mümkün olacak seslerden etkilenmelerini engelleyebilir miyiz, bu şimdiden kafama takılıyor.
Yo merak iyidir. Ana merakını emzirme tekniklerine, Nasıl sütümü arttırırıma, gelişimlerine, uyku tekniklerine yönlendirebilirsin. Moralini yüksek tutacak filmler izleyebilirsin. Gün sayınca geçmiyor bilirim. :) her şey güzel olacak
18 aylık oldular bizimkiler..Onlarida cok arastirdim ogrendigim ilk gunler neler lazim nasil edecem nasil yapacam cok tedirgin oldum Allah o gucu bizde giruyor ki mucize nasip etti bizlere saglikli olsunlarda sizinki kac aylik
Benimkiler çoğu zaman uyanmiyor birbirlerinin seslerine. Bebek telsizi var odalarında. Ses gelene kadar gidip bakıyorum uyanacak gibiyse çocuklardan hangisi durmuyorsa onu alıp odadan çıkıyorum
ne kadar bebekler? biz 2 aylıgız suan bile bazen çok zor uyuttuğumda ayrı odalara koyuyorum. uyku duzenini nasıl kuracağım çok tedirginim şimdidenBenimkiler çoğu zaman uyanmiyor birbirlerinin seslerine. Bebek telsizi var odalarında. Ses gelene kadar gidip bakıyorum uyanacak gibiyse çocuklardan hangisi durmuyorsa onu alıp odadan çıkıyorum
umarım tekrar aynı odaya alışırlar. biz henuz 2 aylığız ama şimdiden çok tedirginimBen 7 aylıkken odalarını ayırmak zorunda kaldım. Bebeklerden biri tüm gece deliksiz uyuyor diğeri saat başı kalkıyordu. Ve diğerini de uyandırıyordu. O yüzden uyuyanı bir başka odaya aldık, uyumayan bizim odamızda kaldı. Ha bazen öyle çok bağırıyor ki iki oda ötedeki çocugu yine de uyandırmayı başarıyor. Şimdi yavastan ikisini tekrar aynı odaya birleştirmeye çalışacağım. 11 aylıklar.
Hiç tedirgin olma 3 aydan sonra biraz biraz değişmeye başlıyorlar. Hem daha uykusuz çok geceniz olacak. Gelişim atağıydı dişti hastalıktı. İkiz olmaları sebebiyle bu olasılıklar daha da artıyor. Allah sabrını veriyor. Bizimkilerde hala uyanıyor bazı geceler. Sonrası çok güzel olacak inşallah. Sabır diliyorum hepimize...umarım tekrar aynı odaya alışırlar. biz henuz 2 aylığız ama şimdiden çok tedirginim
çok sagol, doğru söylüyorsun belki de önemli olan bizim bu durumlara alışmamız, ozaman herşey daha güzel olacak.Hiç tedirgin olma 3 aydan sonra biraz biraz değişmeye başlıyorlar. Hem daha uykusuz çok geceniz olacak. Gelişim atağıydı dişti hastalıktı. İkiz olmaları sebebiyle bu olasılıklar daha da artıyor. Allah sabrını veriyor. Bizimkilerde hala uyanıyor bazı geceler. Sonrası çok güzel olacak inşallah. Sabır diliyorum hepimize...
16 ayliklar. Tedirginlik önceden bende de vardı ama çok şükür dogduklarindan itibaren ayni odada yattıkları için problem olmadine kadar bebekler? biz 2 aylıgız suan bile bazen çok zor uyuttuğumda ayrı odalara koyuyorum. uyku duzenini nasıl kuracağım çok tedirginim şimdiden
Canbebe kullaniyorum bi ara molfix kullanayim dedim pişik oldular tekrar canbebe kullandımBen ikiz annelerine birsey sormak istiyorum. Hangi bebek bezini kullanıyorsunuz. Bir çok kişi ilk ne alırsanız ona alisir diyor. Hangi markayı kullanmak lazim?
bizde ilk doğduklarında huggies kullandık ama uzun süredir molfix kullanıyoruz memnunuz ama bebekten bebeğe değişir tabi.Ben ikiz annelerine birsey sormak istiyorum. Hangi bebek bezini kullanıyorsunuz. Bir çok kişi ilk ne alırsanız ona alisir diyor. Hangi markayı kullanmak lazim?
Canım öncelikle hayırlı olsun. Tez zamanda evlatlarını kucağına alırsın inşallah. Benimkiler de 28 gün küvezde kalmışlardı. 1300-1500 doğdular. Şu an çok sağlıklılar çok şükür. Şunu bilmeni isterim ki orada bizden daha iyi bakıyorlar. Bizimkileri 2 kg yi geçince vermişlerdi. Muhtemelen büyük olanı daha evvel verirler. İzole odası hakkında bi bilgim yok ama bir şey olsa size mutlaka söylerlerdi. Süt konusunda gayret edip bolca dua et. Her şey çok güzel olacak inşallah...Iyi akşamlar herkese
Şükür geçen hafta doğumum oldu ikizlerimi 35. Haftada dünyaya getirdm ama 1500 -2050 dogduklari için prematüre yogun bakimdalarerken dogdukLri için günlerini doldurup kilo alama kadar kalacaklar dediler.ama bugün küçük olanı izole odasina almislar ( test yaptk sonucunda bişey cikmadi ama tedbir amacli orda tuyucaz diyolar
Varmı aranızda böyle bi durum yaşayan
Çok acı çekiyorum nolur dualarinizi esirgemeyin
Rabbim hepimizin evlatlarina şifa versin
Hepinize hayırlı akşamlar