İkizlerle Yeni Hayat

Aptamil prematil verdi doktorumuz. Şimdilik ona devam ediyoruz. Hayırlısıyla oğlunada kavuşursun...

İnsallah hayirlisiyla kavuscam canim.prematil yegenimi kabiz ediyodu hipp combiotic verince problem hemen cozuldu istersen bir dene canim.bizimkilerede dr vermisti ben hipp yollayinca dr a sordular degistirin dedi.sende sor dene istersen.

İkizlere bakmak gerçekten zormuş. Bu zorluk bakan kişi sayısıylada deĞişmiyor maalesef. Çünkü anne olarak her ikisinede eşit zaman ayırmaya gayret ettikçe iyice tükeniyorsun. Uykusuzluk hat safhada. Allah herkese kolaylık versin...

Cok zor gercekten.uykusuz bi gece sonrasi kafami toplamaya calisiyorum.resmen helak oluyosun.emzir mama ver biberon yika bez degis.Allah yardimcimiz olsun.gunduz yrd.kadin geliyo.biraz ev yemek biraz bebeklere bakiyoruz.gece esimle ugrasiyoruz.
kizim acayip nazli ve cok agliyo herseye.ortaligi yikiyor.

Yaa korktuk simdiii kac yildir bekledigimiz icin hic zorluklari dusunmuyorum suan yeter ki sag salim dogsunlar diyorm. Tabiki zordur allah yardimcimiz olsun size de kolaylik versin..

Yaa korktuk simdiii kac yildir bekledigimiz icin hic zorluklari dusunmuyorum suan yeter ki sag salim dogsunlar diyorm. Tabiki zordur allah yardimcimiz olsun size de kolaylik versin..
Yo korkmayın. Uyudukları zaman çok şekerler:)) yenidoğan bebeklerin dünyaya alışma süreçleri bunlar. Güzel zamanlar. Allah hepsine sağlık versinde gerisi kolay...

canm ikizlerin dunyaya gelmis gozunuz aydin olsun. bahtlari acik uzun omurlu olsunlar insallah. ben nickimi degistim bakalim taniyabilcekmisin.
ayrica Turkiye'de yasiyanlar her bakimdan sansli. bir ikiz annesi olarak ve yurtdisinda yasayan biri olarak bizdeki zorluk sizde yok inanin. benim ne yardimcim vardi nede ailem yanimdaydi. tek basima buyuttum onlari ben. Allah hepinize kolaylik versin.

umutcum benim kizimda 40i cikana kadar saatlerce agladi ama sabir arkadasim 40i cikinca sihirli degnek degmis gibi kesiliyor aglamalar.

Ben korkudan butun gun ve geceyi uykusuz geciriyom uyudugu halde kontrol etmek icin.kusar bogulur diye korkuyorum.
Hayirlisiyla oglumuda yarin cikacak.biriyle bu kadar ugrasiyom oglumda gelince napcam bilmiyom.zamanla oturacaktir herhalde

Ben korkudan butun gun ve geceyi uykusuz geciriyom uyudugu halde kontrol etmek icin.kusar bogulur diye korkuyorum.
Hayirlisiyla oglumuda yarin cikacak.biriyle bu kadar ugrasiyom oglumda gelince napcam bilmiyom.zamanla oturacaktir herhalde
Bende de var o korku. Sürekli kontrol ediyorum. Buda uykusuz kalmama neden oluyor. Zamanla azalacak umarım bu korku. Biraz biraz sesleri artmaya başladı. Ağlayınca panik oluyorum. Dün kızlarımdan biri uyumayınca "beyaz gürültü" videosunu açtım youtubedan biraz sakinleşir gibi oldu ama her zaman işe yaramıyor:))

Tanimazmiyim caniim tanidim tabi.
tesekkur ederim.
ins dedigin gibi 40 lari cikinca degisir biraz.prensesin de iyidir umarim.

Canim gozun aydin.ins ogluna da kavusursun bugun
o korkular zamanla azalir.yeni annelik kolay deil tabi.

Mamayi kasikla mi biberonla mi veriyorsunuz.benim kiz memeye kizmaya ittirmeye basladi.avent biberon kullaniyorum.kasikla nasil basedilir.cok agliyo.kasikli biberon kullanan var mi aranizda.

Mamayi kasikla mi biberonla mi veriyorsunuz.benim kiz memeye kizmaya ittirmeye basladi.avent biberon kullaniyorum.kasikla nasil basedilir.cok agliyo.kasikli biberon kullanan var mi aranizda.
Ben biberonla veriyorum. Meme tutmakta benimkilerinde sıkıntıları var. Şimdilik zorlamakta istemiyorum.

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bir an önce çıkarlar küvezden...

Canim gozun aydin.ins ogluna da kavusursun bugun
o korkular zamanla azalir.yeni annelik kolay deil tabi.

Sagol canim.oglumu vermekten vazgecti dr kaka yapamamis damardan beslemeye gecmis tekrar bir sure daha kalacakmis.Evet cok zormus annelik hele erken dogduysa.bugun kizimi kontrol etti dr.hic kilo almamus dort gundur.saat basi meme uc saatte bir mama dedi dr ama mumkun degil uyandiramiyorumki resmen iskence ediyom uyansin diye:-( nasil besliycemi sasirdim uyurken memeyide biberonuda almuyo

İnsallah atlaticaz bu gunleri Rabbim hepimuze yardim etsen.Ben sadece kizimla hic bir is yapamiyom anneler hazirliyo yemek yiyom dus aluyom baska hic bisey yapamiyorum ikisiyle nasil olcak bilemiyorum ya sizde olemisinuz? Ben mi cok abartiyom.sadece uyandirmak icin 2 -4 saat ugrasiyom bi mama vermek icin

Iksiyle daha zor tabi haliyle.Ama gececek atlaticaz canim.ya sabir diyorun.
kizinin sariligina bakildimi.cok uzun uyuyor.kan sekeri de dusecektir.ne mikrarda besleyebildigini dr a soyle mutlaka.sariligi takip edilmiyosa bakacaklardir.ben iki gune bir hastaneye goturdum.dr cagirdi.oglumda hafif vardi cunku.

Benim doktorum şartlı salı verdi. Önceliğimiz kilo aldırmak dedi. Onun için her seferinde 5 dk meneye tut sonra sağdığın sütü biberonla ver dedi. Ben onun için öle yaptım ama benimkiler. Meme tutmuyor pek çok sabırsızlar ağlıyorlar hemen. Ben süt ve mamayı dönüşümlü veriyorum. Sütten sonra 2 saat, mamadan sonra 3 saat boşluk veriyorum. Bende pek iş yapamıyorum. Kıyafetlerini ütülüyorum. Kuru ütüyle o çok zaman alıyor. Diğer bütün işler kayınvalide ve eşimde. Yetişemiyorum hissi bütün ikiz annelerinde vardır çok doğal. Alem bir taneye bakanıyo. Biz ikisine bakıcaz. Korkma ger şey yoluna giricek. Ama kilo aldırmak için biraz daha uğraş gerekirse biberona alışssın. Sağlık daha önemli.

Evet ikizler için defter tutuyorum bende. Süt, mama, çiş, kaka, ilaçları, vücut sıcaklıklarını not alıyorum. Dr soruyor. Bizim sarılık bitmişti yoğun bakımdan çıktığımızda...

Kızlar allah kolaylik versin sizlere ben 20 haftalik ikiz hamileyim..2 gündür felan çarpıntı oluyor kalbimde dışardan sesini duyuyorum kan tahlili tansiyon normal çıktı dün doktora gittim sizler de de olmuşmuydu acaba

canım bende de çarpıntı çok oluyor çünkü astımım da var o da nefes almamı engellediğinden oluyor. tahlillerde bir şey çıkmıyor. doktor her şey normal diyor. çok zor bir süreç zaten normal rahatsızlıklar da var ama idare etmeye çalışıyorum. çok efor sarf etme dinlenerek geçirmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…