İkizlerle Yeni Hayat

canım bende de çarpıntı çok oluyor çünkü astımım da var o da nefes almamı engellediğinden oluyor. tahlillerde bir şey çıkmıyor. doktor her şey normal diyor. çok zor bir süreç zaten normal rahatsızlıklar da var ama idare etmeye çalışıyorum. çok efor sarf etme dinlenerek geçirmeye çalış.
Hm tamam canım çok. Sağol genelde sabahlari oluyor demekki ise gelirken hazırlanırken felan ister istemez yoruluyorum farketmeden

Kızlar allah kolaylik versin sizlere ben 20 haftalik ikiz hamileyim..2 gündür felan çarpıntı oluyor kalbimde dışardan sesini duyuyorum kan tahlili tansiyon normal çıktı dün doktora gittim sizler de de olmuşmuydu acaba
Bende olmamıştı canım ama bazen daralıyorduum. Sanki atak geçirir gibi. Dinlen bolca. Havalarda ısındı çok güneşte sokağa çıkma.

Sagol canim.oglumu vermekten vazgecti dr kaka yapamamis damardan beslemeye gecmis tekrar bir sure daha kalacakmis.Evet cok zormus annelik hele erken dogduysa.bugun kizimi kontrol etti dr.hic kilo almamus dort gundur.saat basi meme uc saatte bir mama dedi dr ama mumkun degil uyandiramiyorumki resmen iskence ediyom uyansin diye:-( nasil besliycemi sasirdim uyurken memeyide biberonuda almuyo
Allah kolaylık versin inşallah uyanması için ayaklarıyla oyna ellerini islat yüzüne sur altını aç su an çok küçük ve gücü yok önemli olan kilo alması bü yüzden biberona alışır diye üzülme Allah yardımcı olur ikiside buyur bu günler gelir geçer merak etme

Iksiyle daha zor tabi haliyle.Ama gececek atlaticaz canim.ya sabir diyorun.
kizinin sariligina bakildimi.cok uzun uyuyor.kan sekeri de dusecektir.ne mikrarda besleyebildigini dr a soyle mutlaka.sariligi takip edilmiyosa bakacaklardir.ben iki gune bir hastaneye goturdum.dr cagirdi.oglumda hafif vardi cunku.
Sariligi kuvozdeyken gecirdiler acaba tekrarlama riski var mi? Dorduncu gun kontrol edildi kizim bisey demedi dr.

Allah kolaylık versin inşallah uyanması için ayaklarıyla oyna ellerini islat yüzüne sur altını aç su an çok küçük ve gücü yok önemli olan kilo alması bü yüzden biberona alışır diye üzülme Allah yardımcı olur ikiside buyur bu günler gelir geçer merak etme

Yuzunu islatmayi akil edememistim sagol canim.insallah hepimiz atlaticaz.

Benim doktorum şartlı salı verdi. Önceliğimiz kilo aldırmak dedi. Onun için her seferinde 5 dk meneye tut sonra sağdığın sütü biberonla ver dedi. Ben onun için öle yaptım ama benimkiler. Meme tutmuyor pek çok sabırsızlar ağlıyorlar hemen. Ben süt ve mamayı dönüşümlü veriyorum. Sütten sonra 2 saat, mamadan sonra 3 saat boşluk veriyorum. Bende pek iş yapamıyorum. Kıyafetlerini ütülüyorum. Kuru ütüyle o çok zaman alıyor. Diğer bütün işler kayınvalide ve eşimde. Yetişemiyorum hissi bütün ikiz annelerinde vardır çok doğal. Alem bir taneye bakanıyo. Biz ikisine bakıcaz. Korkma ger şey yoluna giricek. Ama kilo aldırmak için biraz daha uğraş gerekirse biberona alışssın. Sağlık daha önemli.
Kuru utu neden canim?benimde var buharsuz utum ama ne amacla kuru utu yapiyosun?

Evet ölçüyorum ama temassız olduğu için hemen hallediyorum.
Ben dr a hergun olcelim mu desim gerek yok zaten anlarsin,ates bir bolgede degil heryerindeyse atestir falan dedi.En iyisi bi temazsiz aliyim bende.Hangu marka iyidir kulakranmi alindanmi kullananlar memnunmusunuz markave modelden?

Kızlar allah kolaylik versin sizlere ben 20 haftalik ikiz hamileyim..2 gündür felan çarpıntı oluyor kalbimde dışardan sesini duyuyorum kan tahlili tansiyon normal çıktı dün doktora gittim sizler de de olmuşmuydu acaba
Evet olmustu zaman zqman sirtimdan bir agri kalkiyodu kalbime ve bogazimdan ceneme yayilan tarzda.ama kan basinci diye onemsemedim ben.

Kuru utu neden canim?benimde var buharsuz utum ama ne amacla kuru utu yapiyosun?
Onuda yoğun bakımdaki hemşire söyledi. Nemli olursa bakteri mikrop çabuk ürermiş. Hassas dönemleri geçene kadar yıkadığınız şeyleri buharsız ütüyle ütüleyin dedi.

Ben dr a hergun olcelim mu desim gerek yok zaten anlarsin,ates bir bolgede degil heryerindeyse atestir falan dedi.En iyisi bi temazsiz aliyim bende.Hangu marka iyidir kulakranmi alindanmi kullananlar memnunmusunuz markave modelden?
Medicare aldım. Çok pahalı bir şey değil. Koltuk altı ölçüm yapanda var onu çok kullanmıyorum. Kafadan alından enseden ölçüyorum. Hastanedede bu tarz başka bi marka vardı. Kulaktan ölçüm yapanlara başlık almak gerekiyor. Onun için pek tercih etmedim.

Mama kullanan anneler mama size kaç gün gidiyor? Bizim 4 günde bitiyor da aptamil prematil kullanıyoruz.

Bizim de cabuk bitiyor. Haftada en az 2 paket bitiyor. 900 gr. Benim sutum hic yetmiyor. Cogalmiyor da. Mama agirlikli besleniyorlar malesef
Benimde öyle maalesef ama büyüsünlerde kuzular Yapcak bişe yok. Nası bi düzen oturtabildinizmi? Nasıl geçiyor günler? Uyku düzenleri iyimi hiç dışarı çıkabildiniz mi birlikte?

Sariligi kuvozdeyken gecirdiler acaba tekrarlama riski var mi? Dorduncu gun kontrol edildi kizim bisey demedi dr.
Simdi nasilsiniz daha iyisinizdir umarim .
sarligin tekrar yukselmesi mumkun.en iyi dr.unuz bilecektir tabi ama bence sen de bu konuda takipci ol.yuzlerinde gozlerinin akinda sararma var mi gozlemle.gerekirse olcume gotur.bizimkileri iki gun ara ile gturdum.ciltlerinden olcuyorlar dijital bi aletle.kan dan daha kolay.

Bizim de cabuk bitiyor. Haftada en az 2 paket bitiyor. 900 gr. Benim sutum hic yetmiyor. Cogalmiyor da. Mama agirlikli besleniyorlar malesef
Once emzirip sonra mama mi veriyosun.siz ne kadar olmustunuz.ne kadar mama veriyosun herseferinde.
mama verdikce sutumuz azaliyor.ama sue de doymuyolar.ayni durumdayim ben dr.bu sut bol emzirme ile artacak ama iki bebegi pespese emxirmek zor.ortaligi yikiyo ac olan.valla sasirdim kaldim ben de.mamaya yuklendik haliyle.boyle giderse ne kadar emxirebiliriz ki.

Simdi nasilsiniz daha iyisinizdir umarim .
sarligin tekrar yukselmesi mumkun.en iyi dr.unuz bilecektir tabi ama bence sen de bu konuda takipci ol.yuzlerinde gozlerinin akinda sararma var mi gozlemle.gerekirse olcume gotur.bizimkileri iki gun ara ile gturdum.ciltlerinden olcuyorlar dijital bi aletle.kan dan daha kolay.

Daha iyiyiz canim kizimi uyandirma surem kisaldi biraz daha:-)
Oglumuda yarin gorucem ins iyidir.
Sararma varmi bakiyorum goz ve yuzune yok cok sukur ama yarin dr a soracagim yinede.Sizde iyimisiniz?

Daha iyiyiz canim kizimi uyandirma surem kisaldi biraz daha:-)
Oglumuda yarin gorucem ins iyidir.
Sararma varmi bakiyorum goz ve yuzune yok cok sukur ama yarin dr a soracagim yinede.Sizde iyimisiniz?
Iyiyiz biz de.kizim nazli birazcik.cok agliyo ve sabirsiz.onun disinda sorin yok cok sukur.siz de daha iyiymissiniz sevindim

Once emzirip sonra mama mi veriyosun.siz ne kadar olmustunuz.ne kadar mama veriyosun herseferinde.
mama verdikce sutumuz azaliyor.ama sue de doymuyolar.ayni durumdayim ben dr.bu sut bol emzirme ile artacak ama iki bebegi pespese emxirmek zor.ortaligi yikiyo ac olan.valla sasirdim kaldim ben de.mamaya yuklendik haliyle.boyle giderse ne kadar emxirebiliriz ki.
Siz süt mama dengesini nasıl kuruyorsunuz. Kaç cc besliyorsunuz? Birde hangi mamayı kullanıyorsunuz?

X