İkizlerle Yeni Hayat

Kizlar 5 mayistaki kontrolymde acil sezeryanla dogum yaptim bebislerim yogunbakumdalar.Oglyma kordon dolanmus bana kasilma gelince onu asiliyomus nst de iken farkettim nabzi dustu kasilma gelince.dogum esnasinda da su yutmuslar dune kadar midelerinden sonda ile kirlu sivi ve kan temuzlendi dun ilk kez anne sutu verildi ama damardan beslemede devam ediyor.Solunum icin oksijen desteegi aliyolar.oglumun ilj 5 gun kasilmalarui vardi beyin hadari olabilir diye usg cekildi temiz dendi tekrarlanacakmis.hafif sarilik gecirdiler.Cok sukur bugun daha iyi gorunuyolardi iyiye gidiyor dedi dr.Bize dua edin nolur:-(
Sutumu sagiyorum bir haftadir 50 -70ml arasi geliyor.Sizlerin ne kadar di ilk hafta?
Twinrose ciktimi bebelerin?
Canım çok geçmiş olsun. Biz hastaneden çıktık evdeyiz. Dualarım seninle. Allah yardımcı olsun. Sen çok güçlü olmalısınki onlar bizden destek alsınlar...

Az önce ikiside ağladılar. Tadını dibine sonuna kadar çıkarıyorum.:) genede ikiz annesi olmak banbaşka...
Çok değişik yaa iki tane illaki nzordur beni nasıl günler bekliyor acaba tek gebelik yaşadım prensesim beni üzMedi rahat büyüttüm inşallah bu kuzucuklarda uslu ve en önemlisi gazsın olurlar inşallah Allah kolaylik versin

Çok değişik yaa iki tane illaki nzordur beni nasıl günler bekliyor acaba tek gebelik yaşadım prensesim beni üzMedi rahat büyüttüm inşallah bu kuzucuklarda uslu ve en önemlisi gazsın olurlar inşallah Allah kolaylik versin
Gaz olayı tamamen şans işi yediklerinizze tabi dikkat etmeniz lazım ama bebeğin huzurlu olması biraz bize bağlı bence. Biz ne kadar stressiz ve sorunlardan uzak olursak çocuklar o kadar huzurlu oluyorlar.

kaç kilo doğdular canım bu başlık iyi olmuş tecrübeliler yazarsa tabi vakit bulurlarsa sevinirim mesela sallamak lazım mı sallamasak mı bunu merak ediyorum bir de hala park yatak mı karyola mı diye karasızım artık sıkıldım bundan ama o karyolalar hiç güvenli gelmiyor kafalarını carparlarmış gibi geliyor
Valla ben doğumdan bu yana sallıyorum geçen hafta anneme gittim bi hafta kaldım normal yatakta sallamadan uyudular şok oldum ilk yat
Gaz olayı tamamen şans işi yediklerinizze tabi dikkat etmeniz lazım ama bebeğin huzurlu olması biraz bize bağlı bence. Biz ne kadar stressiz ve sorunlardan uzak olursak çocuklar o kadar huzurlu oluyorlar.
Kesinlikle katılıyorum iki gündür bende bi sıkıntı anlatamam. Onlarda iki gündür bi o kadar mız mız

Canım çok geçmiş olsun. Biz hastaneden çıktık evdeyiz. Dualarım seninle. Allah yardımcı olsun. Sen çok güçlü olmalısınki onlar bizden destek alsınlar...

Cok sevindim canum kavustun demek.bende hafta sonu ilk kez kizimi emzirmeye caliscam dr deneyecegiz anne bebek uyumuna bakcaz iyiyse kizi pazartesi veririm dedi.oglum biraz daha kalacakmis o biraz daha hassas durumda
İnsallah atlatacaz yaa Rabbim herkese yardim etsin.

35+2 de dogdular canim.sagol.
Gecmis olsun cok insalah ikisinide saglikla kucagina alip evine gidersin kac kilo dogdular peki doktorm banada hedef 35 haftayi bitirmek sonrasi gittigi yere kadar beklers dedi korkuyorm bende insalah erken olmazlar

Gecmis olsun cok insalah ikisinide saglikla kucagina alip evine gidersin kac kilo dogdular peki doktorm banada hedef 35 haftayi bitirmek sonrasi gittigi yere kadar beklers dedi korkuyorm bende insalah erken olmazlar
Amin ins canim 2470 ve 2250 dogdular.ins sen 37 yi gorursun

Cok sevindim canum kavustun demek.bende hafta sonu ilk kez kizimi emzirmeye caliscam dr deneyecegiz anne bebek uyumuna bakcaz iyiyse kizi pazartesi veririm dedi.oglum biraz daha kalacakmis o biraz daha hassas durumda
İnsallah atlatacaz yaa Rabbim herkese yardim etsin.
Canım senin adına çok sevindim. Bizdede öyle oldu. 2 gün izlediler. Eğitim verdiler. İlaçlar, emzirme hakkında. Sonra çıkış için izin çıktı. Yoğun bakımda çok iyi bakıyorlar. İçini ferah tut.

Benimkiler neredeyse seninkilerin yarısı kadardı. Toparlanıyorlar çabucak. Sen bile ne kadar hızlı toparlandıklarına şaşıracaksın.

İnsallah canim ya.cok moral oldu bu bana.seninkilerdede solunum problemi ve mideden beslenme problemi varmiydi?
Simdi bende ya kizim cikunca solunum problemi yasasa ben anlamazsam korkusu basladi:-(

kızlar bebekleri normal yatırınca uyuyor mu yoksa illaki sallanan ev tipi anakucağı tarzı şeyler gerekli mi? ben gereksiz diye almadım ama şimdi düşününce de emin olamıyorum lazım olur mu diye...

kızlar bir sorum daha var, ameliyata girmeden lavman falan yaptırıyorlar mı zorla yoksa tuvaletiniz varsa yapıp mı giriyorsunuz nasıl oluyor o?

İnsallah canim ya.cok moral oldu bu bana.seninkilerdede solunum problemi ve mideden beslenme problemi varmiydi?
Simdi bende ya kizim cikunca solunum problemi yasasa ben anlamazsam korkusu basladi:-(
Solunum problemi vardı. Destek aldılar bi süre. Sonra desteksiz küvezden soludular. Yok onun mümkünatı yok çÜnkü 1 hafta sorunsuz solunum gerçekleştirmediyse bırakmazlar. Uyku apnesi falan bunların takibi yapılıyor. Sen içini ferah tut. Ama şöyle oluyor. Ben yv izlesende salonda. 10 dk da bir kontrol için odalarına gidiyorum. Veya eşim kv falan. Sonradan o da geçicek heral:) korkularımız çok normal ebeveyn olma yoluna girdik. Artık onları korumak kollamak bizim görevimiz...

Kizlar 5 mayistaki kontrolymde acil sezeryanla dogum yaptim bebislerim yogunbakumdalar.Oglyma kordon dolanmus bana kasilma gelince onu asiliyomus nst de iken farkettim nabzi dustu kasilma gelince.dogum esnasinda da su yutmuslar dune kadar midelerinden sonda ile kirlu sivi ve kan temuzlendi dun ilk kez anne sutu verildi ama damardan beslemede devam ediyor.Solunum icin oksijen desteegi aliyolar.oglumun ilj 5 gun kasilmalarui vardi beyin hadari olabilir diye usg cekildi temiz dendi tekrarlanacakmis.hafif sarilik gecirdiler.Cok sukur bugun daha iyi gorunuyolardi iyiye gidiyor dedi dr.Bize dua edin nolur:-(
Sutumu sagiyorum bir haftadir 50 -70ml arasi geliyor.Sizlerin ne kadar di ilk hafta?
Twinrose ciktimi bebelerin?
Çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah bir an önce eve gelir bebeklerin

kızlar bebekleri normal yatırınca uyuyor mu yoksa illaki sallanan ev tipi anakucağı tarzı şeyler gerekli mi? ben gereksiz diye almadım ama şimdi düşününce de emin olamıyorum lazım olur mu diye...
Bebekten bebeğe değişir canım. Ben bi tek park yatak aldım. Bide kendi odalarını döşedik. Ama benimkiler küçük old için uyuyorlar. Sonradan sallanmayı istemezler umarım.

X