Merhaba arkadaslar,
Benimde zaman azaldikca korkularim artiyor, sizin yazdiklarinizi okuyorum iyice stres oldum:) Esimde annemde oldukca agir kanlilar, onlara kalirsam isim cok zor kendim hallederim diyorum ama sezeryanli olunca 3-4 gun zor olacak biliyorum. Allah hepimize kolaylik versin, bu gunler gecip gidecek insallah. Hem bitsin bu hamilelik istiyorum hem nasil yapicaz bebeklerle basetmeyi bilmiyorum:)
Benim oglumda ilk uc ay cok gaz sancisi olmustu surekli agliyordu, ozellikle aksamlari. Ben care olarak karnina sicak koymayi bulmustum. Eczanelerde Hot/Cold pack isimli (cesitli markalarin vardi) daha cok fizik tedavi amacli kullanilan boyle bir torba icinde mavi renkli jeller satiliyor, biliyorsunuzdur belki. Benim kuzen fizik tedavi uzmani o soylemisti cok dua etmistim. Jeli mikrodalgada 8 sn filan isitiyorduk, sonra karnina tulbentle sariyorduk, mayisip uyuyordu, cok rahatlatiyordu. hemen isinip gec soyuyan bir madde. Ondan once havlu utuleyip koyuyorsdum hemen soguyordu, sicak su torbasindan korktum akar filan diye koyamadim. bu jeli tavsiye ederim, sizinkilere de iyi gelir belki.
Herkese Kolayliklar dilerim.