Ikisine ayni anda mama verebiliyomusun?Öncelikle yalnız kalınca " senin hayatın senin kuralların" oluyor. Diğer türlü etrafındakiler seni toy görüp yönlendirmeye çalışıyorlar. Ben ilk termosu mamayı yanıma aldım. Sonra kızlar yerde yorganın üzerindeler nmutfağa gidip yapıyorum bir koşu. Uyudukları Zaman soğuyan suları yeniliyorum. Aynı anda uykuya geçerlerse çok iyi oluyor. Diğer türlü sürekli biri uyanık olduğu için bir şey yapamıyorsun. Sana tavsiyem bebişlerini aynı yerde uyut birbirlerinin ağlamalarına alışsınlar. Biri uyanınca diğeride fazla uyumasın. Çünkü bir sonraki uyku saatinde çok uyuyan dinç oluyor. Benim biri kendi oynuyor diğerini illa oynatmam lazım onu çözemiyorum bir türlü.
Maşallah size :) bizde değişiyor bazen senin dediğin gibi bazen 2 saate 1 uyanıyorlar,ama kundak yapınca uzun süre uyuyorlar4 aya dogru gidiyoruz bizde cok sukur masalah diyim gece uyku duzenimiz oturdu 12 gibi mama yiyip uyuyolar sabah 6 hatta bazen,7de uyaniyolargece mama yok yani alistilar bu rutine gunduzde oglan uyuyo ama kiz bazen uyumuyo pek ama olsun gece uyusunlarda cok sukur insalah hep boyle devam eder darisi uyku sorunu cekenlere olsun insalah
Oyun halısı bende düşündüm ama ikisi nasıl olacak veya bazen sevmiyorlarmış bazı çocuklar az parada değil boşa almış olmayayım diye düşünüyorum,birde odamda küçük sobalı ev çok zor olacakBizde daha oyuncak qlmadik hic haftasonu cikip alicaz insalh oyun halisi alicam mutlaka bide cingirak ellerine diyorm
Ben birini emziriyorum. Diğerine mama veriyorum canım. Sonraki öğünde değiştiriyorum. Gecede böyle. Artık sağmıyorum. Pompamda bozuldu sanırım eskisi gibi çekmiyor.Ikisine ayni anda mama verebiliyomusun?
Öncelikle yalnız kalınca " senin hayatın senin kuralların" oluyor. Diğer türlü etrafındakiler seni toy görüp yönlendirmeye çalışıyorlar. Ben ilk termosu mamayı yanıma aldım. Sonra kızlar yerde yorganın üzerindeler nmutfağa gidip yapıyorum bir koşu. Uyudukları Zaman soğuyan suları yeniliyorum. Aynı anda uykuya geçerlerse çok iyi oluyor. Diğer türlü sürekli biri uyanık olduğu için bir şey yapamıyorsun. Sana tavsiyem bebişlerini aynı yerde uyut birbirlerinin ağlamalarına alışsınlar. Biri uyanınca diğeride fazla uyumasın. Çünkü bir sonraki uyku saatinde çok uyuyan dinç oluyor. Benim biri kendi oynuyor diğerini illa oynatmam lazım onu çözemiyorum bir türlü.
Çok tatlı ya maşallah:) benimkilerin biride alt dudağını emmeye başladı, bazende sakız çiğniyor gibi yapıyor
Cümlemizden.İnşllh olmazlar.normal bi annenin iki bebeğe yetecek kadar sütü olurmuş.inşllh sen de onlardansındır.tabi ki istisnalar olabilir.ben ilk başlarda emzirdikten sonra sağıyodum.onu da kaşıkla veriyodum.çok zor yutuyolardı.o yüzden biberona geçmiştim.seninkiler yutma problemi yaşamıyolarsa öyle yapabilirsin.bi de ben şimdi videoları izliyorum da çok hızlı veriyomuşum.tam yutmasını beklemeden diğerini veriyomuşum.belki de o yüzden yutamıyolardı.daha yavaş ve dikkatli takviye yapabilirsin inşllh.ama en önemlisi emzirmek.yavrucaklar emmeden emmeyi öğrenemezler ki.Allah senden razı olsun bıraktırmamak için elimden geleni yapıcam ama süt artmazsa diye endişeleniyorum.bide daha tutamıyorlar memeyi.süt artana kadar mamaya alışmış olurlar mı acaba
4 aya dogru gidiyoruz bizde cok sukur masalah diyim gece uyku duzenimiz oturdu 12 gibi mama yiyip uyuyolar sabah 6 hatta bazen,7de uyaniyolargece mama yok yani alistilar bu rutine gunduzde oglan uyuyo ama kiz bazen uyumuyo pek ama olsun gece uyusunlarda cok sukur insalah hep boyle devam eder darisi uyku sorunu cekenlere olsun insalah
Ikisine ayni anda mama verebiliyomusun?
Çok güzrelmiş.çıngıraklı mıKızlar bu nasıl sizce?
Bence çok güzel. Bende düşündüm böyle bir şey oyun halısı alınca vazgeçtim.Kızlar bu nasıl sizce?
Benimkilerde tutmuyordu memeyi sonradan tuttu. Bebeğinden bebeğine değişir. Sürekli denemek lazım. Ama emzircem diye aç bırakmazlık yapmadım. Çenelerinin güçlenmesi önemli. Mamaya alışabilirlerde öyle örneklerde çok. Şans Can'ım ya. İçini ferah tut ve dene. Seninkilerin kilosu iyi çünkü. Benimkiler seninkilerin yarısı doğmuştu.Allah senden razı olsun bıraktırmamak için elimden geleni yapıcam ama süt artmazsa diye endişeleniyorum.bide daha tutamıyorlar memeyi.süt artana kadar mamaya alışmış olurlar mı acaba
Evet canım çıngıraklı, N11 de alıcam ben 1 tane 2 sine de yeterÇok güzrelmiş.çıngıraklı mı
1 tane alicam bende sirayla artik zaten oglum beni cok zorlamiyo masalah iyalanir genelde o uyuyunca kizi koyarim kiz uyuyunca oglani hangisi durmazsa artikOyun halısı bende düşündüm ama ikisi nasıl olacak veya bazen sevmiyorlarmış bazı çocuklar az parada değil boşa almış olmayayım diye düşünüyorum,birde odamda küçük sobalı ev çok zor olacak
Oyun halısına ikisi birden sığıyor. Ben tiny love almıştım.1 tane alicam bende sirayla artik zaten oglum beni cok zorlamiyo masalah iyalanir genelde o uyuyunca kizi koyarim kiz uyuyunca oglani hangisi durmazsa artik
Bence sen sen ol emzirmeden hiç vazgeçme.ben sağmaya kendimi öyle kaptırmıştım ki ememiyolar diye.hiç ememediler ve şimdi de emmek istemiyolar.ilk başlarda az bişe sağdığın bir iki öğün yeter ama sonradan süt olduğu halde sağacak vakit bulamazsın.sağamadığın için de azalır.bi kısır döngüdür bu.bir iki ay çok yorul.gerekirse uyuma.tek işin emzirme olsun ama bu işi becer derim.ben çok pişmanlığını yaşıyorum.emzirince rahatlıyolar.benimkilerin o şansı yok diye çok üzülüyorum.o zaman düşünemedim emmeyi bırakacaklarını.kimse de uyarmadı.hatta kv ben bazı öğünler emzireyim dediğimde bence süt verelim diyodu.eşim de süt vermek taraftarıydı çünkü emince doymuyolardı ve ne kadar emdiklerini bilmediğimiz için ne kadar süt takviye edecrğimizi bilmiyoduk.emzirmek için destek değil köstek gördüm anlican ama şimdi bu acımı hafifleymiyo.ben onların annesiyim.kimsenin lafına bakmamalıydım diyorum. O yüzden yakandan tutup seni silkelemek istiyorum. Çocuklarını annelerini emmenin rahatlayıcılığından ve huzurundan mahrum bırakma.imkanın yoksa sütün azsa anlarım ama olup da emzirememek çok zor.çok zor. Ememiyolar diye vazgeçme.
Bizde de ablalarindan kalma 1 tane var çok hoşlarina gidio birbirlerinden almaya çalışıyorlar.daha sonradan 2 tane hediye geldi öncekinden yerini tutmadi:) alırsam 2 tane alcam sanırım artık bebekleri büyük olanlar öyle mi yapmalıyız araba fln alsak aynisindan 2 tane miEvet canım çıngıraklı, N11 de alıcam ben 1 tane 2 sine de yeter
Masallah benimkilerde oyle gece 12-1 de mama veriyorum sabah 6-7 gibi uyaniyorlar gece mamasini kestik bizde4 aya dogru gidiyoruz bizde cok sukur masalah diyim gece uyku duzenimiz oturdu 12 gibi mama yiyip uyuyolar sabah 6 hatta bazen,7de uyaniyolargece mama yok yani alistilar bu rutine gunduzde oglan uyuyo ama kiz bazen uyumuyo pek ama olsun gece uyusunlarda cok sukur insalah hep boyle devam eder darisi uyku sorunu cekenlere olsun insalah