İkizlerle Yeni Hayat

4 aya dogru gidiyoruz bizde cok sukur masalah diyim gece uyku duzenimiz oturdu 12 gibi mama yiyip uyuyolar sabah 6 hatta bazen,7de uyaniyolar gece mama yok yani alistilar bu rutine gunduzde oglan uyuyo ama kiz bazen uyumuyo pek ama olsun gece uyusunlarda cok sukur insalah hep boyle devam eder darisi uyku sorunu cekenlere olsun insalah

Ikisine ayni anda mama verebiliyomusun?

Maşallah size :) bizde değişiyor bazen senin dediğin gibi bazen 2 saate 1 uyanıyorlar,ama kundak yapınca uzun süre uyuyorlar

Bizde daha oyuncak qlmadik hic haftasonu cikip alicaz insalh oyun halisi alicam mutlaka bide cingirak ellerine diyorm
Oyun halısı bende düşündüm ama ikisi nasıl olacak veya bazen sevmiyorlarmış bazı çocuklar az parada değil boşa almış olmayayım diye düşünüyorum,birde odamda küçük sobalı ev çok zor olacak

Benim de biri öyle.uyandığında haberim bile olmuyo.öyle oyalanıyo yatağın içinde.diğeri kucağa fena alıştı.onu ne yapıcam bilmiyorum.

Çok tatlı ya maşallah:) benimkilerin biride alt dudağını emmeye başladı, bazende sakız çiğniyor gibi yapıyor

Bi ara benim biri de yaptı onu bıraktı sonra.sakız çiğner gibi yapıyolar.ben ağızlarına süt kesiği geldi de onla oynuyolar diye düşünüyodum:).

Allah senden razı olsun bıraktırmamak için elimden geleni yapıcam ama süt artmazsa diye endişeleniyorum.bide daha tutamıyorlar memeyi.süt artana kadar mamaya alışmış olurlar mı acaba
Cümlemizden.İnşllh olmazlar.normal bi annenin iki bebeğe yetecek kadar sütü olurmuş.inşllh sen de onlardansındır.tabi ki istisnalar olabilir.ben ilk başlarda emzirdikten sonra sağıyodum.onu da kaşıkla veriyodum.çok zor yutuyolardı.o yüzden biberona geçmiştim.seninkiler yutma problemi yaşamıyolarsa öyle yapabilirsin.bi de ben şimdi videoları izliyorum da çok hızlı veriyomuşum.tam yutmasını beklemeden diğerini veriyomuşum.belki de o yüzden yutamıyolardı.daha yavaş ve dikkatli takviye yapabilirsin inşllh.ama en önemlisi emzirmek.yavrucaklar emmeden emmeyi öğrenemezler ki.

Aman maşallah diyelim.benim de biri bazen 8 saat uyuyo.ama bi faydasını görmüyorum çünkü diğeri gece gündüz 3 saatte bir besleniyo. Bi kere kalktıktan sonra ha birini beslemişsin ha ikisini çok farketmiyo yani.senin ikisinin de uyuması çok iyi.şeytan kulağına kurşun.

Allah senden razı olsun bıraktırmamak için elimden geleni yapıcam ama süt artmazsa diye endişeleniyorum.bide daha tutamıyorlar memeyi.süt artana kadar mamaya alışmış olurlar mı acaba
Benimkilerde tutmuyordu memeyi sonradan tuttu. Bebeğinden bebeğine değişir. Sürekli denemek lazım. Ama emzircem diye aç bırakmazlık yapmadım. Çenelerinin güçlenmesi önemli. Mamaya alışabilirlerde öyle örneklerde çok. Şans Can'ım ya. İçini ferah tut ve dene. Seninkilerin kilosu iyi çünkü. Benimkiler seninkilerin yarısı doğmuştu.

1 tane alicam bende sirayla artik zaten oglum beni cok zorlamiyo masalah iyalanir genelde o uyuyunca kizi koyarim kiz uyuyunca oglani hangisi durmazsa artik

Soylediklerin çok doğru katılıyorum ins tüm anneler emzire bilir işi baştan sağlam tutmak laxim ama kendine çok yüklenme bi şekilde yorgunluktan uykusuzluk tan bi süre sonra süt azalabiliyor bu sefer doymatinca biberon mama vermek zorunda kalınıyor derken derken bbiberona alisiyorlar eninde sonunda benim gördüğüm bu. 1 yasa 2 yasa kadar emzirenleri taktir ediyorum ama çok nadir. Tek bebegi olup da mama takviye eden de çok biz de 2 bebek 2 kat is yorgunluk bu kadar olduğuna da şükür önemli olan sağlıklı olmaları. Ben 40 gün emmisim annem çalıştığı için.sagligim da yerindeymus küçükken çok hasta olmazmusim napalım olduğu kadar.

Evet canım çıngıraklı, N11 de alıcam ben 1 tane 2 sine de yeter
Bizde de ablalarindan kalma 1 tane var çok hoşlarina gidio birbirlerinden almaya çalışıyorlar.daha sonradan 2 tane hediye geldi öncekinden yerini tutmadi:) alırsam 2 tane alcam sanırım artık bebekleri büyük olanlar öyle mi yapmalıyız araba fln alsak aynisindan 2 tane mi

Masallah benimkilerde oyle gece 12-1 de mama veriyorum sabah 6-7 gibi uyaniyorlar gece mamasini kestik bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…