- 4 Nisan 2016
- 98
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeliğiniz nasıl geçti acaba? benim transferden 13 gününde 1624 gösterdi. İkiz olduğunu şüphelendik ancak sadece dün gördük kuzularımı. Çok heyecanlıyım. Şu an iyi hissediyorum kendimi ama diyorlarki ikizle gebelik çok zor geçiyo ve çok riskler var. Doğru mu?Merhaba 12.gün degerim 504 14.gün de ise 1496 çıkmıştı bende ikizlere hamileydim tabi benim kuzucuklar şu anda 1 yaşındalar
Canim merhaba. Bisey sorcaktim sana.transferimin 7.gunu bthcg 73.71 cikti. Fakat 8.gun uc dört damla pembemsi kan geldi.adet olacakmış gibide agrim var. Sendede oldumu boyle bişey. Yarin 10.gunum kanda baktircam katlanmış mi diyeBen 7.gun yaptrdm cikti ilk gebeligmdede ayni 7.gun yaptrmistm cikmisti
Insallah en az 2 Katina cikar. Canm bende kanama lekelenme olmadi canm bazi kisilerde olmus AMA yerlesme kanamasi diyorlar o yuzden bisey diyemem insallah guzel haberler alirsnCanim merhaba. Bisey sorcaktim sana.transferimin 7.gunu bthcg 73.71 cikti. Fakat 8.gun uc dört damla pembemsi kan geldi.adet olacakmış gibide agrim var. Sendede oldumu boyle bişey. Yarin 10.gunum kanda baktircam katlanmış mi diye
Gebeliğiniz nasıl geçti acaba? benim transferden 13 gününde 1624 gösterdi. İkiz olduğunu şüphelendik ancak sadece dün gördük kuzularımı. Çok heyecanlıyım. Şu an iyi hissediyorum kendimi ama diyorlarki ikizle gebelik çok zor geçiyo ve çok riskler var. Doğru mu?
Canım ikiz senin bebişler değil mi? Değerlerimiz benziyor seninle sanki fikrini almak isterim.Gebeliğiniz nasıl geçti acaba? benim transferden 13 gününde 1624 gösterdi. İkiz olduğunu şüphelendik ancak sadece dün gördük kuzularımı. Çok heyecanlıyım. Şu an iyi hissediyorum kendimi ama diyorlarki ikizle gebelik çok zor geçiyo ve çok riskler var. Doğru mu?
Ben dayanamadım onuncu gün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Sonra aynı gün kan tahlili yaptım orda da pozitif çıktı. Şimdi ikizlerim olcak nasipse. Bende d adet sancısı gibi sancı oluyodu korkuyodum tutmadı diye. Sol kasığım iğne gibi btıyodu ayağıma vuruyodu bitek. Midem falan bulanmıyodu. Yeni başladı bulantılarım. Rabbim gönlüne göre versin inş tutunmuşlardırMerhaba arkadaslar benimde 4 gün sonra test yaptırmam gerekiyor hepiniz gibi bende çok korkuyorum 2 tane kaliteli embryo yerleştirildi sizden ricam test yapıp olumlu sonç alan arkadaşlar benimle testen önce yaşadığınız belirtileri paylaşırmısınız ben adet sancısı gibi sancı çekiyorum heran adet olucam diye diken üstündeyim ve belim çok ağrıyor sizde bunları yaşadınızmı? İNŞALLAH ALLAH BİZE ÇOCUKLARIMIZI KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİB EDER.
Canım ikiz senin bebişler değil mi? Değerlerimiz benziyor seninle sanki fikrini almak isterim.
7.gün 82,7 / 10.gün 380,8 / 14.gün 3.423
Yalnız benim tek embriyo transferi yapıldı. Tek yumurta ikizi olabilir mi acaba? Tek Bebek için fazla Yüksel değil mi değerler yaa mol gebelik falan olmasın Allah korusun
Merhaba cessaBu yorumu okuyan arkadaşlara tavsiyem beta HCG ye bakarak tek mi iki mi diye düşünüp kendini yormamalarini tavsiye ediyorum çünkü beta ya bakarak bu yorumu yapmak çok zor kese gozukup kalp atisi duyulana kadar imkansiz yorum yapmak. Bunu bizzat ben yaşayarak öğrendim. Benim iki tane blastokist transferin oldu 10. Gün degerim 211 idi o gün kanamam oldu bildiğiniz adet kanamasi gibi bir aksam sürdü ertesi gün siyah kanamaya döndü hala da devam ediyor bir aydir. Biz yine diş gebelik ya da düşük dedik. Doktorum iki gün sonra testi tekrarla dedi degerim az artmisti b defada 300 cikti değerin. Doktrum normal bir gebelik gibi durmuyor iki gün sonra tekrarla dedi ve iki gün sonra 680 cikti. 3 gün sonra yine kan ver ve muayeneye gel dedi doktor ve 3 gun sonra degerim 2100 cikti ve minnacik bir kese gözüktü. Hic umudum yoktu kanamadan dolayı. İki hafta sonra kalp atisi için gittik ve bizi bir sürpriz daha bekliyordu tek kesenin içinde iki tane kalp atiyordu çok şükür. Yani ikiz gebelik mi tek gebelik mi bunu Bera HCG ile anlamak çok zor 6. Hatta 7. Haftaya kadar beklemek lazim.
Canim.merhaba ikizlere mi hamilesin acaba ? Benimde 10. Gunum degerim 633 cikti iki embriyo konmustu galiba yuksek degilmi ?Benimde 3. Gün embriyosu 2 tane 13. Gün 832,99 Genelde okuduklarıma göre yüksek görücez bakalım ikiz mi Allah hayırlısını versin
Benim 12.günde 2200 düKizlar benim de 12. Gun degerim 990 cikti. Iki embriyo transfer edilmisti. Ikisi de tutmus gibi gorunuyor dimi?