- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
ne ikiz bebek bekliyhorum, ne de hamileyimdaha o mertebelere erişemedim bi türlü ama inanıyorum,olucak
ama topiği görünce yazasım geldi nedense
öncelikle hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla büyüt göbişinde inş...eğer ikiz istiyorsanız da olur inş dilediğin gibi..
allah gönlüne göre versin canım...
Annen tarafından ikiz olan var mı yada baba tarafından?İkizlik sadece kızın ailesinde varsa ikiz geni sanada geçer ve ikiz olma ihtimali yüksektir. benim eşim ikiz mesela ama bnm tek çocuğum oldu yani ikizlik erkek tarafından değil kadın tarafından geçen bir durum.
Merhaba canım doktora gitmediysen değer artışlarına bakılırsa evet olabilme ihtimalin yüksek.. benimde adet tarihimde 1477 idi bende şüphelendim hatta doktora gittim daha kese vs yoktu verdiği ultrasonda dikkatli inceledim işaretlediği noktanın aynısından solda da vardı ama o ara doktor bişe demedi. Ama şüphelendim ve eşimle 2.muayeneye giderken dedim bak dr ikiz diyecek! Sonra 2. kontrolde DR. hayırlı olsun diyelim mi dedi.. Nasıl yani dedim. ikiz dedi... Neyse sağlıklı bir gebelik olmadı.. hazırda hissetmiyordum aşırı kilo ve de tansiyon vardı korkmuştum..olmadı. Bu arada halamın ve hala kızımın ikizleri vardı :) 2 sene çocuğa ara verdik ve Şu an tekrar gebeyim bugün kontrolüm var adet döneminden 9 gün evvel değerim 4,83 5 gün evvel 41 ve adet günüm 435 oldu şüphelenmiyorum çünkü değer tek gibi..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım herkese..
Canım ne gıbı kurler uyguladıgını ogrenebılırmıyım ınsallah ıkızdır tabınsagllı hayırlı olması oncelık
Insallah RAbbım gonlune gore verır benım ıkı oğlum var yasları cok yakın ee kız ıstıyorum ama ıkı tane ıstıyorum esımde ıstemıyor 3u kabul ettı 4 olmaz hayatta bende kıx olursa hem yalnız kalmasın hemde ıhtımal artsın sdıye ıkız ıstıyorumama oncelıgım hayırlı saglıklı olması sonrada kız tabı ınsallah Allah ım herkesın gonlune gore verır
BTÇyi yap o zaman kendine :) Çakşırı da yedirebilirsen çok güzel olur.Çünkü o otdan beslenen bütün sürüler çoğul doğururmuş.İnsanlarda da öyle oluyormuş.Bende ikiz erkek istiyorum tabi önce sağlık sonra hayırlı iki erkek evlat.Rabbim isteyin vereyim demiş.İstiyoruz bütün kalbimizle.Sebebini de işledik aklımız yettiğince.Allahım ol diyiverirse ne ala bundan sonra.
Ikı erkek hıc cekılmıyor ınan yaramazlıklarında illallah dıyorum bazen kendımı oyuncak toplayıcı gıbı gormeye basladım otomatık olmusum sureklı yerlerde koltuk altlarında yatak altlarında dolap ıclerınde oyuncak topluyorum buzdolabına kapının anahtarını saklayıp saatlerce arattıryorlar bana gelın az opeyım seveyım desem sıkıntıya gelemıyorlar suslenmıyorlar saclarını bıle taratmıyorlar ama kızım olsa oyle mı olurRabbım acılarını gostermesın dunyadakı en buyk sevgı evlat sevgısı herseylerıne razıyım ama kızlalrımda olsa cok mutlu olacam acaba ben yesem onu esım hıc razı olmaz oyle seylere keske kabul etse
bende 7 haftalık hamileyim babamın babası yani dedem çift yumurta ikizi aslında eşimde çok istiyor 1 kız 1 erkek olsa güzel olur diyor ama ben bakabilirmiyim ondan süpheliyim doktor ilk aylarda anlıyabiliyormu hiç ikiz annesi yok mu nasıl belli oluyor anlatın kızlar
Değerin düşüklüğü önemli değilmiş ikizde.Artışın çok fazla olması gerekiyormuş.Bir kez olmuş bir daha neden olmasın tabi istiyorsanız :) İnşallah bu sefer kucağına alırsın yavrunu yada yavrularını :) İkizlerin yorumların bakıyorum genelde artış 2,5-3 kat.Bende 4,5tan fazla.Eşimde bende kür yaptık bu ay.İkiz olması için fazla yumurta ve fazla sperm olsun diye.İnşallah olur.Doktorum da olabilir dedi.Ama kese 2 iken teke düşebilir.1ken sonradan bölünüp 2 olabilir dedi.En garantisi 9.haftadaki kalp atışıymış.Değerim haftaya kadar 7000 olursa kalbini duyabilirmişim.İnşallah hayırlısı olur.
merhaba
siteye yeni üye oldum. ben de yaza hamilelik düşünüyorum. eşim ikiz çocukları çok seviyor. ben de severim ama bakması zor olur diye pek ısınamıyordum bu fikre. benim de halamın çocukları ikiz. babaanne tarafında da üç kuşak öncesinde varmış. burada forumda ikiz annelerinin düşündüğüm kadar zorluk çekmediklerini okuyunca ısınır gibi oldum:) bir taşla iki kuş vurmak bir açıdan da mantıklı geldi. sonra aysedurmaz senin ikiz olması için kür yaptığını okuyunca şaşırdım çünkü sadece nasip ve genetik ikilisine bağlı diye düşünmüştüm:) senin kürünü okuduktan sonra merak edip ufak bir araştırma yaptım. ikizi olmasını isteyen insanların sayısını görünce inanamadım! neler neler yapıyormuş insanlar. belki faydalı olur diye burada paylaşayım dedim. gerçi senin belli olmuştur herhalde ikiz olup olmadığı?
Nijerya'da bir kabile dünyanın en çok ikiz nüfusuna sahip yermiş. bu durumu orada yaşayan insanların çok fazla tatlı patates tüketmelerine bağlamışlar çünkü tatlı patateste ovulasyonu artırıcı bir madde varmış. hatta hamilelik düşünenler ve çoğul gebelik düşünmeyenler yemesin diye de yazmışlar. tabi ki nasip ama istiyorsan da cüzi iradeyi sonuna kadar kullanmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum
:)))slm
yaw biz o zaman tatlı patates yesek mi?
merhaba
siteye yeni üye oldum. ben de yaza hamilelik düşünüyorum. eşim ikiz çocukları çok seviyor. ben de severim ama bakması zor olur diye pek ısınamıyordum bu fikre. benim de halamın çocukları ikiz. babaanne tarafında da üç kuşak öncesinde varmış. burada forumda ikiz annelerinin düşündüğüm kadar zorluk çekmediklerini okuyunca ısınır gibi oldum:) bir taşla iki kuş vurmak bir açıdan da mantıklı geldi. sonra aysedurmaz senin ikiz olması için kür yaptığını okuyunca şaşırdım çünkü sadece nasip ve genetik ikilisine bağlı diye düşünmüştüm:) senin kürünü okuduktan sonra merak edip ufak bir araştırma yaptım. ikizi olmasını isteyen insanların sayısını görünce inanamadım! neler neler yapıyormuş insanlar. belki faydalı olur diye burada paylaşayım dedim. gerçi senin belli olmuştur herhalde ikiz olup olmadığı?
Nijerya'da bir kabile dünyanın en çok ikiz nüfusuna sahip yermiş. bu durumu orada yaşayan insanların çok fazla tatlı patates tüketmelerine bağlamışlar çünkü tatlı patateste ovulasyonu artırıcı bir madde varmış. hatta hamilelik düşünenler ve çoğul gebelik düşünmeyenler yemesin diye de yazmışlar. tabi ki nasip ama istiyorsan da cüzi iradeyi sonuna kadar kullanmaktan zarar gelmez diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?