• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik Beta HCG

Evet aynı hastanede hatta ilk testimi dayanamayıp gece verdiğim için hemen hemen aynı saatlerde vermeye çalıştım
2 günde 2 katı diyoruz ama yüzde 66lık artış olunca da sayılıyor, pazartesi tekrar verin en iyisi daha da emin olmak için☺️

Şu an üçüncü kan testi sonucumu öğrendim diğer kan testi 156’dı ya aradan 47 saat geçmişti kan verdiğimde 226 çıktı bu da ne demek bu çok dğşük kimyasal gebelik olabilir mi 🥹🥹🥹🥹🥹
Takip edin. Bazen ilk donemde bir iki kez az artip sonra toparliyor tekrar iki kat artmaya basliyor. Belki toparlar. Ayni yerde ayni saatte birkac kez daha kan verin.

Ama 20-30 binlere ulasmadan 2 gunluk artis %60 in altina duserse malesef o gebelik genellikle olumlu sonuclanmiyor.

47 saatte iki kat artmadı sıkıntı olur mu kimyasal olabilir mi çok korkuyorum
Tam 2 kat olması gerekmiyor işte yüzde 66lık artışta sayılır, çok yüksek değerlerde çıkıp düşmeye başlayınca da kimyasal olabiliyor yani şu an ne desek boş sonraki sonuçlar önemli

Takip edin. Bazen ilk donemde bir iki kez az artip sonra toparliyor tekrar iki kat artmaya basliyor. Belki toparlar. Ayni yerde ayni saatte birkac kez daha kan verin.

Ama 20-30 binlere ulasmadan 2 gunluk artis %60 in altina duserse malesef o gebelik genellikle olumlu sonuclanmiyor.
Şu an 46 saat 45 dakika sonra verdim diğer testten ve yüzde 60’ı geçmedi olumsuz Olabilir mi dersiniz

Şu an 46 saat 45 dakika sonra verdim diğer testten ve yüzde 60’ı geçmedi olumsuz Olabilir mi dersiniz
Dedigim gibi erken donemlerde bazen 1-2 kez katlanmadigi olabiliyor. Ama sonra verilen kanlarda hizla katlanmaya basliyor. Benim de betam artmadi ve arastirirken bu sekilde erken donemlerde betasi 2 ye katlanmayip sonraki verdikleri kanlarda betalari hizla artmaya baslayan kisiler oldugunu gordum.. Bunu vereceginiz sonraki 2-3 kan belirleyecek. Belki toparlar takip etmenizi oneririm.

Ben de reglime 1 gün kala kala kan verdim 2200 çıktı betaHCG. Kan verdikten 1 gün sonra gittik 2 keseyi de gördü doktor tekrar kan değerine bakılmadı.

Benim betam makul başlayıp iki kat bile artmadığı günler oldu kızlar, iki kesemiz var ama❤️ ikiz gebe olan arkadaşlar kalbi me zaman duydunuz veya gördünüz? 6+4 te yolk sac göründü ve 5. Hafta işe uyumlular. Biraz endişeliyim açıkçası 😕

Kızlar merhabalar, 06.02de 180 çıkan beta 11.02 de 2073 gibi bir değer çıktı bu normal mi hesaplarıma göre henüz bugün 1000leri geçmesi lazımdı fazla yüksek değil mi çoğul gebelik olabilir mi
Sat 10 ocaktı

Benimde beklenen adet tarihim 10 şubattı 5+1 de ( battan 7 gün sonra ) 6800 beta hcg bana da yüksek geldi bugün kontrolde de hızlıca bir keseyi buldu, gösterdi eşim ikiz eşi bende acaba ikiz mi diye bir merak ediyorum bu değer normal mi? Başka beta ölçümü yaptıramadım malesef sat 12 ocak

Bat günü (16şubat ) beta 346.4
23şubat 4813
Bugün gittim kese görüntü ama sanki 2tane gibi geliyor doktorum demedi gerçi ama bi bakar mısınız

Eklentiler

• 92C8DB28-ADD9-4CA7-9331-93B3B832AFE1.jpeg
    92C8DB28-ADD9-4CA7-9331-93B3B832AFE1.jpeg
    157,9 KB · Görüntüleme: 20
Merhabalar aranıza yeni katıldım ve ilk hamileliğim ulturosandan anlayanlar yardımcı olabilir misiniz acaba 🌸

Eklentiler

• 1E7C251B-373B-40C9-BBC0-76D79A8B05FB.jpeg
    1E7C251B-373B-40C9-BBC0-76D79A8B05FB.jpeg
    181,9 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba benim beta hcg yaklaşık 3 katı artıyordu en son 5 gün arayla 10000 üzerini görünce doktorum ertesi gün tekrar çağırdı bi baktık 2 kese var.hatta konuyla alakalı acaba ikiz olabilir mi diye konu da açmıştım. 6 haftalık ikizlere hamileyim:) betaları ekledim
Merhaba benim betama bakabilirmisinz

Back