A
AdaEge
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi sebele
Kıslar malesef diğer sayfalarda muhattP bulamadım konu açmama rağmen ben 25. Haftalık hamileyim tek bebeğe bir haftadır karnımda k uçuk bı balon sisiyo sonuyo gibi oluyo bazende bisi yürüyor gibi Dr kasilma dedi doguma hazırlayan kasilmalar ama agrilinveya kramp seklinde gelirse haberim olsun dedi yinede tedirgin oldum toplaniyomus gibi ommuyo elimi karnıma koyuyorum küçük bı harket gibi elime geliyor ama tekme gibi hafif o toplanmamı oluyo acaba benim korkum ters bisi olursa Allah korusun fark etmemem
liyodora slm canım yaa çok kötü oldum okuyunca..kaç haftalıktı meleklerin ..
femalex slm arkadaşım... öncelikle kendini rahatlat bizler ikiz taşıdığımız için bu yalancı doğum kasılmaları biraz erken başlıyor.. .önemli olan sık ve ritmik olmaması.. öncelikle doktorunla paylaş durumunu ve nst cihazına bağlan sancın varmı yokmu daha çok emin olursun... varsada korkma sakın tedaviyle ve yatak istirahatiyle yoluna devam ediyorsun.. kendini yorma sakın bol bol dinlen.. bol sıvı tüket..ben kasılmalarımdan dolayı 4 gun devlet hst. 3 gunde özelde yattım...1 parmak açılmam var ve 1.5 aydır yatıyorum evde...iher 4 saatte nidilat içiyorum biraz olsun ıyi geliyo.. ıdrara sıkışık olma sakın oda kasar.. kendini çok dinleme.. umarım hepimiz 37 38 haftalarımızda sağlıklıca doğum yaparız....
canım ilgine çok teşekkür ederim. yani kendim uzman doktorum ama kadın doğumcu değilim ve kendime hayrım yok...yaşamış kişilerin tecrübesi çok önemli benim için...kasılamalar ritmik değil Allahtan...doktorumda takip et dedi. en son 2hafta önce rahim ağzı ölçümüm gayet iyiydi maşallah. ama işte hep tedirginim. ya şu miadına bir gelse bebekler..çok tedirginim. benim bide pıhtılaşma bozukluğum var hergün kan sulandırıcı kullanıyorum... ben nerdeyse gebeliğin başından beri raporluyum çünkü çok kanamam oldu. şimdi hep evdeyim...hiç iş yapmıyorum.haftada bir yardımcım geliyor tüm ev işini ütüyü yapıyor. ben genelde yatıyorum sadece yemek yapıyorum. onuda bazen annem bazen kayınvalidem yapıyor.yani ben elimden geleni yapıyorum. gerisi allaha kalmış. rabbim hepimizin bebeklerini zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Allah sağlıklı ve zamanında doğumlar nasib etsin de o zamana dek ye iç yat lüküs hayat yapıcaz mecburen...:kedi: kaydirigubbakcemile3
canım ya zaten hep senin yaşadıkların geliyor aklıma. hayatta çok az olay bu kadar aklıma yer etmiştir. bir kaç arkadaşıma anlattım onlar bile şok oldular. ama tecrübenin iyiside kötüsüde bişeyler öğretiyor insana. ben birçok şeye senin sayende daha çok dikkat eder oldum..6 yıl fakültede öğrenmediğimiz şey kalmıyor ama inasan tecrübe edince daha bir farklı kavrıyor herşeyi...hiçbir şey kitaplarda yazdığı gibi değil...umarım bu sefer sende o acı şeylerin hiçbirini yaşamayacaksın, sağlıklı güzel bir hamilelik geçireceksin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
canım ilgine çok teşekkür ederim. yani kendim uzman doktorum ama kadın doğumcu değilim ve kendime hayrım yok...yaşamış kişilerin tecrübesi çok önemli benim için...kasılamalar ritmik değil Allahtan...doktorumda takip et dedi. en son 2hafta önce rahim ağzı ölçümüm gayet iyiydi maşallah. ama işte hep tedirginim. ya şu miadına bir gelse bebekler..çok tedirginim. benim bide pıhtılaşma bozukluğum var hergün kan sulandırıcı kullanıyorum... ben nerdeyse gebeliğin başından beri raporluyum çünkü çok kanamam oldu. şimdi hep evdeyim...hiç iş yapmıyorum.haftada bir yardımcım geliyor tüm ev işini ütüyü yapıyor. ben genelde yatıyorum sadece yemek yapıyorum. onuda bazen annem bazen kayınvalidem yapıyor.yani ben elimden geleni yapıyorum. gerisi allaha kalmış. rabbim hepimizin bebeklerini zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah...