S
sebele
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi sebele
canım ben 26 haftada kasılma yüzünden 1 gün hastanede yattım .4 tane ciğer gelıstırıcı iğne vurdukar 3 tanede serum yedım .işte bunlarla bu haftalara geldım hamdolsun .sonrasında 1 hafta nidilat içtim .onu bıraktım doktorum magnezyum diasporal pastıle baslattı ve halada kullanıyorum canım .korkma canım allahın izniyle bişey olmaz .ama tabıkı istirhat çok önemlı doktorun dediğini uygula tamammı gecmıs olsun
sebele..........zaten prepar alıyomussun.............hıç telaş etme................bende hep tedırgınım magnezyum alıyoruym..............ınş tamamına erıcez................karnına elını koyunca bebekler top gıbı oluyo mu..........kasılma öle olur............ama ılacını duzenlı alırsan ınş sıkıntı olmaz rabbım hepımızın yard ols
canım ben prepar hap kullanmadım sadece nidilat ve 1 hafta kullandım onu.benım 26.haftada basladı kasılmalarım göbek delıgının yukarı top gibi oluyodu yükselıyodu yanı bunun yanında karnım taş gibi oluyodu dokundugunda içine göçmüyodu böyle yanı bılmem tarıf edebıldım mı?suan 34.haftanın içindeyım ve ikiz gebelık benımkıde.sorun etme allahın izniyle bişey olmaz .
sebele su an ıyıyım kasılmam yok cok sukur agrı arasıra oluyo oda sanırım rahım buyuyo ondan magnezyum alıyorum baska bısey almıyorum demır ve elevıt zaten herkes alıyo............bence dert etme benımde serkajım var ınş 34 lerı goruruz ınşşşşşşşşşşşşş