ikiz gebelikte kasılma ile ilgili

Bademcim zaten dün Dr daydık yalancı kasilma oldunu söyledi ama ben emin değilim Ağrı felan yok ama neden tedirginain derken bu kasilmanin o kasilma olup olmadınız nasıl anlarım bı yolu yokmu çok tecrubesizim bisi toplaniyomus hissi yasaamiyorumnacikcasi balon şişiyor sonuyo gibi bazende yürüyor gibi ama karnımın tepe noktasında olmuyo göbek değilimden asada sagda solda acaba başka bı Dr gidip nat girilirmiyim ki kasilma olsa orda cikarmi ? Dr yurt dısına gitti ne bilim dünde ordayken aklıma gelmedi ama Dr iyi doktor biliyorum da benimmi akıl etmem gerek nst için ne dyosujuz

Gulguzeli nasılsın ya seni çok merak ettik ya Allah inşallah banada senin haftalarını görmek nasip olur arzu zuzu arzunun 17 haftada ikizlerden birinin kessi

Açıldı Urfa'dan Ankara'ya götürdüler 25 haftda suanda hayatı riski var kendi hayatınıza bebeklerinde kaybedebilirks enf bulasirsa anneye diye kese hala açık bebekler yaşıyor ama kesesi açık olandan umdu kesin demişler Dr seni hep soruyor bana hastanede yattı için nete giremiyor

gülencim benden bi haber ilet forma ve özelden mutlaka link yolla ... msnden öğrenemedim şifremi unuttum giremiyorum aylardır...

Kapandimi o forum ben sana özelden yazarım
sence ben başka bı hastaneye gidip nst gitmem gerekmi sık oluyor çünkü
dedim gibi Dr ksismmadir dedi ama ben bebek hareketimi kasilmami ayırd edemiyorum bazen silme hafif bı tekme gibi gelsede bazen dışardan hissedemiyorjm

canım 25 haftandasın sanırım ... sırt üstü yattığında bebeğin karnında sertleşiyorsa buna kasılma deniliyor .. herhangi ağrı sancı hissi olmayabilir haftan için erken.. herhangi bi hstde nst cihazına bağlan korkulcak bişey yok erken önlemini almış olursun..
form demek kapandı .....üzüldümmmm...

Kasilma varsa muhakak nst cikarmi diyosun yani canım ?26 giricem Cuma gunü
cinsiyetleri ogrendinmi naptin canım

Şimdi yattım sırt üstü ama olmadı k bahsettim sey olurken sırt üstü doneyim bakayım sertleşme olcakmi

gülencim nst cihazına bağlandığında sertleşme sonucunda sancın çıkıyor..sancının 1 saatte 4den fazla olması sonucunda mutlaka hst. yatış öneriyolar.. kasılmalar sonucu açılman olbilir..

illaki yatarak olmasına gerek yok. oturduğundada karnın birden sertleşiyorsa bunu mutlaka anlarsın ..
benimkiler bi kız bi erkek canım... senın erkek olcaktı değilmi...

şarzım bitmek üzere gene gelicem canım haberleşelim..inşallah kasılmalarını yoğun yaşamazsın.. pozitif düşün dinlen kendini yorma...

Çok sınır bozcucu sertleşme olmuyor olsa anlarmiyim oda muallakta ben yarın bı nst girim bakalım ne olcak isin cins tarafı ben 18.Hafadada böyle hissetmiştim aa bebek hareketi demiştim k balon şişmelerine hatta forumdaki Merve'de öyle demişti bakalım nst girdinde dugmeyede neyde basicam neyde basmicam bilmiyorum deidm gibi ayırt edemiyorum bebeğim iri benim kilo olarak acaba ondanmi digerlerinden erkenmi dönmeleri felan hissediyorum diyoum gercekten belirsizlik çok can sikici benim erkek canım Gül'de erken doğumdan hastanede yatior 32 haftalık şanım suanda onunda ilknunda bı kız bı erkek arzunun bı tek ikiside erkek hacettepede yatıyor perişan durumda

Dr ynlendirmesiyle az önce doktordan geldim nst girdim önce rahim ağzına bakıldı çok şükür bisi yok , nst Ağrı felan bisi ccikmadi Dr dediki kasilma oldumda böyle karnın tepe gibi olup hemen gevşer dedi onun dısında kanama suyun gelmesi veya agriyla beraber kasilma olursa Dr basvur dedi eliylede 10 dk yokladı ama benim hissettim seylere bebek hareketi dedi arkadaslar çok yaratların ama o dk yasamak zor magnezyum diasparolmi ne onu yazdı günde uç kere iç dedi birde çok su iç dedi 4 lt

Dr ynlendirmesiyle az önce doktordan geldim nst girdim önce rahim ağzına bakıldı çok şükür bisi yok , nst Ağrı felan bisi ccikmadi Dr dediki kasilma oldumda böyle karnın tepe gibi olup hemen gevşer dedi onun dısında kanama suyun gelmesi veya agriyla beraber kasilma olursa Dr basvur dedi eliylede 10 dk yokladı ama benim hissettim seylere bebek hareketi dedi arkadaslar çok yaratların ama o dk yasamak zor magnezyum diasparolmi ne onu yazdı günde uç kere iç dedi birde çok su iç dedi 4 lt

slm canım biraz geç okudum yazını.. arzuya çok üzüldüm hacettepedemi hala durumu nasıl eger bende orda yatarsam mutlaka görmek isterim...kasılmalarının nst de çıkmaması çok güzel ...zaten tek bebek senın takma kafana öyle şeyleri .. ne düşünürsen o olur canım.. sen bebeğinle konuş seni üzmesin ....magnezyum bende kullandım .. şimdi nidilat içiyorum ....suyu sakın ihmal etme iç bolbol...

X