İnsallah görürüz o zamanları hep birlikte21+3 biz küçüğüz daha bi 30 haftayı görsek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah görürüz o zamanları hep birlikte21+3 biz küçüğüz daha bi 30 haftayı görsek.
Nasıl oldun canım hastanedemisin halaİnsallah görürüz o zamanları hep birlikte
23 haftamda rutin kontrolde 14mm oldugunu ögrenmistim. Serklaj riski daha yüksek oldugu icin yapilmamistiÇok geçmiş olsun 21. Haftadan beri düzenli hastaneye yatıp çıkıyorum. Geçen hafta rahim açılmalarım maks 1.7 cm ken bu hafta kontrolde 4 cm görünce dr yine yatırdı. Malesef su anda hastanedeyim 24+2 oldu, etrafımda herkes destek olmaya çalısıyor ancak yatmanın ne kadar zor oldugunu anlatamıyorum çok yıpratıcı bir süreç , Allah çocuklarımıza ve bizlere de sabır versin inşallah.
Bugün çıktım şükür bugün de nefes darlığım var artık her gün birşey yaşamaktan yoruldum eşim acile gidelim diyor artık yoruldum . Kendimi de sakinleştiremiyorumNasıl oldun canım hastanedemisin hala
Ah ne güzel hikayeler okudukça içim açılıyor, insallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız, daha bugün öğren taburcu oldum 3 den beri nefes darlığı cekiyorum. İkiz çok yorucu Allah yardımcımız olsun . Herkese şifasını versin .23 haftamda rutin kontrolde 14mm oldugunu ögrenmistim. Serklaj riski daha yüksek oldugu icin yapilmamisti
10 hafta sadece yemek ve wc icin kalkmistim. 34+0 da normal dogum yaptim.
Oda arkadasimin da ikizleri vardi onun da rahim agzi 12mm di dikis yapilmadi.
38 te sezeryanla dogum yapti.
Allah yardımcınız olsun.
Yatmak sıkıntı değil zor da degil. Sabirli olun. Bir kaç haftaya bebeğinizi sağlık sıhhat afiyetle alacaksiniz inşallah kucaginiza.
Sakin olun. Sabirli olun. Bol bol okuyun. Dinlenin. Gerekmedikce doktara hastaneye acile gitmeyin. Enfeksiyon kapma riskinden uzak durun.Ah ne güzel hikayeler okudukça içim açılıyor, insallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız, daha bugün öğren taburcu oldum 3 den beri nefes darlığı cekiyorum. İkiz çok yorucu Allah yardımcımız olsun . Herkese şifasını versin .
Ay çok sevindim sizin için Allahım kolaylastırsın zamanınızı hızlandırsın . Çok güzel sonuçlar alın.Kızlar serklajın 10.gün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda 35mm uzamış rahim uzunluğu. 24 tü dikiş atıldığında. Bi 10 gün daha dikkat et dedi ev içinde kendimi yormadan yemek falan yapabilirsin sürekli yatma dedi doktorum.
Teşekkür ederim allah razı olsunAy çok sevindim sizin için Allahım kolaylastırsın zamanınızı hızlandırsın . Çok güzel sonuçlar alın.
Bende serklaj sonrası rahim uzunluğu iyi ancak açılma oluyor 4 cm e kadar çıktığı oldu açıkcası. Sizde açılma oluyor mu ?Teşekkür ederim allah razı olsun
Yok bende açılma olmadı hiçBende serklaj sonrası rahim uzunluğu iyi ancak açılma oluyor 4 cm e kadar çıktığı oldu açıkcası. Sizde açılma oluyor mu ?
Su an durumunuz nasil?Bende serklaj sonrası rahim uzunluğu iyi ancak açılma oluyor 4 cm e kadar çıktığı oldu açıkcası. Sizde açılma oluyor mu ?
Merhaba durumunuz nasil?Iyisiniz insAllahSu an durumunuz nasil?
18 ağustosta doğum yaptım suyum geldi , kızım ayagıda kanala girdi acil aldılar. İkiside küvezde dua ediyoruz 26+3 de doğdular . Kızım 930 gr dogdu 830 gr a düştü, oğlum 1030 dogdu 930 gr. A düştü. Entübeler .Merhaba durumunuz nasil?Iyisiniz insAllah
Cok geçmiş olsun. Nasil oldunuz?18 ağustosta doğum yaptım suyum geldi , kızım ayagıda kanala girdi acil aldılar. İkiside küvezde dua ediyoruz 26+3 de doğdular . Kızım 930 gr dogdu 830 gr a düştü, oğlum 1030 dogdu 930 gr. A düştü. Entübeler .
Çok üzgünüm genel olarak , cocuklara tutunmaya çalısıyorum.Cok geçmiş olsun. Nasil oldunuz?
InsAllah sag salim 3nuzde cikarsiniz hastaneden Allah yardimciniz olsun18 ağustosta doğum yaptım suyum geldi , kızım ayagıda kanala girdi acil aldılar. İkiside küvezde dua ediyoruz 26+3 de doğdular . Kızım 930 gr dogdu 830 gr a düştü, oğlum 1030 dogdu 930 gr. A düştü. Entübeler .
Amin , Allah kimseyi o kapılarda bekletmesin , bekleyen herkese tez zamanda şifa versinInsAllah sag salim 3nuzde cikarsiniz hastaneden Allah yardimciniz olsun
Cok gecmis olsun. Rabbim tez zamanda feraha kavustursun inşallah.Çok üzgünüm genel olarak , cocuklara tutunmaya çalısıyorum.