Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah :)Tek yumurta erkek ikizler geliyor inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah :)Tek yumurta erkek ikizler geliyor inşallah :)
Benim de 7 yaşında bir kizim var, tüp bebek tedavisiyle şimdi 10 haftalık ikizlere hamileyim. Değişik duygular içerisindeyim, hem ailem genişleyecek diye çok mutluyum hem de üç çocuğu kaldırabilecek miyim onları layıkıyla büyütebilecek miyim diye endişeliyim. Bu foruma girmemde ki en büyük etkende kendim gibi insanlarla konuşup birbirimizi rahatlatmak. Insallah sağlıkla mutlulukla kucağımıza almak nasip olur.Tüp bebekle oldu benimkiler embriyo transferinden sonra hissettim zor ama ikiz hamilelik bugün kanamam vardı moralim bozuldu oğlum var bide ilgilenmek lazım hayırlısını iste boşver
Benim de 7 yaşında bir kizim var, tüp bebek tedavisiyle şimdi 10 haftalık ikizlere hamileyim. Değişik duygular içerisindeyim, hem ailem genişleyecek diye çok mutluyum hem de üç çocuğu kaldırabilecek miyim onları layıkıyla büyütebilecek miyim diye endişeliyim. Bu foruma girmemde ki en büyük etkende kendim gibi insanlarla konuşup birbirimizi rahatlatmak. Insallah sağlıkla mutlulukla kucağımıza almak nasip olur.
Doğduktan sonra sevgileriyle herşey düzene girecektir. Bebek kokusu herşeyi unutturur bize. Tabiki zorluklar olacak ama anneler hepsinin üstesinden gelir değil mi
Değerin kaçtı peki 5 haftalıkken... ben 6+0 ken 41638 cıktıBen rüyamda görmüştüm :) hatta 5. Hafta ultrasonda doktora ikiz mi demiştim yok demişti. 8. haftada kalbi dinlemeye gittiğimizde ikiz oldukları ortaya çıktı :))
Çok yüksek değildi. 1321 civarıydı ama erken döllenme olmuş bendeDeğerin kaçtı peki 5 haftalıkken... ben 6+0 ken 41638 cıktı
6+0 da bu değer normal gözüküyor. İkiz miymiş öğrenebildiniz miDeğerin kaçtı peki 5 haftalıkken... ben 6+0 ken 41638 cıktı
Değilmiş cnm şuan 9 haftalık olduk tek bebeğim.6+0 da bu değer normal gözüküyor. İkiz miymiş öğrenebildiniz mi