- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 37
Amiiiin canım benim hayırlı kandiller size de Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallahÇok haklısın canım rabbimm evlat isteyen evlat hasreti çeken herkeze annelik duygusunu en hayırlısıyla yaşatsın inşallah ve bu sayfada birbirine arkadaşlık edip yol gösteren yardımcı olmaya çalışan herkesinde rabbim hayırlısoyla yüzünü güldürsün evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin güzel annişler hepinize hayırlı kandiller
Inşallah canim:)Sende de varmış bu şikayetler rahatladım şimdi. Çok korkuyorum bişey olcak diye. Evet canım inşallah tamamına erer sağ salim doğar bebişlerimiz
Canim bende hep lekelenme yaşadım.yeni yeni gecti daha hatta bugün açık yine oldu8. Haftamdayım 2 hafta önce kanamam oldu hastaneye gittim düşük tehlikem olduğunu dinlenmem gerektiğini falan soyledi iğneler ilaçlar derken yaklaşık 2 haftadır lekelnmem hiç kesilmedi ama kanamam olmadı ondan sonra daha yarın doktora gitcem inşallah bebeklerime bişey olmamıştır çünki doktoeum kırmızı kanama olmafığı sürece gelmene gerek yok demişti dua edin benim için
Benim 6. Gün embriyosu transferden sonraki 9. Günde kanda 413 çıktı ama hiç idrar testi yap adım gönlünü ferah tut istiraat etBenimkide ikiz olabilir mi arkadaşlar 5.gün embriyosu2tane transfer gunuyle beraber 6.g uyu nde idrarda sılık çıktı çizgi sizce hamilemiyim ikiz olabilir mi embriyolog ikiz olma ihtimali yüksek dedi çok merak ediyor uyu m sizin hangi zamanda çıktı test kan sonucunuz nasıldı
Canım çok sevindim maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ayrıca çok tesekkürler endişe etmemek gerekiyor demekki lekelenmelerdeSelam kızlarrr doktordan geliyorumm bebeklerimin kalp atışlarını duydum gayet iyiler allahıma şükürler olsun doktora dedim lekelenmeler var diye doktorumda kanama olmadıkca öbemli değil ilk 4 aya kadar gelebilir dedi öyle bi damla falanda değil yanigünlük 15 leke falan geliyo neden soyluyorum böyle durumla karşılaşanlar korkmayın allahın izniylee bebeklerimm çok iyiydiler çünki hepinize hayırlı günler tatlı annelerrr
Benim de 5. Gün emnriyosu 12. Gün 328 di. İkiz değeri değildi ama çok şükür ikiside tutunmuş. Demekki herzaman belli olmuyor düşük değeri olup da ikiz olanlar olabiliyoBenim 6. Gün embriyosu transferden sonraki 9. Günde kanda 413 çıktı ama hiç idrar testi yap adım gönlünü ferah tut istiraat et
Canım hemen kan testi yap yüksek bi değer çıkacaktır tahminimce. İdrarda çıkmış hem, 9. Gün idrar testi yapılabilir erken değil yaniBenimkide ikiz olabilir mi arkadaşlar 5.gün embriyosu2tane transfer gunuyle beraber 6.g uyu nde idrarda sılık çıktı çizgi sizce hamilemiyim ikiz olabilir mi embriyolog ikiz olma ihtimali yüksek dedi çok merak ediyor uyu m sizin hangi zamanda çıktı test kan sonucunuz nasıldı
Sağol cnm ewet sakın lekrlenmelere takılıp özlemle beklediğimiz 9 ayı kendinize zehir etmeyin Allahın dediği olur sonuçta leke kırmızı ise yada kanama varsa hemen doktora gidin koyu lekeler önemli değil ben inanıyorum yavrularıma kavuşacağım sizlerde inanın isteyin ve onlarla konuşunCanım çok sevindim maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ayrıca çok tesekkürler endişe etmemek gerekiyor demekki lekelenmelerde
Offf canım ne kadar yüksekmiş değerin. Biri gelişmedi kendiliğinden attı mı nssıl oldu? Kesesi görünmüşmüydü ne zaman attı acaba. Plesanta aşağıda olunca kanama oluyomuş okumuştum ben de biyerde. Sağlıkla büyüt kuzucuklarını inşallah:)Benim onikinci gun degerim 1100du 15.gun 4200 olmuştu.ama benim ucuz tuttu sonra biri gelişmedi.bu arada benim lekelenmeler plesentam azıcık asagidaymis o yüzden oluyomus.lekelenmesi olanlar bir sorsun doktoruna isterse.oda dinlenmeyle duzeliyormus sadece aklınızda olsun.
Ewet canim üç kese gördük doktor ucude gelişirse birine indirgeme yapicaz dedi ben ağla ağla öldümOfff canım ne kadar yüksekmiş değerin. Biri gelişmedi kendiliğinden attı mı nssıl oldu? Kesesi görünmüşmüydü ne zaman attı acaba. Plesanta aşağıda olunca kanama oluyomuş okumuştum ben de biyerde. Sağlıkla büyüt kuzucuklarını inşallah:)
Çok iyi olmuş canım indirgeme işlemi bi müdahale sonuçta. Kendiliğinden yok olması iyi olmuş Rabbimden olması çok daha güzel. Yoksa nasıl kıyardın birineEwet canim üç kese gördük doktor ucude gelişirse birine indirgeme yapicaz dedi ben ağla ağla öldümçok dua ettim Allaha hayirlisini ver Allahım diye kalp atisi duymaya gittilk baktılar iki kalp atisi var ucuncu keseden bebek olmamis.soonra herkontrolde kese küçüldü şimdi hiç yok.inşallah hepimiz sağlıkla kavusalim bebeklerimize.
Canım 2 embriyo mu transfer edilmişti??arkadaşlar transfer gunu ile birlikte 7, günüm kan testim 15,31 sizce azmı bu deger
evt canım 5. gun embriyosu durum nedir yukselirmi degerlerimCanım 2 embriyo mu transfer edilmişti??
Bana kalırsa yükselir canım 6. Gün yapmışsın testini transfer gününü saymıyorlar. Çok Erken daha, 10. Gün değeri 15 olup da yükselenler var. Negatif de çıkabilirdi bu kadar erken yapılan test sonradan yükselen çok var.inşallah yükselir tabi biz bişey diyemeyiz Rabbim ne derse o olur. Ama bence yükselerek artacak inşallah gönlünü ferah tut bol bol dinlen. 10. Yada 12. Günü testi tekrarla. Asıl önemli olan o günkü değerler. Güzel sonuçlarla gel inşallahevt canım 5. gun embriyosu durum nedir yukselirmi degerlerim
Ewet canim ya çok zor olacaktı benim için zaten kalp atisi duyana kadarda çok aglaadim çok şükür Allahım böyle nasip etti.ben jel kullanmıyorum ama fitilde bende geri geliyo artıkÇok iyi olmuş canım indirgeme işlemi bi müdahale sonuçta. Kendiliğinden yok olması iyi olmuş Rabbimden olması çok daha güzel. Yoksa nasıl kıyardın birinebenim crinone jel ertesi gün geri gelirken kahverengi koyu kırmızı pütür pütür bişeyşler oldu bugün. Normalmidir kii?? Bi de artık jeli yerleştirirken eskisi kadar rahat yapamıyorum sanki zorluyorum gitmek istemiyo sanki niye olur ki siz de yaşıyomusunz böle şeyler??