İkiz bebek bekleyenler:)

Cnm nasil memnun kaldin mi ve fiyat ne kadar tuttu ve asilama oldum mu senin sorun ne kac yillik evlisin yasin kac cnm bende konyaliyim ali acara gittim bende ama sevmedim o dedigin yer nerde ilk defa duydum da...
Cok memnun kaldim canim ben 4 yillik evliyim 25 yasindayim bizim problem esimdeydi hareketlilik ve yapi bozukluğu vardi.Fiyatlar hastalara gore degisiyo sanirim canim bizim ilaclarla birlkte 7bini bulmustu.Yeride meramda arastrma hastanesinin yaninda cok yakinlar birbirlerine benim doktorum Ali sami gurbuzdu cok cok memnn kaldim

Selam hnimlar bnde supriz bi sekilde ogrendim ikizmis bebisim megerse..aralarinda 3 gun varmis.. Snradan ogrendik..ama tekmidir cift yumurtamidir anlamadik sizce nedir

Selam hnimlar bnde supriz bi sekilde ogrendim ikizmis bebisim megerse..aralarinda 3 gun varmis.. Snradan ogrendik..ama tekmidir cift yumurtamidir anlamadik sizce nedir
Keselerini gormednmi canim tek kese icindelermi ayri kesedelermi benmkilerin arada da 3 gun var cift yumurta ikizleri

O anki. Sokla biz hic keseye falan bakmadik doktorda bisy demedi.. Sonra doktoru aradim tek galiba muhtemelen tek falan dedi sanirim hatirlayamadi o da.. Bizim gordugumuz biri yukarda biri asagida iki ayri minnak bisydi aralarinda 3 gun var dedi ve agladik.. Smdi sabirsizlaniyorum nedir diye

Merhaba arkadaşlar bısey sormak istiyorum ben ıjı gun once kanama geçirdim cok sıddetlıydı. Hastaneye gıttım ve doktor bebeklerden bırının eşinin yanı plesentanın aşağıda olduğunu söyledi kanama oyuzden olmuş. Sızdede boyle bı durum oldu mu acaba?

Merhaba kızlar. gün itibariyle 15+5 ikiz bebek bekliyoruz 4 gün sonra kontrolümüz var, cinsiyetleri nerleşecek inşallah. Benim tansiyonum yükselmeye başladı ve sanırım şimdiden epey kilo aldım ikiz gebelikte tansiyon sorunu yaşayanınız oldu mu ?

X