İkiz bebek bekleyenler:)

Kızlar bisey sorucam. Ben gebeligimin ilk iki ayi çok bulanti çektim o yizden sürekli ekmek ve makarnayla beslendim.doğal olarakta 5kilo falan aldım karnım kocaman oldu falan. Şimdi iki haftadır ck sağlıklı besleniyorum. Ekmek yerine tam tahilli yiyorum makarna hemen hemen hiç yemiyorum ve bugün taeatildim yarım kilo falan vermişim bide karnım azaldı. Bu seferde korku kapladı içimi doktoruda atadim söyledim o normal korkma dedi ama brm tedirgin oldum.bisey olmaz dimi:KK43:

Bana kalırsa yükselir canım 6. Gün yapmışsın testini transfer gününü saymıyorlar. Çok Erken daha, 10. Gün değeri 15 olup da yükselenler var. Negatif de çıkabilirdi bu kadar erken yapılan test sonradan yükselen çok var.inşallah yükselir tabi biz bişey diyemeyiz Rabbim ne derse o olur. Ama bence yükselerek artacak inşallah gönlünü ferah tut bol bol dinlen. 10. Yada 12. Günü testi tekrarla. Asıl önemli olan o günkü değerler. Güzel sonuçlarla gel inşallah
teşekkür ederim canım içimi ferahlattın inşallah düşük olmaz o kadar kötü ki pozitifi görüp sonra tekrar başa dönmek

9, gun degerim de54,37 cıktı allahıma sukur ınsallah pazar gunu test gunum o zaman dahada yukselir bebişim
Maşallah canım iyi gidiyor inşallah böyle devam eder. Çok takma kafana sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Ben çok takmıştım her gün test oluyordum kafayı yemiştim çok gereksizmiş hersey olacağına varıyor. 12. Ve 14. Gün değerleri herseyi gösteriyor zaten. Sen de lütfen benim gibi takma kafana tadını çıkar fıstık gibi pozitif sonucunun:KK66: gözün aydın canımm

Maşallah canım iyi gidiyor inşallah böyle devam eder. Çok takma kafana sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Ben çok takmıştım her gün test oluyordum kafayı yemiştim çok gereksizmiş hersey olacağına varıyor. 12. Ve 14. Gün değerleri herseyi gösteriyor zaten. Sen de lütfen benim gibi takma kafana tadını çıkar fıstık gibi pozitif sonucunun:KK66: gözün aydın canımm
saol canım benım allah razı olsun 11,gunki degerimde 129 çıktı inşallah kese ve kalp atışını sonrada bebişimin yumuk ellerini tutarım

saol canım benım allah razı olsun 11,gunki degerimde 129 çıktı inşallah kese ve kalp atışını sonrada bebişimin yumuk ellerini tutarım
Çok sevindim canım maşallah değerin çok iyi ferah ol keseyi de görücen kalbi de duyucan inşallah. Değerin hızlıca yükselmiş güzel bi hamilelik geçirelim İnşallahh :)

Bana da iki embriyo transfer edecekler
hayırlı olsun arkadaşım..rabbim yar ve yardımcın olsun..ben de arefe günü transfer oldum.şimdi test için gün bekliyorum..beklemek çok zor..geçmiyor vakit..aslında iznim vardı.izin kullanayım dedim ama eşim git evde kafayı yersin dedim..şimdi işteyim ama yine vakit geçmiyor..günler bitmiyor:KK43:hayırlı haberlerin olsun inşallah

tamam canım altı hafta olunca bi bahane uydururum oktora uç hafta bekleyemem
Git canım bişey olmaz. Ama bu dediğim anca alttan muayenede görülür bukadar erken. Belki senin doktorun üstten bakmak istedi ondan seni 3 hafta sonraya çağırdı. Gerçi niye öle bişey yapsın ki bilemedim. Ya da keseyi bebeği kalp atışlarını bikerede görmek için demiş olabilir. Benim doktorum da uğraşmamak için öyle demişti

bugun de bebegımın babası dayanamadı onun ıçın kan verdim 13,gun testimde 303 çıktı keseye daha çok var alahım yardımcım ol

bugun de bebegımın babası dayanamadı onun ıçın kan verdim 13,gun testimde 303 çıktı keseye daha çok var alahım yardımcım ol
Maşallah değerin gayet güzel canım. Bence stres yapma boşu boşuna güzel olacak hersey :) unutmaya çalış ki günler geçsin o güzel an hemencecik geliversin

Kızlar bugün benim fena kasik bel ve bacak agrim var, gece iki saat ya uyudum ya uyumadim agridan:KK43:normalmi bu yoksakorkmamgerekiyomu?

İnşallah önemli değildir canım kasık ve bel ağrısı bu donemde çok oluyor. sana bişey soracaktım bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsjn
Senin kacinci haftan canim? Benim dinlenince azıcık azaldı ama var hala.hamilelk takvimini profilden yaptım ben orda bebeğinizin doğacağı tarih diye biyer var orayı doldurunca çıkıyor

Kızlar bugün benim fena kasik bel ve bacak agrim var, gece iki saat ya uyudum ya uyumadim agridan:KK43:normalmi bu yoksakorkmamgerekiyomu?
Canim benimde cok bel agrim oluyorum kasik agrimda oluyor arada biraz fazla yürüyeyim agriyor hemen yuruyus seklim degisiyor :KK48: internetten okuduklarima gore normalmis cuma kontrolum olucak doktora sorucam bakalim paylasirim seninle

Benimde 3-4 gün garip bi ağrım oldu iki büklüm oluyodum. Yatınca hiçbişey yok ama oturunca, ayağa kalkarken, yürürken çok endişe verici bi batma şeklinde ağrı oluyodu. Çok şükür bugün geçti yani hep devam etmiyo bu ağrılar sanırım ara ara çoşuyo sonra ara veriyo

X