İkiz bebek bekleyenler:)

serenci

hadi insallahh
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
1.852
1.244
İkiz bebeğe hamile hatunlar,hadi değerlerimizi,haftalarimizi,zorluklarini herseyi paylaşalım :)

ben, ıkızım tup bebekleeeeee olduu sımdılık ıyıyım bı zorluğu yok 12. haftadayım ıkılı test olcak bakalım hayırlısı...

ben, ıkızım tup bebekleeeeee olduu sımdılık ıyıyım bı zorluğu yok 12. haftadayım ıkılı test olcak bakalım hayırlısı...
Ay maşallah sana,benimde ikiz ama lekelenmem hiç bitmedi öğrendiğim günden bu yana...Sizin de bu şekilde sorunlarınız oldu mu?

Hayir canim olmadi cok sukur progestan kullaniyorum sen kullaniyormusun

Progestan ilaç kullaniyordum,iki gündür iğneye geçtim çok şükür bir günde gitti...Günlerdir boşuna panik yapmışım...
Bu arada p.tesi muayenem vardı keseye bakilacakken bir tanesinin kalp atışını gördük ekranda ama tabi duyamadık erken olduğu için...Diğerinin kesesi gayet güzelmiş ama kalp atislari başlamamis henüz.
Sen hangi haftada duydun ikisini canım?

Ay masallah sen artık sonlara yaklasmissin :) hemen soru yağmuruna tutayim seni:)
Kaçıncı ayında başladı canım bulantilarin ve ne zaman kesildi?
Benim bulantım hiç olmadı çok şükür.benim mide yanmam oldu son 2 yada 3 ay halada var soğuk süt içince geçiyordene yani

Benimde ikiz bebişlerim olucak :) 8.haftada başlayan 10.haftada şiddetle artan bulantılarım var Onunda dışında iyiyiz.

Benimde ikiz bebişlerim olucak :) 8.haftada başlayan 10.haftada şiddetle artan bulantılarım var Onunda dışında iyiyiz.
Merhaba cnm benim 7. Haftada başladı
Dr um bir ilaç verdi çok şükür daha iyiyim çünkü yataktan kalkamiyordum...Bulantı dışında seni zorlayan başka birşey var mı?

Merhaba cnm benim 7. Haftada başladı
Dr um bir ilaç verdi çok şükür daha iyiyim çünkü yataktan kalkamiyordum...Bulantı dışında seni zorlayan başka birşey var mı?

Bazen çok olmamakla beraber bel ağrım oluyor. Ama bulantım beni benden alıyor.
Senin ikizlerin tek yumurta mı çift yumurta mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…