Ay maşallah sana,benimde ikiz ama lekelenmem hiç bitmedi öğrendiğim günden bu yana...Sizin de bu şekilde sorunlarınız oldu mu?ben, ıkızım tup bebekleeeeee olduu sımdılık ıyıyım bı zorluğu yok 12. haftadayım ıkılı test olcak bakalım hayırlısı...
Arkadaşım bende ikiz bekliyorum 35 haftalık hamileyimYok mi ikiz bekleyen?Bir ben miyim:)
Bende ikiz bekliyorum 35 haftalık hamileyimYok mi ikiz bekleyen?Bir ben miyim:)
Ay masallah sen artık sonlara yaklasmissin :) hemen soru yağmuruna tutayim seni:)Arkadaşım bende ikiz bekliyorum 35 haftalık hamileyim
Ay masallah sen artık sonlara yaklasmissin :) hemen soru yağmuruna tutayim seni:)
Kaçıncı ayında başladı canım bulantilarin ve ne zaman kesildi?
Benim bulantım hiç olmadı çok şükür.benim mide yanmam oldu son 2 yada 3 ay halada var soğuk süt içince geçiyordene yaniAy masallah sen artık sonlara yaklasmissin :) hemen soru yağmuruna tutayim seni:)
Kaçıncı ayında başladı canım bulantilarin ve ne zaman kesildi?
Ne şans ikiz gebelikte bulantisiz geçirmek..Benim bulantım hiç olmadı çok şükür.benim mide yanmam oldu son 2 yada 3 ay halada var soğuk süt içince geçiyordene yani
Merhaba cnm benim 7. Haftada başladıBenimde ikiz bebişlerim olucak :) 8.haftada başlayan 10.haftada şiddetle artan bulantılarım varOnunda dışında iyiyiz.
Merhaba cnm benim 7. Haftada başladı
Dr um bir ilaç verdi çok şükür daha iyiyim çünkü yataktan kalkamiyordum...Bulantı dışında seni zorlayan başka birşey var mı?
Çift yumurtaBazen çok olmamakla beraber bel ağrım oluyor. Ama bulantım beni benden alıyor.
Senin ikizlerin tek yumurta mı çift yumurta mı ?