Şimdi bende baktım 9+1 desin ama demekki bebeklerin güzel gelişiyo takıl a onlara canım bir hafta önden bir hafta arkadar gelebilme ihti alleri olabiliyormuş doktorlarım sürekli yatıp internette araştırmaktan artık aştımSordu canım da 4 mayis dedim ultrasonda çıktı anlamadım ki neye göre dedi
Ayy tatlım inşallah güzel gelisirler çünkü ben mide bulantısindan doğru düzgün birsey yiyemiyorumŞimdi bende baktım 9+1 desin ama demekki bebeklerin güzel gelişiyo takıl a onlara canım bir hafta önden bir hafta arkadar gelebilme ihti alleri olabiliyormuş doktorlarım sürekli yatıp internette araştırmaktan artık aştım
canim ilk başkarda çok hüzel yedim 2 haftadır bende ne süt ne yumurta ne peynir ne et hiç bişey yiyemiyorum ne olursa olsun kokusundan tiksiniyorum sadece meyve yiyebiliyorumm doktorumda zorlama kendini yiyebildiklerini ye diyorAyy tatlım inşallah güzel gelisirler çünkü ben mide bulantısindan doğru düzgün birsey yiyemiyorum
Yok bende daha bişey cnm sadece ilaçlardan dolayı bi şişlik vardı oda hafiflediBende öyle canim yumurtayı zorla günde bir tane yiyorum ama süt peynir kesinlikle yiyip içemiyorum yoğurdu da cacık yada ayran şeklinde bol tuzlu tuketebiliyorum kilo almaya başlamadım ama göbeğim belli olmaya başladı senin nasıl
Amiiinn canim hayirlisiyla bi kucagimiza alsak yavrularimizi. Anladim seni canim ama o ilk doktorlarinda takip etmeliymis bence benim dr hemsireleri aradi hep. Simdiki ilaclarimida o yazmis zaten baska doktora gozukuyorum ama o bu ilaclari kullanmali falAn demis. Neyse canim olacakti belkide böyle zorlayacak annelerini yaramazlar. Benim cok siddetli kasik agrim var sizde oluyor mu gece uyaniyorum agriya. Sanki üsüdügümde oluyor bide idrar sıkısıklıgı oldugunda normal mi acaba sizde var mi boyle ağri falan?Canım ben transferden sonra hastane uzak diye bidaha oraya değil evime takın bir özel hastaneye gidip sonucu öğrendim biraz aptallık ettim gitsem belki kan sulandırıcı cerirlerdi girmedim kanamam başlayınca yine evime yakın olan özel hastanedeki daha önce tedavi gördüğüm doktoruma gittim çokta iyi bi doktordur oda tüp bebek yapıyodu ama ben başka bi hastaneyi seçmiştim kanamadan sonra bana sulandırıcı iğbe yazdı ve doğuma kadar hergün göbekten vurulacaksın dedi bide 3 günde bir bi iğnem var düşük önleyici kanamamın sebebi yatmaktan ve kan sulandırıcı kullanmamaktan rahimde kanama alanı olmuş bebeklerimin yanında gitmeseydim doktora kanla birlikte bebek keselerinide dışarı atabilirmiş yani şuanda gerşey yolunda iğnelerden sonra çok şükür süreklide yatıyorum zaten bebeklerimin kalp atışlarınıda duydum allahım bizleri evlarlarımızla imtihan etmesin
Benimde 2 gündür kasıklarımda ağrı var wc ye gitmeye bile korkuyorum ama ablamda tüp bebek yaptırmıştı şimdi 2 yaşında sevimli bir şebeğimiz oğluşumuz var ve hemen peşinden kendiliğinden hamile kaldı bide kızı oldu ablam bana diyor susuz kalırsan ağrın olur bide artık bebek büyüdükçe hagif hafif kasık ağrıların olcak çünkü rahim greyfurt kadarmış ve bebek için yer açıyor büyüyor genişliyor bide maşallah bizim yavrularımız çifter çifter kanama olnadıkca sancılar normal yani tatlışAmiiinn canim hayirlisiyla bi kucagimiza alsak yavrularimizi. Anladim seni canim ama o ilk doktorlarinda takip etmeliymis bence benim dr hemsireleri aradi hep. Simdiki ilaclarimida o yazmis zaten baska doktora gozukuyorum ama o bu ilaclari kullanmali falAn demis. Neyse canim olacakti belkide böyle zorlayacak annelerini yaramazlar. Benim cok siddetli kasik agrim var sizde oluyor mu gece uyaniyorum agriya. Sanki üsüdügümde oluyor bide idrar sıkısıklıgı oldugunda normal mi acaba sizde var mi boyle ağri falan?
Ablandan tecrubeli sayilirsin yani ah ben su ikizlerimi elime alayimda hayirlisiyla. Hala hamile olduguma inanamiyorum gercek degil sanki. İcim rahatlattin canim sagolBenimde 2 gündür kasıklarımda ağrı var wc ye gitmeye bile korkuyorum ama ablamda tüp bebek yaptırmıştı şimdi 2 yaşında sevimli bir şebeğimiz oğluşumuz var ve hemen peşinden kendiliğinden hamile kaldı bide kızı oldu ablam bana diyor susuz kalırsan ağrın olur bide artık bebek büyüdükçe hagif hafif kasık ağrıların olcak çünkü rahim greyfurt kadarmış ve bebek için yer açıyor büyüyor genişliyor bide maşallah bizim yavrularımız çifter çifter kanama olnadıkca sancılar normal yani tatlış
canım benim birbirimize önümüzdeki 7 8 ay daha ihtiyacımız olcak hep beraber atlatcaz inşallah zor ve heycanlı bekleyişlerimiziAblandan tecrubeli sayilirsin yani ah ben su ikizlerimi elime alayimda hayirlisiyla. Hala hamile olduguma inanamiyorum gercek degil sanki. İcim rahatlattin canim sagol
Canım benimde kasiklarimda ağrım var ben lekenmeler yüzünden zannediyordum ama dün doktor ultrasonda ağrı oluşturacak bir problem görünmüyor dedi rahimimiz büyüyor küçük fistiklara yer acıyor oyüzden agrilarimiz galibaAmiiinn canim hayirlisiyla bi kucagimiza alsak yavrularimizi. Anladim seni canim ama o ilk doktorlarinda takip etmeliymis bence benim dr hemsireleri aradi hep. Simdiki ilaclarimida o yazmis zaten baska doktora gozukuyorum ama o bu ilaclari kullanmali falAn demis. Neyse canim olacakti belkide böyle zorlayacak annelerini yaramazlar. Benim cok siddetli kasik agrim var sizde oluyor mu gece uyaniyorum agriya. Sanki üsüdügümde oluyor bide idrar sıkısıklıgı oldugunda normal mi acaba sizde var mi boyle ağri falan?
Herhalde canim cuma gidicem bakalim sorarim bide cikolata kistim var benim o da belki yapiyordurCanım benimde kasiklarimda ağrım var ben lekenmeler yüzünden zannediyordum ama dün doktor ultrasonda ağrı oluşturacak bir problem görünmüyor dedi rahimimiz büyüyor küçük fistiklara yer acıyor oyüzden agrilarimiz galiba
Inşallah ondan kaynaklanmiyor dur yada önemli bir şey değil dir canimHerhalde canim cuma gidicem bakalim sorarim bide cikolata kistim var benim o da belki yapiyordur
orası öyle tabi ki.. :)Yok bilmiyorum çünkü hşç bi önemi yok bana cinsiyeti hazırlıklarım için lazIm ne olursa olsun hepsibe muhtacım sağlıklı sıhatli ılsunda
Hoşgeldin ikiz bekleyenler kervanına tatlım gözün aydın allah hayırlısı ile kavuşmayıda nasip etsinBizim de ikizlerinizi olucak kalp atışını duyduk şükür
Hoşgeldin aramıza canimBizim de ikizlerinizi olucak kalp atışını duyduk şükür
AMin inşallah zor olacak ama güzelHoşgeldin ikiz bekleyenler kervanına tatlım gözün aydın allah hayırlısı ile kavuşmayıda nasip etsin
Ne durumdasınız kızlar ağrınız oluyor mu??
Bana kasik agrisinin sebebi gaz sancisi ayaklari usutmek gibi geliyor bide bende bitmeyen kabizlik. Bide zaman gectikce vücutta alisiyor galiba aZaldi benim sikayetlerim idrar yolu iltihabida sebep oluyor agriyNe durumdasınız kızlar ağrınız oluyor mu??