İkiz bebek bekleyenler:)

Sordu canım da 4 mayis dedim ultrasonda çıktı anlamadım ki neye göre dedi
Şimdi bende baktım 9+1 desin ama demekki bebeklerin güzel gelişiyo takıl a onlara canım bir hafta önden bir hafta arkadar gelebilme ihti alleri olabiliyormuş doktorlarım sürekli yatıp internette araştırmaktan artık aştım

Ayy tatlım inşallah güzel gelisirler çünkü ben mide bulantısindan doğru düzgün birsey yiyemiyorum

Ayy tatlım inşallah güzel gelisirler çünkü ben mide bulantısindan doğru düzgün birsey yiyemiyorum
canim ilk başkarda çok hüzel yedim 2 haftadır bende ne süt ne yumurta ne peynir ne et hiç bişey yiyemiyorum ne olursa olsun kokusundan tiksiniyorum sadece meyve yiyebiliyorumm doktorumda zorlama kendini yiyebildiklerini ye diyor

Bende öyle canim yumurtayı zorla günde bir tane yiyorum ama süt peynir kesinlikle yiyip içemiyorum yoğurdu da cacık yada ayran şeklinde bol tuzlu tuketebiliyorum kilo almaya başlamadım ama göbeğim belli olmaya başladı senin nasıl

Yok bende daha bişey cnm sadece ilaçlardan dolayı bi şişlik vardı oda hafifledi

Amiiinn canim hayirlisiyla bi kucagimiza alsak yavrularimizi. Anladim seni canim ama o ilk doktorlarinda takip etmeliymis bence benim dr hemsireleri aradi hep. Simdiki ilaclarimida o yazmis zaten baska doktora gozukuyorum ama o bu ilaclari kullanmali falAn demis. Neyse canim olacakti belkide böyle zorlayacak annelerini yaramazlar. Benim cok siddetli kasik agrim var sizde oluyor mu gece uyaniyorum agriya. Sanki üsüdügümde oluyor bide idrar sıkısıklıgı oldugunda normal mi acaba sizde var mi boyle ağri falan?

Benimde 2 gündür kasıklarımda ağrı var wc ye gitmeye bile korkuyorum ama ablamda tüp bebek yaptırmıştı şimdi 2 yaşında sevimli bir şebeğimiz oğluşumuz var ve hemen peşinden kendiliğinden hamile kaldı bide kızı oldu ablam bana diyor susuz kalırsan ağrın olur bide artık bebek büyüdükçe hagif hafif kasık ağrıların olcak çünkü rahim greyfurt kadarmış ve bebek için yer açıyor büyüyor genişliyor bide maşallah bizim yavrularımız çifter çifter kanama olnadıkca sancılar normal yani tatlış

Ablandan tecrubeli sayilirsin yani ah ben su ikizlerimi elime alayimda hayirlisiyla. Hala hamile olduguma inanamiyorum gercek degil sanki. İcim rahatlattin canim sagol

Ablandan tecrubeli sayilirsin yani ah ben su ikizlerimi elime alayimda hayirlisiyla. Hala hamile olduguma inanamiyorum gercek degil sanki. İcim rahatlattin canim sagol
canım benim birbirimize önümüzdeki 7 8 ay daha ihtiyacımız olcak hep beraber atlatcaz inşallah zor ve heycanlı bekleyişlerimizi

Canım benimde kasiklarimda ağrım var ben lekenmeler yüzünden zannediyordum ama dün doktor ultrasonda ağrı oluşturacak bir problem görünmüyor dedi rahimimiz büyüyor küçük fistiklara yer acıyor oyüzden agrilarimiz galiba

Herhalde canim cuma gidicem bakalim sorarim bide cikolata kistim var benim o da belki yapiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…