İkiz bebek bekleyenler:)

Kızlar bugün benim fena kasik bel ve bacak agrim var, gece iki saat ya uyudum ya uyumadim agridannormalmi bu yoksakorkmamgerekiyomu?
Canım aynı ağrılar bende de var dün kontrolüm vardi agri normal sürekli dinlen dedi ağrılar içinde parol icebilirsin dedi ama ben çok zor durumda kalmadigim sürece ilaç kullanmak istemiyorum

Kızlar birsey soracağım sizin keseler yan yana mi altlı üstlü mü bizimki altli ustluymus ben kasiklarimda baya aşağıda hissediyorum bi problem olur mu acaba

Kızlar birsey soracağım sizin keseler yan yana mi altlı üstlü mü bizimki altli ustluymus ben kasiklarimda baya aşağıda hissediyorum bi problem olur mu acaba
Galiba brnimkide altli ustlu çünkü doktor muayenede hep alttaki bebrk üstteki bebek diye konuşuyor.alttaki bebisin yeri dar çoktan hareket etmio kuzum benim üstteki fıldır fildir dönüyor maşallah.bende çok ağrım oluyir.bide bazen kasiklarima dokunamiyorum bile aciddan sizde de oluyomu

Merhaba canım..o kasık ağrısı bende de oluyor bazen, yanlışlıkla elim değince bile çok acıyor..

Benimde aynı canım üstteki dün baya hareketliydi alttaki kuzum yazık hareket edemiyor galiba doktor oda hareket ediyor dedi ama ben diğeri kadar net göremedim ağrılar aynı canım benimde öyle sürekli uzaniyorum yoksa oturunca bile çok ağrım oluyor oturamiyorum

Allahım yuzleeini gostermeyi nasip etsin sağlıkla sihhatle inşallah. Ağrılar herkeste varsa sorun yok o zaman:)

Ewet aynı iste geçen çantam değdi sadece acidan agliycaktim.millette naz yapiyprum sanıyor

Millet ne sanarsa sansın boşver..tek gebelik bile ne kadar zorken biz iki tane yaşatmaya çalışıyoruz ve ona göre zorlukları iki kat artıyor..Allah yardımcımız olsun canım..

Ewet aynı iste geçen çantam değdi sadece acidan agliycaktim.millette naz yapiyprum sanıyor
Millete bakma sen canım benimde şiddetli bulantilarim var haftada bir serum yaptiriyoruz hiçbirşey yiyip içemiyorum kayinpederim hastalık psikolojisi diyor bana ne derlerse desinler ikiz gebelik gerçekten zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

İkiz anneleri, cinsiyet öğrenmeye birkaç haftamız kaldı..erkek olursa Agah ismini düşünüyoruz ama yanına ikinci bi isim daha istiyoruz.. önerebileceğiniz isimler var mı acaba? :)

İkiz anneleri, cinsiyet öğrenmeye birkaç haftamız kaldı..erkek olursa Agah ismini düşünüyoruz ama yanına ikinci bi isim daha istiyoruz.. önerebileceğiniz isimler var mı acaba? :)
Canım aslında bu hafta belli oluyor. İyi bir doktır, perinatolog ve iyi bir makina ile %100 sonucu söyleyebiliolar. Agah isminin anlamı nedir canım? Allah hepimize sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallah

Canım aslında bu hafta belli oluyor. İyi bir doktır, perinatolog ve iyi bir makina ile %100 sonucu söyleyebiliolar. Agah isminin anlamı nedir canım? Allah hepimize sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallah

Anlamı; bilgili, haberli, uyanık, afif, vakıf olmuş anlamında..haftaya perşembe doktor randevum, tarama testi de yapılır heralde haftaya belki söylerler, bakalım artık Allah tan hayırlısı..eşim çok istiyor erkek olmasını, bulduğu isimler de hep erkek. En son Agah a karar vermiş.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…