- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 37
Doğru diyorsun canım hepsi ağrı nedeni. Kabızlık bende de vardı sürekli kayısı meyve su ayran vs ile geçti. Hergün aynı saatte çıkıyorum wc ye artık çok şükür. Ne güzel hafiflemişsindir inşallah sonuna kadar da böyle devam eder canım.Bana kasik agrisinin sebebi gaz sancisi ayaklari usutmek gibi geliyor bide bende bitmeyen kabizlik. Bide zaman gectikce vücutta alisiyor galiba aZaldi benim sikayetlerim idrar yolu iltihabida sebep oluyor agriy
Bende de yok canım 9. Haftadayım. İnşallah olmaz da hiç sağlıklı olsunlar da herseye değer tabi ama bulantı olmaması sevindirici tabiBulantı yok normal mi ya
Canim merhaba.kacinci haftadasin bilmiyorum ama benimde ilk on hafta sürekli az az kanamam oldu doktor tup bebekte normal olduğunu söyledi ilk üç ay olur dedi. Bende elimden geldiğince yattım iğne ve progesteron kullandım.sonra kendiliginden gecti çok şükür. Igneyide kestik şimdi. Yani sende merak etme kiminde oluyor bu lekelenmelerCanım
Zar zor sıra buldum geldim canım hastaneye kahverengi lekenme olduğu için birsey demedi bebekler gayet sağlıklı dedi peki kanama neden kaynaklanıyor dedim ikiz olduğu için olabilir su icmedigin için olabilir dedi mide bulantısı içinde serum yazıp yolladi
Bendede başladı ara ara kahverengi bozuk lekeler vütün ilaç ve iğneleri kullanıyorum kanama olmadığı için doktorada gitmedim zaten sürekli yatıştayım Allahım tez zamanda bizide lekelenmelerden kurtarsın dua edelim birbirimizeCanim merhaba.kacinci haftadasin bilmiyorum ama benimde ilk on hafta sürekli az az kanamam oldu doktor tup bebekte normal olduğunu söyledi ilk üç ay olur dedi. Bende elimden geldiğince yattım iğne ve progesteron kullandım.sonra kendiliginden gecti çok şükür. Igneyide kestik şimdi. Yani sende merak etme kiminde oluyor bu lekelenmeler
Inşallah geçer canim insan gerçekten çok kötü hissediyr kendini tuvalete girmek istemiyordum ben. Ama doktorundan hemsireninde söylediği Allahim korusun bacaklarından suzulecek gibi çok kanama olmuyorsa hiç korkma yat dinlen bide benim doktorum dediki sakin acile falan gitmee orda mahvederler seni.o yüzden sadece kendi doktorunuzla konuşun o ne diyorsa onu yapin ve dua edin bol bolBendede başladı ara ara kahverengi bozuk lekeler vütün ilaç ve iğneleri kullanıyorum kanama olmadığı için doktorada gitmedim zaten sürekli yatıştayım Allahım tez zamanda bizide lekelenmelerden kurtarsın dua edelim birbirimize
Ewet bende oluruna bıraktım normaldir diyip geçiyorum zaten doktor butun iğne ilaçları verdi onları kullanıyorum dahada bişey yok kanama olmadıkça dikkate almamaya çalışıyorummm Herşey rabbimden nasipte varsa gelir bebeklerim yoksada Allahtan ümit keslmezInşallah geçer canim insan gerçekten çok kötü hissediyr kendini tuvalete girmek istemiyordum ben. Ama doktorundan hemsireninde söylediği Allahim korusun bacaklarından suzulecek gibi çok kanama olmuyorsa hiç korkma yat dinlen bide benim doktorum dediki sakin acile falan gitmee orda mahvederler seni.o yüzden sadece kendi doktorunuzla konuşun o ne diyorsa onu yapin ve dua edin bol bol
Ah kizlar siz duanizi eksik etmeyin hem boyle gunlerde bide. Moralinizi yuksek tutmaya calisin insallah bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza aliriz.Ewet bende oluruna bıraktım normaldir diyip geçiyorum zaten doktor butun iğne ilaçları verdi onları kullanıyorum dahada bişey yok kanama olmadıkça dikkate almamaya çalışıyorummm Herşey rabbimden nasipte varsa gelir bebeklerim yoksada Allahtan ümit keslmez
Amiinnnn canımAh kizlar siz duanizi eksik etmeyin hem boyle gunlerde bide. Moralinizi yuksek tutmaya calisin insallah bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza aliriz.
Tehlikeli bi durum olmadığına çok sevindim canım. Harmony test en iyi sonucu veriyormuş ben de yaptırmayı düşünüorum. Bugün tam 10+0 oldum sen kaçsın canım? Kanaman ne zamandır sürüyor crinone jele devam ediomusun?Kızlar sabah kontrolümüz vardi doktora gitmeden önce yine lekelenme oldu.doktora gittik plesentam asagidaymis o sızıntı yapiyomus.tehlikesi yokmus çok şükür ama yatıp dinlencem hep deniz yürüyüş hepsi yasak, bebisler sağlıklı olsun ben razıyım gerci yatmaya. Bide bişey sorucam sayfadakilere Hormany testi yaptıran varmı? Ikili test ikizlerde net sonuc vermediği için doktor isterseniz yaptırın dedi bizde kararsız kaldık fikri olan varmı?
Benim 11+5 bugün. Iki gün sonra üç ay bitiyor Allah izin verirse. Kanamam baştan beri var benim ama hep çok az az ve doktir hep tehlikesiz dedi bin şükür. Iki haftadır tamamen kesilmişti bu sabah yine azıcık kanamada değil koyu sari akinti şeklinde oldu ben progesteron fitil kullaniyorum sabah akşam.test çok guvenilirmis ama hic bir tanıdığım yaptirmamis eşimde yaptirmayalim dedi benimde kafam karıştı çok. Senin nasil kanama falan varmıTehlikeli bi durum olmadığına çok sevindim canım. Harmony test en iyi sonucu veriyormuş ben de yaptırmayı düşünüorum. Bugün tam 10+0 oldum sen kaçsın canım? Kanaman ne zamandır sürüyor crinone jele devam ediomusun?
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin. Benim kanama olmadı çok şükür ama akıntım çok oluyo. Hep peçete koyuyorum ben de günde 2 kez jel kullanıorum. Koyu sarı akıntı ondan oluyo galiba. Benim hiç bitmedi bi koyu sarı bi su gibi hep bi akıntı var. İnşallah sağlıkla büyür hepimizin bebişleri. Ne zaman bırakacaksın jeli?? Kontrolün ne zamandı??Benim 11+5 bugün. Iki gün sonra üç ay bitiyor Allah izin verirse. Kanamam baştan beri var benim ama hep çok az az ve doktir hep tehlikesiz dedi bin şükür. Iki haftadır tamamen kesilmişti bu sabah yine azıcık kanamada değil koyu sari akinti şeklinde oldu ben progesteron fitil kullaniyorum sabah akşam.test çok guvenilirmis ama hic bir tanıdığım yaptirmamis eşimde yaptirmayalim dedi benimde kafam karıştı çok. Senin nasil kanama falan varmı
Ne güzel 1 e düştü demek. Canım yanma yok ama ağrı gibi hissediyorum yumurtalıklarım fazla uyarıldı 10 gün rapor aldım ameliyatlardan döndüm çok kötü şeyler yaşadım ama şükürler olsun atlattık inşallah. Kistim patladı kanama da bi türlü durmadı 2 ünite kan nakli yaptılar. Bi ara idrarım 1 gün boyunca kıpkırmızıydı. Yanma yok ama işte garip tepkiler oldu vücudumda. Allah kimseye yaşatmasın. Peki bulantı karın ağrısı batma fln oluyomu sende canım?? Benim 3 gündür başım çok ağrıyo geçmedi bi türlüBenim bugündü kontrol ama fitili sabah aksam ikden bire dusirduk sadece..kesmedi onu muhtemelen kesmezde bi sure dahaa.akinti normal diyolar ama sari akinti sistittende olabiliyormus. Varmı sende yanma falan
Bulantim vardı çok yoğun doktor ilaç verdi o iyi geldi .şimdi ara ara oluyor çok bugün var meselaNe güzel 1 e düştü demek. Canım yanma yok ama ağrı gibi hissediyorum yumurtalıklarım fazla uyarıldı 10 gün rapor aldım ameliyatlardan döndüm çok kötü şeyler yaşadım ama şükürler olsun atlattık inşallah. Kistim patladı kanama da bi türlü durmadı 2 ünite kan nakli yaptılar. Bi ara idrarım 1 gün boyunca kıpkırmızıydı. Yanma yok ama işte garip tepkiler oldu vücudumda. Allah kimseye yaşatmasın. Peki bulantı karın ağrısı batma fln oluyomu sende canım?? Benim 3 gündür başım çok ağrıyo geçmedi bi türlü
Sende de varmış bu şikayetler rahatladım şimdi. Çok korkuyorum bişey olcak diye. Evet canım inşallah tamamına erer sağ salim doğar bebişlerimizBulantim vardı çok yoğun doktor ilaç verdi o iyi geldi .şimdi ara ara oluyor çok bugün var meselabas agrisi için normal minoset içebilirsiin plus olmayacak ama.geçen hafta bendede oldu bu hafta oda gecti.kasik ağrım oluyor oEllikle usuttugum ve yoruldugum zamanlar.sende bayan şey atlatmissin ama sukur bebialerin titunmus sana:)
Canım lekelenmeyse korkma Allahın izniyle sağlıklıdır bebişlerin inşallah. Bugün Kadir gecesi birbirimze dua edelim Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla kucağımza da almak nasip olsun. 1-2 haftayı daha atlatırsan inşallah daha rahat edersin canım dinlen bol bol stres yapma hiç güzel şeyler dinle izle kötü enerjiden uzak duralım hepimiz de8. Haftamdayım 2 hafta önce kanamam oldu hastaneye gittim düşük tehlikem olduğunu dinlenmem gerektiğini falan soyledi iğneler ilaçlar derken yaklaşık 2 haftadır lekelnmem hiç kesilmedi ama kanamam olmadı ondan sonra daha yarın doktora gitcem inşallah bebeklerime bişey olmamıştır çünki doktoeum kırmızı kanama olmafığı sürece gelmene gerek yok demişti dua edin benim için
Çok haklısın canım rabbimm evlat isteyen evlat hasreti çeken herkeze annelik duygusunu en hayırlısıyla yaşatsın inşallah ve bu sayfada birbirine arkadaşlık edip yol gösteren yardımcı olmaya çalışan herkesinde rabbim hayırlısoyla yüzünü güldürsün evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin güzel annişler hepinize hayırlı kandillerCanım lekelenmeyse korkma Allahın izniyle sağlıklıdır bebişlerin inşallah. Bugün Kadir gecesi birbirimze dua edelim Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla kucağımza da almak nasip olsun. 1-2 haftayı daha atlatırsan inşallah daha rahat edersin canım dinlen bol bol stres yapma hiç güzel şeyler dinle izle kötü enerjiden uzak duralım hepimiz de