İkiz bebek bekleyenler:)

Aynen canim öyle yaptim zaten bunlara cok bos yere kafa yormusum diyorum bazen keyfini cikarmak lazim sagligin nasil bulantilarin basladi mi benim 6. Hafta cok feci bulantim olfu neler yiyip iciyosun bu arada bayramini tebrik ederim

Aynen canim öyle yaptim zaten bunlara cok bos yere kafa yormusum diyorum bazen keyfini cikarmak lazim sagligin nasil bulantilarin basladi mi benim 6. Hafta cok feci bulantim olfu neler yiyip iciyosun bu arada bayramini tebrik ederim
Sagol canim sennde bayramin kutlu olsun insallh cifte bayramimiz olur bende bugun 5+1 oldum ama bulantim geceleri oluyo meyve yiyorum duruluyo herkesin sabah oluyomus bende tersine galiba kusmam yok cok sukur sen nekadarlik oldun nasil gidiyo 9 ekimde gidicem dr a 8 haftaya girmis olucaz insllh kalp atiisni duyariz bugun son kez kan verdm hcg 10514 cikti progestan igne oluyorum sen ne ilaci kullaniyosun

Ben yemek kokusuna dayanamiyorum maalesef cok kotu bulantim oluyo insallah bi sure sonra gecer diye dua ediyorum ben de 7. Hafta bitti insallah

mrb bırsey ogrenmek ıstıyorum lutfen, kaç yasındasınız ve kaç embırıyo konuldu sıze 35 yasın altına tek embırıyo yasası varmıs benm ılk denemem ve salı gunu yumurta toplancak ozelde olucak çift embiriyo koyamazlarmı kesın

Evet canım o yasa var, ama tamamen doktora göre bence..27 yaşımdayım ben, iki tane orta kalite embriyo transfer edilmişti bana..çok şükür ikizlerimi bekliyorum şimdi..Rabbim sana da yardım etsin, güzel sonuçlar alırsın inşaallah..

canim cok tesekkur ederm neguzel bisey insallah saglikla kucagina alirsin ben 30 yasindayim insallah doktor benmdr istegimi reddetmez sonucta ozel bide okadar para vericez sansimi artirmak istiyorum ama ilk olucak diye nederler blmiorum

Canım nasılsın nasıl gidiyor ben de 20. Haftamı bitirdim şükürler olsun. Şikayetlerin var mı? Benim endişelerim hep devam ediyor. Bir gün hissedemesem hareketlerini doktora gitmek istiyorum. Yorulunca bişey oldumu acaba diye korkuyorum. Ama en fenası da çok akıntım var başından beri. Pedsiz asla gezemiyorum. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir. Haftaya ayrıntılı ultrason var dua edelim birbirimze inşallah

canim cok tesekkur ederm neguzel bisey insallah saglikla kucagina alirsin ben 30 yasindayim insallah doktor benmdr istegimi reddetmez sonucta ozel bide okadar para vericez sansimi artirmak istiyorum ama ilk olucak diye nederler blmiorum
İnşallah canım nerede yaptıracaksın? Memorial çok katı diye biliyorum bikaç deneme olumsuz olmasıysa 35 yaşın altına koymuyolar. Ama benim de ilk denememdi ve özel doktorum istersen 2 tane koyalm dedi tamam dedim. Tamamen doktorunla arandaki durum canım. İkna edersen olur ama hayırlısıı hersey Allahtan. İnşallah mutlu haberleri verirsin hepimiz sağlıkla kucağımza alırz evlatlarımzı

Cok saol canim izmirde smyrna art tup bebek merkezi kati degiller ama ilk denemem oldugu icin ne dusunur asilama yapmadi cogul gebelige karsi doktor ama ben hem ikiz istiyorum hem 30uma geldim sansim artsin istiyorum nasil ikna edicem bilmiorum

Cok saol canim izmirde smyrna art tup bebek merkezi kati degiller ama ilk denemem oldugu icin ne dusunur asilama yapmadi cogul gebelige karsi doktor ama ben hem ikiz istiyorum hem 30uma geldim sansim artsin istiyorum nasil ikna edicem bilmiorum
Canım ben de aşılama olmadım sadece önvesinden doktorunla konuş. Durumunmuz iyi değil bidaha deneyemeyiz fln de gerekirse. Gerçekten de kolay değil o kadar kolay kazanılmıyo para. Şansımı artırmak istiyorum de ikiz olursa da ne mutlu de. Israr edersen olur bence. Bazen doktorlar ikizin komplikasyonlarına karsı senin doktoru mahkemeye vermenden çekiniyorlar. Yani prosedüre uymadığı için başı yanabilir. Doktora da bu konuda güven verebilirsen sorun olmaz canım

dogru canim zaten durumumuz cok iyi deil bunun icin kredi cekicez yani olmazsa olmadigiyla kalicak biz kredi oduycek ne kotu bir durum insallah anlar beni

Aynı şeyleri hissediyorum ben de.:) acaba bu hareketim tehlikeli miydi, bebeklerime bi şey oldu mu falan filan..her günüm korku ve endişeyle geçiyor..akıntı bende de oluyor canım, bu hafta hem doktor kontrolüm hem de ayrıntılı ultrasonum var, inşaallah iyidir bebişlerimiz..sen tekmelerini hissedebiliyor musun, benimkiler vızır vızır ama tekme hissedemiyorum sanki.:)

Tekme mi bilmiyorum da tık tık kalp arışı gibi hissediyorum. Sen sürekli hissedebiliyormusun canım? İnşallah iyilerdir güzel haberlerimizi verelim burdan inşallah. Hangi gün gidiyorsun doktora?

Tekme mi bilmiyorum da tık tık kalp arışı gibi hissediyorum. Sen sürekli hissedebiliyormusun canım? İnşallah iyilerdir güzel haberlerimizi verelim burdan inşallah. Hangi gün gidiyorsun doktora?

Yok canım sürekli değil, sabahları birazcık ama akşamları coşuyorlar maşaallah, bir de karnımı doyurunca sanki daha hareketleniyorlar..:) sağdan biri soldan biri.:) cuma günü kontrolüm var, randevu ayarlayabilirsem ayrıntılı ultrasonu da aynı güne alıcam bakalım..doktorum değil perinatolog uzmanı ayarlıycam ayrıntılı ultrason için..Allah yardımcımız olsun inşaallah, çok şükür yarıya geldik bundan sonrası da hayırlısıyla geçer inşaallah..

O
Ayy maşallah :) yarıyı geçtik canım sanki 36 haftaya gelsek iyi diyor doktor. Hayırlısı tabii. Dediğin gbi sen yemek yiyince onlar da hareketleniyomuş. Kilon nasıl canım,? Acaba zayıfsın da ondan mı daha rahat hissediyosun acaba? Kaç kg aldın bide

70 ile hamile kalmıştım ben, bulantılarla 65 e düştüm..ama şimdi tekrar 70 kg oldum.:) pek zayıf sayılmam.:) inşaallah günümüzü doldururuz canım, Allah büyüktür yardım eder..

Kizlar siz transferden sonra neler yaptiniz beslenmenize nasil dikkat ettiniz bana yardimci olurmusunuz dinlendinizmi ananas yedinizmi merak ediyorum

70 ile hamile kalmıştım ben, bulantılarla 65 e düştüm..ama şimdi tekrar 70 kg oldum.:) pek zayıf sayılmam.:) inşaallah günümüzü doldururuz canım, Allah büyüktür yardım eder..
Ben de aynı canım 70 im şu an:) öyle belirgin bir göbeğim yok şişmanlık gbi algılanabilir hala yeter ki sağlıklı olsun onlar kilo problem değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…