İkiz bebek bekleyenler:)

Canım muhtemelen seni de 5. Gün yapacaklar. Arama istersen sen bilirsin. Dua edelim hepsi gelsin inşallah 5. Güne diğerlerini de dondurursun. Nerede yaptırıyordun ?,?
smyrna art tup bebek merkezi izmirde canım , bır saat once falan hemsıre aradı ben hasımato hastasıyım antı tpo degerınız yuksek çıkmıs dıye bılgı verdı bılıyorum ılaç kullanıyorum dedım tshım duzeldı ama dıgerı cok yuksekmıs arastırdım genelde bukadarken yuksekken transfer yapmıyolarmıs bende doktorla gorusmek ıstedım doktorda sorun olmaz zaten ılac kullanıyosun dedı yarın yapılcak sana 3.gun embırıyosu olacak dedı bende 5.gune kadar beklemek ıstıyorum dedım embrıyologlarla konusalm sana yarın bılgı versınler dedı 2 tane ıstıyorum dedım hayır dıgerlerını dondururuz ıkı koyarsak ya 3uz olursa bolunurse dıyo ama canımı sktı zaten bukadar yuksek hormon degerıyle sansım dusukmus ama bısey olmaz dıyolar oturdum agladım bu asamaya gelmısken bu soylenırmı

Canım kötü bişey dememişler moralini bozma. Bölünürse 3 üz olursa demiş belkide 1 tane koyulunca ikiz olacak. Sen mutlu ol umutlu ol vücudundaki hormonlar da düzgün olsun ki hersey yolunda gitsin. Dua et bol bol, hem dpndurulmuşlar 5. Gün embriyosu olucak inşallah. İnsanların 1 tane bile olmuyo bunları düşün şükret. Ben de senin gbiydim ama daha kötüsünü düşünüp hep şülretmek gerek. Bizim elimzden bişey gelmiyo. Hersey Allahtan nasipse olacak buna inan canım

saol canım sadece cok uzülmustum dogru soyluyorsun hersey allahtan sukretmek ve dua etmek gerek amın ınsallah

saol canım sadece cok uzülmustum dogru soyluyorsun hersey allahtan sukretmek ve dua etmek gerek amın ınsallah
Üzülecek ne var ki canım bak ne güzel bölüneduruyolar yavruların:) sadece inan elimizden başkası gelmez. Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum o kadar iyi hissediyorum ki yaşadıklarını. Ama bi bakacaksıb bu günler de bitmiş yavrun yada yavruların kucağında. Keske bukdr üzmeseymişim kndimi De kocamı da diceksin:)

gercekten sana tesekkur ederm suan gebesın ıstesen okumazsın yazmazsın nekdarda guzel konusuyorsun içimi ferahlattın:) kaç yasındasın blmıyorum yada ne yasadın ama çok olgunsun olgun ve pozıtıf dusunebılıyorsun ne mutlu sana cıdden mutlu oldum

Canım benim senin yaşadığın hisleri tekrardan yaşıyorum ve gönülden diliyorum ki sonucu da güzel olsun inşallah. Ben çok umutsuzdum olmiycak diyordum sürekli, moralim bozuktu hep. Eşim merak ediyodu ben hala tutmadı boşuna merak etme hiçbişey hissetmiyorm diyordum. Allah nasip etti çok şükür. İnşallah sana da hayırlısıyla nasip eder ve en önmlisi de sağlıkla kucağımıza aldığımz günleri de görürüz. Seni merak ettim. Aradılar mı var mı bir değişiklik, embriyoların nasılmış,? Ben sürekli arardım ama ilk 3 gün bilgi bile vermemişlerdi. Belki ondan bukadar umutsuzdum. 6 embriyom vardı. Çok üzülüyordum herkesin 12-15 tane embriyosu var onlar bile 5. Güne bikaç tane kalıyor, benimkiler gelmiycek niye bekletiolar hemen transfer yapsalar keşke diyordum. Ama işte nasip kısmet canım 1 yumurtayla bile hamile kalanlar var. Bizim sayımız da aynı sayılır. Umutlu ol vakti zamanı gelmiştir inşallah, bebeğin seninle olur:)

bugun beni gec aradilar bende cok merak ettm ama aramadim bugun 3.gun bugun yaoilacakti aslinda baska bi embriyolog aradi sadece gelismeleri cok iyi pazar gunu transfer yapicaz dedi peki pazar gunu kaliteli kalan olacakmi risk aliyorux dedim amacimiz zaten en kaliteliyi secmek dedi suan kac tame oldugunu bile soylemedi yarin arayip saat soluycez size dedi kapatti bende senin gibi dusundum zaten cok az hatta suan kac tane kaldi pazara kadar ya yasamazlarsa neden bana tam bilgi vermediler canim skldi ama dua diyorum bu asamaya gelmisken onlaara bisey olmasin ama pazar gunune gelmeyecegini dusunselerdi bugun yaparlardi riske atmazlardi degilmi cunku okadarda fazla degiller ne dusunduler acaba

Canım çok sevindimm:) gelişimleri çok iyi demişler daha nolsun. Bana da iyi diyip kapatıyolardı. Moralim çok bozuluyodu. Ama şu an çok şükür hersey yolunda emin ol benim gibi dondurulacak embriyolar bile kalacak:)) inanırmısın bizim 4 tanesi donduruldu. Zaten 6 tane vardı. Allah çok büyük dua et başka bişeye gerek yok ve de çokca şükredebilirsin:) maşallah çok sevindim sonu da güzel gelecek inşallah

Canım bi de bilgisayardan saat başı kaç hücre olduklarına bakıyorlar. Normal şekilde seyredenler zaten 5. Güne geliyor. Demekki seninkilerin de hepsi güzelce bölünüyor. Rahat ol yarın öğreneceksin nasılsa. Kndini transfere hazırla stresten uzak dur, güzel beslen gerisi Allaha kalmış

ayy canm cok sagol oyle yapiyorum sukrediyorum dua ediyorum guzel besleniyorum hic bukadar saglikli beslenmemistm gunlerdir ananas yiyorum yumurta tavuk falan bide vitaminler bitane teatrio diye bi vitamin verdi arayarak zor bulduk 200 lira falandi bide smdi ben neden bunu kullanicam cok cozemedm ama basladim icmeye insallahhh tutucak okadar seyler yaptikki maddi manevi insallah yikilmayiz esim inanilmaz heyecanli

İnşallah canım hep böyle olumlu gidecek sonuna kadar inşallah:) doktor verdiyse vardır bir bildiği kullan canım. Ananası da ve diğer hiçbirseyi de çok abartmadan ye. Vücut noluyoruz demesin en önmlisi de moral. İnan ki enerjin güzel olsun ki sonuç da güzel olsun. Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum

sabah yapildi transfer canim 6 tanesi kalmis bugune kadar doktor cok iyi 6sininda yasamasi dedi ama kaliteleri hakkinda bisey demediler 2 tane transfer yapti ben istedim diye hersey guzel gidiyodu ama ben islemde kendimi cok kastim titriyodum cok zor yapti normalde 1 dakkada bitio seninle yapamadm dedi sonra yolladi esimle anneme gittigini izletmisler 1 saat yattim ama canm cok skldi doktor cok kastin ama insallah olur dedi hemsireler cok kastin zor yaoildi dedi bide benm rahmim girisi zormus yukari dogru gidip asagi iniyomus zorluk olmus tutunmasinda bi sorun cikarmi blmiyorum cok uzuldm

Canım hersey yolunda gitmiş ne güzel inşallah sonu da güzel gelecek:) sen heycanını titremeyi fln kafana takma benim arkadaşıma 1 embriyo transfer edildi ve işlem sırasında ağlıyormuş titriyormuş morali çok bozukmuş. Gittiğini bile izlememiş. Şimdi 22 haftalık oldu. Oysaki tutacağına dair ümidi yoktu. Bakalım senin ikizler mi geliyor acaba

bende izleyemdim esim izlemis crkmis videoya bana izletti ben bisey anlamadm esim bitane gordum diyo islem yapilmadan once doktor embriyologa sen ikinciyi ölu olani yani kotu olani koy dedi duydum tek koydular bence zaten ama oyle yapilirmi ya umutlatim var benm burda kagittan hatirliyorum biri 4ab digerleri 3ab yaziyordu kaliteleri icin brnce cokda kaliteli degiller doktor abartti dondurmak istemedik dondurmak icin cok israr etti tamam dedik sonra 1 saat yattim cok skismistim kalktm tuvalate gittim eve geldm yarinda kalkip rapor almaya gidicem pzar diyr vermediler yarinda noberim vaedi brnim mecbur evdrn cikicam yani moralsiz basladm hic keyfim yok

Canım inan ben kalitelerini bilmiyordum söylemediler. Moralinin bozulmasını anlıyorum ama iyi ki dondurmuşsunuz canım. Allah korusun tutmaZsa birsürü embriyo dahan var. Tekrar aynı şeyleri yaşamak daha mı iyi. Hem maddi hem manevi uzun bir süreç. Oysaki dondurulmuşla 2 günlük kontrolden sonra embriyoyu koyuyolar. Neden dondurmak istemediniz canım? Bi de korktun mu canın mı yandı neden kastın o kadar tatlım merak ettim doğrusu. İlgi alaka kötümüydü acaba onlar mı bozdu bukadar moralini acaba. Belkide bana bu yüzden hiç bilgi vermyorlardı. Hakkınzda hayırlısı inşallah canım, Rabbim ömür biçmişse öyle ya da böyle nolursa olsun tutacak buna inan

Bir
bir de dışarı çıkmanda bir problem olmaz bugün dinlendiysen yeter. Ama asla yorma kendini, yavaş hareket et stresten yorgunluktan uzak dur işini hallet ve evine gel canım. Mümkün olduğunca sakin geçir bu günlerini. Gerisi Allah a kalmış. İnşallah güzel olucak sonuc

ben 2ay once hsg cektirmistim cok canim acidi ayni sekilde olacak diye kastim sanirim bostan yere biraz canim acidi ama kasmasam acimazdi neden boyle yaptm bende blmiorum kendime kiziyorum dikkat ediyorum yatiyorum ama cokda deil yuzustu uyudum surekli tuvaletim geliyo kalkmak zorunda kaliyorum sen cok dinlendinmi hep yattinmi? Yarin bi arabayla raporu almaya gidicez biraz uzak sonra gelince bikacgun cikmam evden bide pregnil vurcaklarmis sanada yaptilarmi?

Bişey olmaz canım ya tabiki kalkıcan wc ye gidicen kan akışının olması için çok yatmak da iyi değil zaten. Ben 2 gün sonra işe başlamıştım. Cumartesi oldu transfer pazartesi işe başladım baya da yorucu geçti. Sen takma kafana bişeyi. Yüzüstü yatmakla bi ilgisi yok çünkü karnın daha yok o ileriki safhalarda istenmiyor. Progestan vuruluyordum her gün çok acı verici bir iğneydi gerçekten:/

gittim raporu aldim geldim birsz sallandim ama yapcak bisey yok dua ediyorum dun gece baya kahvr lekelenmem olmus islemdendir dedi hemsire bana progestan igne vermediler hap seklindr olani vajinal olarak yapiyorum onlarda geri cikio zaten dua etmekten baska yapcak biseyimiz yok

Lekelenme oluyormu bilmiyorum ama sanırım sen kastığın için biraz tahriş olup zorlandı rahim ağzı ondandır muhtemelen. O vajinal jeli iğnelerden sonra ben de uzun süre kullandım. Geri çıkması oluyo, kahve sarı yeşil topak topak her türlü geri geliyo endişelenme. Artık bekleme süreci başladı:) hakkında hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…