İkiz bebek bekleyenler:)

Daha çok sol kasık tarafımda bazen sağ tarafımda..ağrı sürekli olur ağrı değil gibi, yatakta dönerken, koltuktan kalkarken, hele sandalyede hiç oturamıyorum resmen bi şeyler batırıyorlar..rahim kasılıyor diyorlar ama ne biliyim yakınımdaki hamileleri görüyorum çok rahatlar, doktor kontrolü dışında ev hapsindeyim ben.Allah ım yardım etsin bize inşallah..sen kaçıncı haftadasın canım.?
Canım aynıymış bizim, yatakta dönerken oturunca ayaktayken sağ tarafımda tek bir noktada hep batıyo. Dinlenir durumda yok birsey hep hareket ederken batıyor.Kasık değil tam daha yukarda sanki. Rahim kasılması değil korkma bu haftada olmaz. Benim tahminim rahim bağları gerilmesi, doktorun tahmini bağırsak gerilmesi. Ben de 18. Haftadayım bu arada. Bebişlerin iyi mi canım önmli olan o. Çekicez ağrıları yapacak bişey yok

Canım aynıymış bizim, yatakta dönerken oturunca ayaktayken sağ tarafımda tek bir noktada hep batıyo. Dinlenir durumda yok birsey hep hareket ederken batıyor.Kasık değil tam daha yukarda sanki. Rahim kasılması değil korkma bu haftada olmaz. Benim tahminim rahim bağları gerilmesi, doktorun tahmini bağırsak gerilmesi. Ben de 18. Haftadayım bu arada. Bebişlerin iyi mi canım önmli olan o. Çekicez ağrıları yapacak bişey yok

İyi iyi bebişlerimiz çok şükür..evet aynı şeyleri yaşıyoruz.ikiz gebeliklerde oluyor demek ki...dediğin gibi tam kasıklarda değil..kasık seviyesinde ama göbek altına bi yerlerde.:)) bir de ben de damla şeklinde kahverengi akıntı oluyor, jelden oluyordur diyordum ama jeli bırakalı çok oldu..sen yatıyor musun hep.?

İyi iyi bebişlerimiz çok şükür..evet aynı şeyleri yaşıyoruz.ikiz gebeliklerde oluyor demek ki...dediğin gibi tam kasıklarda değil..kasık seviyesinde ama göbek altına bi yerlerde.:)) bir de ben de damla şeklinde kahverengi akıntı oluyor, jelden oluyordur diyordum ama jeli bırakalı çok oldu..sen yatıyor musun hep.?
Maşallah bebişlerine :)Aynı yerdeymiş ağrı canım. Doktor iş dışında hep dinleneceksin dedi ama pek mümkün olmuyor. İnşallah ben de 1-2 ay daha dayanabilirsem sonrasında hep yatmayı düşünüyorum. Doktor sana sürekli istirahat mi dedi canım?

Maşallah bebişlerine :)Aynı yerdeymiş ağrı canım. Doktor iş dışında hep dinleneceksin dedi ama pek mümkün olmuyor. İnşallah ben de 1-2 ay daha dayanabilirsem sonrasında hep yatmayı düşünüyorum. Doktor sana sürekli istirahat mi dedi canım?

Ağrılara ve akıntıya diyecek bi şey bulamayınca istirahat diyor doktorlar sanırım.:))) pek bi şey yapmıyorum ben de, evin halini görmemeye çalışıyorum.:) cinsiyetler belli mi canım senin.?

Ağrılara ve akıntıya diyecek bi şey bulamayınca istirahat diyor doktorlar sanırım.:))) pek bi şey yapmıyorum ben de, evin halini görmemeye çalışıyorum.:) cinsiyetler belli mi canım senin.?
Hmm evet ya doktorlar da anlamıyo bazı ağrıları. Tedbiri elden bırakmamak en iyisi. Dinlen cnm temizlk fln şu an bnce çok gereksiz

slm arkadaşlar benim gebeliği tüp bebekle oldu, 4 haftalık gebeyim daha kese görmedik bu cumartesi gidecez nasipse ama 13. gün bchg 982, 15. gün 2609 çıkınca dr telefonda büyük olasılıkla ikiz çok yüksek çıkmış cumartesi gel bakalım dedi, umarım bende katılırım aranıza, çok heyecanlıyım

slm arkadaşlar benim gebeliği tüp bebekle oldu, 4 haftalık gebeyim daha kese görmedik bu cumartesi gidecez nasipse ama 13. gün bchg 982, 15. gün 2609 çıkınca dr telefonda büyük olasılıkla ikiz çok yüksek çıkmış cumartesi gel bakalım dedi, umarım bende katılırım aranıza, çok heyecanlıyım
Çok güzel darısı başıma Canım çok heyecanlı idrar testi yap miş miydin oncesinde

Hayırlısı olsun inşaallah..evet değerin epey yüksek çıkmış, Rabbim kalbine göre versin inşaallah...

Hayırlısı olsun inşaallah..evet değerin epey yüksek çıkmış, Rabbim kalbine göre versin inşaallah...

az önce acil bi durum gerçekleştiği için dr a gittik ama tek kese gördü. daha erken belki küçük bi kese daha vardır ama büyük olasılıkla tek dedi, hayırlısı olsun artık rabbim ne varse başımın tacı

malesef tek kese görüldü ama dr daha erken çok küçük bi kese daha çıkabilir dedi ama böyle bişey mümkünmü olabiliyormu, gerçi Rabbim ne verse başımın tacı olurda merak ettim sonradan kese çıkarmı çıkmazmı diye

Çok güzel darısı başıma Canım çok heyecanlı idrar testi yap miş miydin oncesinde

evet transferin 10. günü idrar testi yaptım çok silik 2.çizgi çıktı, 12. günü tekrar yaptık biraz daha koyulaşmıştı, geçen akşam dr a gittik tek kese var dedi ama çok küçük bi kese daha varsa ilerki haftalarda da çıkabilir dedi ama olsaydı 2 tane görülürdü değilmi, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda tek olsun ben her durumda mutluyum

Tüp bebekle ikiz bekleyen arkadaşlar çok farkli bir konuda önerilerinize ihtiyacim var çok şukur bende tup bebekle ikizlere hamile oldugumu ogrendim kimseye bu durumdan bahsetmemistim esimin ailesinde de art niyetli insanlar var o sebeple haftaya bebek bekledigimizi soylemeyi dusunuyoruz 1 yil oldu evleneli didik didik ettiler simdi sorum su ikiz bekledigimizi bebek bekledigimizi soylerken soyleyip gecelim mi yoksa once ikiz oldugundan bahsetmeyelim mi ne dersiniz tup oldugunun amlasilmamadi acisindan cok tesekkur ederim simdiden
A Alacaalaca canim nasil gidiyo yoksun mesaji yazalai cok olmus ama bende sennle ayni durumdayim 1bucuk yillk evliyim ve suan tup bebek oldugunu biz soylemezsek kimse bilmez bende soylemeyi dusunmuyorum sadece aile icinde anne babalar biliyo bizim zaten daha yeni evliyiz ikizde olsa tup bebekmi diye sormazkimse sorrsada art niyet hayr demeyi.dusunuyorum.sende suan sadece hamileyim daha cok yeni kese gormedik dersin kesinlesince de iki kese gorunuyo ama kismet dersin ben oyle yapacagim

Bu topik sakin kalmis meabalar bende 6eyllde tup bebek transferi yaptrdim 2 embriyo yuklendi
i8.gunu 306
10.gun 583
15.gun yani bugun 6307 degerim carsmba gunu tekrr edicem insallh devami olur araniza katilirim

Bu topik sakin kalmis meabalar bende 6eyllde tup bebek transferi yaptrdim 2 embriyo yuklendi
i8.gunu 306
10.gun 583
15.gun yani bugun 6307 degerim carsmba gunu tekrr edicem insallh devami olur araniza katilirim
Çok güzel maşallah hayırlı olsun canım. Güzel günlerde büyüsün inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımz günler de nasip olsun:)

Merhaba bayanlar;
bende iki bebek bekliyorum.Doğal yollarla hamile kaldım. Şuan için Allaha şükür bir sıkıntım yok.Ancak daha çok az hafta olmasına rağmen karnım acayip çıktı. Bu durumda beni gören herkes aşırı büyümüş karnın diye tepki gösteriyor.
Sizin ne zaman çıkmıştı karnınız?

Merhaba bayanlar;
bende iki bebek bekliyorum.Doğal yollarla hamile kaldım. Şuan için Allaha şükür bir sıkıntım yok.Ancak daha çok az hafta olmasına rağmen karnım acayip çıktı. Bu durumda beni gören herkes aşırı büyümüş karnın diye tepki gösteriyor.
Sizin ne zaman çıkmıştı karnınız?
Bu haftada çıkması çok yaygın değildir heralde. Boyun ve kilon kaç canım? Bazılarında böyle erken yada geç belli olabiliyor, yeter ki sağlıkla kucağımza alalım. Hayırlısıyla inşallah

X