- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 37
Canım 2 gün dinlenebildim evde sadece 3. Gün işe başladım. Normal hayatına 3 gün sonra devam edebilirsin. Ananas yiyenleri duyunca ben de yemiştm 1 tane ama pek de inanmıyorm açıkçası. Güzel beslenmen yeterli sanki. Bi de kahve bitki çayı vs içme zararlı yiyeceklerden uzak dur. Belki faydası oluyordur. İnşallah güzel haberlerini alırız. Transfer oldu mu olacak mı? Ne durumdasın?Kizlar siz transferden sonra neler yaptiniz beslenmenize nasil dikkat ettiniz bana yardimci olurmusunuz dinlendinizmi ananas yedinizmi merak ediyorum
canım benım yarın yumurta toplama var çok agrı oluyormu zaten 7 tane yumurtam vardı ınsallah hepsını alabılırler çok korkuyorum ben ya sonrada ıste dollenırse transfer olucak az yumurta asılama ıcın baslamıstık çunku ınsallah olur ben sımdıden dıkkat etmeye basladım beslenmeye yarıda kalmaz umarım transferCanım 2 gün dinlenebildim evde sadece 3. Gün işe başladım. Normal hayatına 3 gün sonra devam edebilirsin. Ananas yiyenleri duyunca ben de yemiştm 1 tane ama pek de inanmıyorm açıkçası. Güzel beslenmen yeterli sanki. Bi de kahve bitki çayı vs içme zararlı yiyeceklerden uzak dur. Belki faydası oluyordur. İnşallah güzel haberlerini alırız. Transfer oldu mu olacak mı? Ne durumdasın?
Bu haftada çıkması çok yaygın değildir heralde. Boyun ve kilon kaç canım? Bazılarında böyle erken yada geç belli olabiliyor, yeter ki sağlıkla kucağımza alalım. Hayırlısıyla inşallah
Ben de aynı canım 70 im şu an:) öyle belirgin bir göbeğim yok şişmanlık gbi algılanabilir halayeter ki sağlıklı olsun onlar kilo problem değil
Amin canım :) sevindim senin de aynı göründüğüne. Benimle aynı haftada olup tek bebek bekleyen aekadaşlaeın göbeği benden fazla. Moralim bızuluyodu. Ama biz biraz balık etliyiz ya ondan sanırım iç karın genişliği dedikleri şey olabilir. Yeter ki onlar sağlıklı olsun inşallah.Benim göbekte öyle canım, bir de ikiz hamilesin diyor herkes..dikkatli bakmazsan, biraz da bol giyersen hiç belli olmuyor..birden şişeceğiz biz galiba.:) sağlıklı olsunlar da, Rabbim bize bağışlasın onları..
Amin canımm. Olabilir tabiboyum 1,55 kilom 50 . Yeni tartıldım hiç kilo almamışım ama karnım garip bir şekilde çok büyüdü.
Önemli olan sağlıklı olmaları canım haklısın.
Ne güzel maşallah yeterli yumurtan var. Benim de 7 toplanmıştı. Tahminim senin 9-10 tane toplanır çünkü çatlatma iğnesiyke geriden gelenler de büyüyor. Rabbim hayırlısını versin, doğru zamandır inşallah nasip etsin Rabbim. Ağrı olmaz muhtemelen, olsa bile az sürer adet ağrısı gbi. Ama çoğu zaman hissetmiyorlar ağrı sızı. Korkma rahat ol. Dua et gerisi zaten Allaha kalmışcanım benım yarın yumurta toplama var çok agrı oluyormu zaten 7 tane yumurtam vardı ınsallah hepsını alabılırler çok korkuyorum ben ya sonrada ıste dollenırse transfer olucak az yumurta asılama ıcın baslamıstık çunku ınsallah olur ben sımdıden dıkkat etmeye basladım beslenmeye yarıda kalmaz umarım transfer
bu sabah tiplandi yumurtalarim ben gormedim doktoru esime 8 tane topladim demis yarin dollenme durumlari icin arayacaklarmis insallah iyi gider durum ciktiktan sonra biraz agrim oldu kanamam oldu ama bisey hissetmedim:)Ne güzel maşallah yeterli yumurtan var. Benim de 7 toplanmıştı. Tahminim senin 9-10 tane toplanır çünkü çatlatma iğnesiyke geriden gelenler de büyüyor. Rabbim hayırlısını versin, doğru zamandır inşallah nasip etsin Rabbim. Ağrı olmaz muhtemelen, olsa bile az sürer adet ağrısı gbi. Ama çoğu zaman hissetmiyorlar ağrı sızı. Korkma rahat ol. Dua et gerisi zaten Allaha kalmış
Zor kısmı atlatmışsın canım aynı benim gbi olmuş. Yarına çok belli olmaz döllenme durumu bikaç güne net belli olur. Dua edelim bebişler bölünerek büyüsün :)bu sabah tiplandi yumurtalarim ben gormedim doktoru esime 8 tane topladim demis yarin dollenme durumlari icin arayacaklarmis insallah iyi gider durum ciktiktan sonra biraz agrim oldu kanamam oldu ama bisey hissetmedim:)
yuksek ihtinal cuma yapilir tranfer dediler ckmadan senin kacinci gun yapilmistiZor kısmı atlatmışsın canım aynı benim gbi olmuş. Yarına çok belli olmaz döllenme durumu bikaç güne net belli olur. Dua edelim bebişler bölünerek büyüsün :)
8 taneden 7 tanesi dollenmis suan icin cok guzel bisey bu dedi ya cuma yada pazar yapicaz transferi dedi bir yada 2 embriyo transferi ile ilgili bisey demedi bunu nezman konusuyolar cuma gidersem konusmadan direkt islemmi yaparlr?
coookkk tesekkur ederm insallah alllahim banada buradan yazmayi nasip eder aminnnnMaşaallah canım, takip ediyorum yazdıklarını..bizim son ana kadar tek embriyo transfer edilecekti, embriyolog en son gelip konuştu, orta kalite olduğu için iki tane transfer olacağını söyledi..transferin olacağı gün açıklarlar bence..Allah ım inşaallah hayırlısıyla güzel gider her şeyin, pozitif sonucunu bizimle paylaşırsın..Rabbim yardımcımız olsun..
Çok sevindim maşallah canım. İşlemde bile konuşabilirsin sorun olmaz. 5. Güne gelmesini bekliyorlar embriyoların. Blast embryo deniliyo, yani zarı yırtıp rahime tutunmaya çok az vakti kalan, çok hücreli embriyo demek. Tutunma ihtimali çok daha fazla oluyor. 5. Güne gelmelerini isteyebilirsin, doktorun zaten söyler herseyi eminim uzmanıdır işin. Hayırlısıyla bebişine kavuşmanı dilerim canım8 taneden 7 tanesi dollenmis suan icin cok guzel bisey bu dedi ya cuma yada pazar yapicaz transferi dedi bir yada 2 embriyo transferi ile ilgili bisey demedi bunu nezman konusuyolar cuma gidersem konusmadan direkt islemmi yaparlr?
evet canm 5.gün bloksasist oluyormus onun tutunma sansı daha yuksekmıs ınsallah pazara kadar beklerız ama bız karar verıcez dedı cuma arayıp sabah solerım ama sen cumaya gelcekmıs gıbı hazırlan dedı hayırlısı dıyorum artıkCuma günü 4. Gün oluyor galiba, o güne kaç embriyo gelmiş diye bakacaklar muhtemelen. Sayı iyiyse pazar gününe yani 6. Güne gelmesini bekleyecekler sanırım. Bu da tutma ihtimali %80 olan embriyo demek Allahın izniyle. Tek transfer isteyebilirler o an içinden geçeni yapmanı tavsiye ederim. Hersey Allahtan sonuçta.
senın kaçıncı gun yapılmıstı transfer canımÇok sevindim maşallah canım. İşlemde bile konuşabilirsin sorun olmaz. 5. Güne gelmesini bekliyorlar embriyoların. Blast embryo deniliyo, yani zarı yırtıp rahime tutunmaya çok az vakti kalan, çok hücreli embriyo demek. Tutunma ihtimali çok daha fazla oluyor. 5. Güne gelmelerini isteyebilirsin, doktorun zaten söyler herseyi eminim uzmanıdır işin. Hayırlısıyla bebişine kavuşmanı dilerim canım
5. Gündü canım. İnşallah senin de pazara gider embriyoların. Eğer yeterli sayıda varsa cuma günü doktora bekleyebilirmiyiz diye sor istersen. Tabi onlar daha iyi bilirler.senın kaçıncı gun yapılmıstı transfer canım
hadı ya zaten 5.gun olanların çogu tutmus benım arkdasımın da tek yumurtayla 5.gune kadar bekletmıslerdı tuttu onunda bugun hıc aramadılar benı yarın bı sorayım ozman5. Gündü canım. İnşallah senin de pazara gider embriyoların. Eğer yeterli sayıda varsa cuma günü doktora bekleyebilirmiyiz diye sor istersen. Tabi onlar daha iyi bilirler.
Canım muhtemelen seni de 5. Gün yapacaklar. Arama istersen sen bilirsin. Dua edelim hepsi gelsin inşallah 5. Güne diğerlerini de dondurursun. Nerede yaptırıyordun ?,?hadı ya zaten 5.gun olanların çogu tutmus benım arkdasımın da tek yumurtayla 5.gune kadar bekletmıslerdı tuttu onunda bugun hıc aramadılar benı yarın bı sorayım ozman