19haftada dediler iki kız ondan önce 16haftada bir kız ikincisi erkeğe benzio dediler bide ilk aylarda kusmadan acile gtmistim orda biri erkeğe benzio dedilerHayırlısıyla inşallah canım gönlüne göre olsun:) peki kaç haftalık oldun doktor ne zaman dedi bu tahminini?
20ile 23 haftası diye biliyorum ben 22hftada yaptiricam o güne verdiler randevuAyrıntılıyı kaçıncı haftada olacaksınız kızlar?? İkizlerde de aynı mı acaba
İnşallah bu günleri de güzelce atlatırız arkadaşım hayırlısıyla. Bebişlerimize sağ salim kavuşuruz sonra20ile 23 haftası diye biliyorum ben 22hftada yaptiricam o güne verdiler randevu
Sizin cinsiyetleri ney kaç haftasının?İnşallah bu günleri de güzelce atlatırız arkadaşım hayırlısıyla. Bebişlerimize sağ salim kavuşuruz sonra
Bell değil canım 17. Haftadayım pzt randevum var bakalım görecek mi doktorSizin cinsiyetleri ney kaç haftasının?
Banada önceden erkeğe benzio dediler birine smdi iki doktordda iki kız dio inş biri erkekte ayrıntılı ultrason bekliyorum
Allah sağlıkla kavuştursun canım prenseslerine inşallah :) darısı başımızaBenim belli oldu, iki kızım olucak inşallah :)
Bunu batmayla sanciyla anlayamazsın ultrasonda girmesi lazım doktorun .Arkadaşlar merhaba... ben gebelik testi yaptım silik olunca ikincisi doktora gittim ilk kan değerim 164 dedi buna göre 2-3 haftalık dedi.. benim sağ kasığımda batma oluyor o geçiyor sonra sol kasikta başlıyor..bel ağrım var ve Karnım şiş..Çarşamba doktora gitcem degerlerime baktirmaya..acaba ikiz olabilir..sizler böyle şeyler yaşadınız mı lütfen cevap verin bana....
Tebrikler ilk hamileligim izni benimde iki kız erkek çok istedim birini ama hayırlısıBenim belli oldu, iki kızım olucak inşallah :)
Maşallah canım benim 4,5 ay oldu 2,5 kg aldım. Sen ne güzel hiç almamışsın dikkat etmek lazım hamur işlerine, ekmek vs ye. Bugün kontrol var inşallah hersey yolundadır. Bende pek gerilme yok aşırı bi büyüme de yok. Zaten biraz göbeğim vardı eskiden de. Çok şükür inşallah sonuna kadar sağlıkla giderler bebişler. Harketlerini hissediyormusunuz???5ay bitti benim bugün 6ya grdim daha bir kilo aldım hiç almadim gerilmeye başladı yavaş yavaş bundan sonrası daha zorlu süreç bebek yağı duruyorum papatya ozlu. Sizler nasilsnz ??
İki kız di degilmi dizinde ?hissediyorum kasiklarimda atiyolar. 2 hafta sonra sende net hissedersn.Çok güzel bir duygu ben bir kız bir erkek coook istedim hala bir umut ayrintilida biri erkek derler diye bekliyorum önceden benzio dediler çünkü en son iki kız dedi özelde doktor kolan hastanesinde. Haftaya perşembe ayrıntılı ultrasonum var günler gecmioMaşallah canım benim 4,5 ay oldu 2,5 kg aldım. Sen ne güzel hiç almamışsın dikkat etmek lazım hamur işlerine, ekmek vs ye. Bugün kontrol var inşallah hersey yolundadır. Bende pek gerilme yok aşırı bi büyüme de yok. Zaten biraz göbeğim vardı eskiden de. Çok şükür inşallah sonuna kadar sağlıkla giderler bebişler. Harketlerini hissediyormusunuz???
Canım olmaz mıı niye olduğu da belli değil. Doktora soruyorm net bişey de diyemiyo. Normal de diyemiyo. Nedendir anlamadım ama demekki çoğu kimsede oluyor. Nasıl ağrılar canım? Bazen mi oluyo, batma şeklinde mi sağ taraf mı??? Tam tarif edermisinMerhaba ikiz anneleri..kasık ağrılarınız ve batmakarınız oluyor mu? Ben oturup kalkamıyorum çok fena, ikiz gebeliklerde daha çok olur diyorlar tamam ama böyle böyle son ayları nasıl bulucaz, vakit geçmiyor..
Daha çok sol kasık tarafımda bazen sağ tarafımda..ağrı sürekli olur ağrı değil gibi, yatakta dönerken, koltuktan kalkarken, hele sandalyede hiç oturamıyorum resmen bi şeyler batırıyorlar..rahim kasılıyor diyorlar ama ne biliyim yakınımdaki hamileleri görüyorum çok rahatlar, doktor kontrolü dışında ev hapsindeyim ben.Allah ım yardım etsin bize inşallah..sen kaçıncı haftadasın canım.?Canım olmaz mıı niye olduğu da belli değil. Doktora soruyorm net bişey de diyemiyo. Normal de diyemiyo. Nedendir anlamadım ama demekki çoğu kimsede oluyor. Nasıl ağrılar canım? Bazen mi oluyo, batma şeklinde mi sağ taraf mı??? Tam tarif edermisin