- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi papatya1977
-
6 ayı bitirmiş 7. aydan gun almaya başlamış oluyorsun yani 6 ay + 1 haftalıkKızlar 25 haftalik kaç ayik oluyo
bebişlerde bu kdar kilo farkı olmasına bende çok şasırdım.Benmde ikizlerm 37+0 da dogdu biri 1900 digeri 2900 1900 olan 1 gun onlem amacli kuvezde kaldi bende bu sayflari tek tek okuyanlardanim haftayla kiloyla kafayi bozmuştum resmen ultrasnda 1900 luk olan 2600 gözüküyordu dogum kilosuyla arada 200 gram falan oynuyor dendi hicte oyle cikmadi kendinizi sartlandrmayin benm bebgm bu kiloda dogucak demeyin
Saol canim6 ayı bitirmiş 7. aydan gun almaya başlamış oluyorsun yani 6 ay + 1 haftalık
Canim ben de 29 haftalik olduk bizde 5 ekimde benim dr bana ciğer geliştirici iğne yapılacak dedi allah izni verirse onun yaptıracam benimde kilo lari 1235 diğeri 1260 olmuş benim dr erken doğum olabilir dedi yani dr ne zaman dogarlar bilmem dedi yani canım kimse bilemez dua et bol bol dinlen yat uzan ben hep öyle yapıyorum iş yapma ben birtek yemek yapıyorum başka bişey yapmiyirum allah büyüktür inşallah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin allahım kuvezde kalmadan sağlık la kucağımıza alırız yavrularimizi cumlemizinMrhb kızlar bizde 24.hafta bilmek üzere doktor bir ay daha sabret fln dedi erken gelecekler die endişeleniyorum servikal uzunluğum 3 cm olmuş bu durum kötü mü erken gelirler mi çok endişeliyim kaçıncı hafta da gelirler se kuvozde kalmazlar şuan da biri 784 gr diğeri 725 gr cvp yazın güzel annecikler...
Arkadaşlar bende 9 haftalık ikiz annesiyim okadar çok heyecanlanıyorumki neyapacağım bakabilecekmiyim endişeleniyorum iki bebek birden geliyor büyük süpriz oldu bizim için inşallah sağlıkla kucağıma alırım yavrularımı allah olmayanlarada nasip etsin
33 haftalik kaç ayik oluyo canım yani sen kaç ayik oldunValla bende 33 deyim simdiden uyku yok nefes darligi cok fazla,yattigim yerde nefes nefeseyim,bi caresi yok sanirim
33 haftalik kaç ayik oluyo canım yani sen kaç ayik oldun
Canim 32 haftalik 8 ayik oluyo senin ki 8 ayik 1 haftalik olmuyomuda8 aylik canim
35 36 haftalik dogduklarinda kuvezde kalmiyorlarmiEvet canim,bugun 34 e basladim cok sukur rabbim 35 36 lari gosterir İnşaAllah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?