- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- Konu Sahibi papatya1977
Bebeği küvözde kalanlar emzirebiliyormuydunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 34+6 da doğum yaptım 2050 - 1500 dogdulae büyüğüm 19 gün kaldi kuvozde ama emzirmwdim süt sağıp verdim emmeye çağırdılR 2 gün orda kalıp emzirdim çıktı hastaneden ama küçüğüm hala küvözde kilosu az olduğu için çıkarmadılar onu ama drum bana 34 u geçelim bi gelişimlerino tamamlamis olurlar demişti.benim hamileliğimde sıkıntılı olduğu için erken dogdular ve zayiflardi.insallah hayırlısıyla kucaginiza alirsinizBebeği küvözde kalanlar emzirebiliyormuydunuz?
merhaba:)merhaba.
benim ikizlerim 37+1 haftalık biri 2500gr diğeri 2200 gr doğdular.ikiside erkek.küvezde yatmadılar.sarılık olunca yattılar.şimdi 19 aylık oldular.
sormak istediğin sorular varsa yardımcı olmak isterim.
Yenidoganlarin hepsi ayni zorlukta...yani ikizlerin..2 saatte bir beslemeniz gerekiyor.mama takviyesi olmadan çok zor yani o kadar sutum yoktu benim..sonradan artti..çoğunlukla emzirme..benim size verebileceğim en iyi tavsiye gece dinlenebilmek için süt sağın..biri emerken digerine evde kim yardimci oluyorsa sut verin ve sizin uyumanizi saglasinlar..annenin dinlenmesi hem süt hem gün icinde enerji hem de psikoloji için çok önemli..ilk aylar çok zor geçti..10 gun sonunda gaz sancisi başlıyor..mutlaka gaz için damla vb.kullanin..gazini her emzirme sonrasi çıkarın..çok agladiklarinda gazlari olduğunda banyo çok iyi gelir..banyo yaptirin her gün. Duzenlerini bozmayin evde odalarinda uyutun. Sese alışık olsunlar. Aglatmamaya çalışın ve annenin stresli olmamasi lazim bebeklere yansıyor.merhaba:)
yeni doğan ikiz bebek bakımı özell,ikle 2 erkek cocuk için tavsiyeniz var mı?
32 haftalıkken tamamdı alışverişim ben park yatak aldım çok memnunum kıyafetlerini doğduktan sonra aldım prematüre mi normal mı olacaklar belli değildi ama onun dışında her şeyini almıştımKizlar ikizler.icin besik tavsiyeniz ne acaba.ilk hamileligim nasipse ikiz olcak.16 haftalik olduk.yavas yavas bir seyler almak istiyorum.fikir verirseniz sevinirimalis veris e kac haftalikken basladiniz
Neden 10 gun kaldilar bende 35+4 gunluktu dogum yaptim kizlarim 3 gun kuvezde kaldilar cok sukur 2 aylik olduk sagliklilar rabbim daim etsin sagliklarini .. ecmain35+5 haftalik dogdular.oglum 2540gr kizim 2340gr dogdu.10 gun kuvezde kaldilar.simdi 26 ayliklar ve cok sagliklilar
Canım kızlarımızın arasında bir gün var bende 6 ekimde 34 haftalık doğum yaptım siz ne güzel 3 gün kalmışsınız maşallah biz 1 ay kaldık( Allaha emanet bebişler.Neden 10 gun kaldilar bende 35+4 gunluktu dogum yaptim kizlarim 3 gun kuvezde kaldilar cok sukur 2 aylik olduk sagliklilar rabbim daim etsin sagliklarini .. ecmain
Neden 1 ay canim cok sukur iyiler demi allahim saglikla buyutmemizi nasip etsin insallahCanım kızlarımızın arasında bir gün var bende 6 ekimde 34 haftalık doğum yaptım siz ne güzel 3 gün kalmışsınız maşallah biz 1 ay kaldık( Allaha emanet bebişler.
Amin inşallah hep beraber canım.biri 18 diğeri de 29 gün kaldı.tek yumurta ama çok zayıf doğdular 2050-1600 olarak o yüzden çıkamadılar(ama şükür iyiyz şimdiNeden 1 ay canim cok sukur iyiler demi allahim saglikla buyutmemizi nasip etsin insallah
Canim dogum sirasinda cigerlerine su kacmisti o yuzden ne olur ne olmaz diye.bi problem olmadi ama sukur.yeni doganin gecici takipnesi deniyormus bunaNeden 10 gun kaldilar bende 35+4 gunluktu dogum yaptim kizlarim 3 gun kuvezde kaldilar cok sukur 2 aylik olduk sagliklilar rabbim daim etsin sagliklarini .. ecmain
çok teşkkürler tavsiyeler için :)Yenidoganlarin hepsi ayni zorlukta...yani ikizlerin..2 saatte bir beslemeniz gerekiyor.mama takviyesi olmadan çok zor yani o kadar sutum yoktu benim..sonradan artti..çoğunlukla emzirme..benim size verebileceğim en iyi tavsiye gece dinlenebilmek için süt sağın..biri emerken digerine evde kim yardimci oluyorsa sut verin ve sizin uyumanizi saglasinlar..annenin dinlenmesi hem süt hem gün icinde enerji hem de psikoloji için çok önemli..ilk aylar çok zor geçti..10 gun sonunda gaz sancisi başlıyor..mutlaka gaz için damla vb.kullanin..gazini her emzirme sonrasi çıkarın..çok agladiklarinda gazlari olduğunda banyo çok iyi gelir..banyo yaptirin her gün. Duzenlerini bozmayin evde odalarinda uyutun. Sese alışık olsunlar. Aglatmamaya çalışın ve annenin stresli olmamasi lazim bebeklere yansıyor.
Rica ederim hayırli olsun şimdiden...zor ama çok guzel duygu ikiz annesi olmakçok teşkkürler tavsiyeler için :)
inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin :)Rica ederim hayırli olsun şimdiden...zor ama çok guzel duygu ikiz annesi olmak