Selam canim cokkkkkkk sevindim seni gorunce burda demek ikiz annesi olucan sende.Gecen ekimde yazisiyorduk senle biz.Sonra pek giremedim ben hamile kaldiktan sonra cunku cok kotu bir hamilelik gecirdim ilk 5 aya kadar surekli bulanti ve kusma hic kilo alamadim surekli aglayip bebeklerimi besleyememekten onlara birsey olmasindan korkuyordum.Ben sonra bir kilo almisimki sorma.Neyse 34+5 haftada dogum yaptim.cok kucuk dogdular kuvezde kaldilar. ogluslarim simdi tosun oldu.Umarim sen de cok guzel bir hamilelik gecirirsin.Bol bol dinlen canim bugunlerini tadini cikar.28 haftadan sonra uyumak ve yurumek zor oluyor.Birde sakin kimseyi dinleme aman ikiz zordur yazik nasil bakican felan diyenlere hele de.zor ama dunyanin en guzel seylerinden biri.
cnm hatırladım ama o mu diye takıldım ......evet bir tedavi arkasından ikiz annesi olacam
kimsenin dediklerinine kulak asmıyorum...ama bugünlerde çok kötüyüm kusmam felan yok ama...halsizlikden kendimi hasta gibi hissediyorum........acayip mide ekşimem var bunlar beni bitiriyor...gece yarısı bile kalkıyorum uykumdan .....sen yine iyi doğum yapmışsın cnm 31 haftada doğuranlar var ....rabbim hayırlısını versin bende elimden geldiğim kadar dinleceğiimki bebekler geç gelsin rahat olsunlar.....inş.rabbim bana istediğim gibi olmasını nasip eder