İkiz Anneleri Kulübü

ayyy canım ya inanmıyorum hemen hemen 40kilo
maşallah vermişsin ama bak
demekki yapıyla alakalı
verip verememek

canım yapıyla alakalımı pekbilmiyorum ama bu afacanlar zaten seni öyle bir koşturuyor ki kilolu olman mümkün değil ben olanıda verdim.Hep kilolu olmak istemişimdir hep zayıftım ben 42 - 43 kilolarda o yüzden kiloları hiç dert etmedim ama fazlada kalamadım zaten kilolu hem bebekler erken doğdu hem doğum sonrası bu zuzuların beni fazla yorup kosturması kiloları aldı götürdü.O yüzden diğer arkadaşa da söyledim zaten istesede istemesede kilolar gidiyor.

benimde aklımdan geçiyordu hep
minikler uslu herhalde diye
seni nette görünce
demekki üzmüyorlar annelerini dedim
bebek iken bakımları zor oluyordur dimi
gece uykuları nasıldı
sık sık uyanırlarmıydı

benimde aklımdan geçiyordu hep
minikler uslu herhalde diye
seni nette görünce
demekki üzmüyorlar annelerini dedim
bebek iken bakımları zor oluyordur dimi
gece uykuları nasıldı
sık sık uyanırlarmıydı

canım ben çalışıyorum o yüzden devamlı netteyim yoksa nerde akşamları giremiyorum çok yaramazlar gece gündüz uyumuyorlar evet daha önceleri çok sık uyanıyorlardı ama artık rahatsız olmadıkları sürece kalkmıyorlar akşam en geç dokuzda uyuyorlar sabaha kadar.

çok geride kalmış arkadaşlar öne gelsin istedim...buarada bende ikiz annesiyim ama şu anda fazla yazamıyorum çünkü benim bızdıklar içerde ağlıyorlar olmayan uykularında uyankışlar..inşallah daha çok görüşürüz ..bye..

kızlar merhaba bende ikiz annesi olacağım allahın izni ile ilk mikro denememde hamile kaldım dün gittim iki taneler kalplerini görüdkk........çok mutlu oldumm daha henüz çok yeniler bişey hissedemiyorum..........rabbim sonuna kadar gitmeği nasip eder inş.

sevgili pamuk 26 ve dırımkızı hoşgeldiniz aramıza
inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz

canlarım benim kesesi küçük bebegim büyümemiş.kalp atımıda durmuş.diger bebegimin gelişimi iyi.bebegimin birisi gitti rabbim hayırlısıyla digerini kucagıma almak nasip etsin.hepinize iyi bayramlar dırımkızı hayırlı olsun canım.

canlarım benim kesesi küçük bebegim büyümemiş.kalp atımıda durmuş.diger bebegimin gelişimi iyi.bebegimin birisi gitti rabbim hayırlısıyla digerini kucagıma almak nasip etsin.hepinize iyi bayramlar dırımkızı hayırlı olsun canım.

ayyy cnm benim yaa nedenirki yaaaa ne zaman bu durum belli oldu cnm şimdi kesinleşmiş

kızlar merhaba bende ikiz annesi olacağım allahın izni ile ilk mikro denememde hamile kaldım dün gittim iki taneler kalplerini görüdkk........çok mutlu oldumm daha henüz çok yeniler bişey hissedemiyorum..........rabbim sonuna kadar gitmeği nasip eder inş.

canım çok sevindim ikiz annesi olacağına..bak sen nerdeysen ben oradayım seni takip ediyorum:) canım sen kaçıncı haftada gittin ultrasına..benim şimdi 5hafta 2 gün oldu.ultrasonda ikiz olup olmadığı belli olurmuki şmdiden acaba...

canım çok sevindim ikiz annesi olacağına..bak sen nerdeysen ben oradayım seni takip ediyorum:) canım sen kaçıncı haftada gittin ultrasına..benim şimdi 5hafta 2 gün oldu.ultrasonda ikiz olup olmadığı belli olurmuki şmdiden acaba...

canımmmmmmm benimmm gell yanımda oll.kaydirigubbakcemile5
cnm ben varya heycandan soramadım doktora kaç haftalık diyee kalbini gördüm cnmbi arkadasımda dediki adetten hesaplanıyor ....zaten o duruma göre 6 haftalık şuan geçiyor iştee...2 hafta sonra gidecemm o zamam hem resim isteyecem yani ultrason hemdee haftasını öğrenecem

cnmmmmmmmmmmmmmmm belli olur tabi kan testin kaçtı seninnnn kaçıncı gün yaptırdınnn

hihoyyyt
cnm yaaa 12.gün felan yapmadınmıı böle çok zor yaniiiii

iyi bşr sonuç kesinlikle keseyi yada keseleri görürsünn

canım 11.gün 179
13.gün 341
15.gün 729
19.gün 5023 çıktı
15.gün hemşireleri aradım tekrar test yaptırmanıza gerek yok 10 gün sonra ultrasona görünün dediler.bayramadan sonra artık..bende merak ediyorum bir mi iki mi diye:)

hihoyyyt

canım 11.gün 179
13.gün 341
15.gün 729
19.gün 5023 çıktı
15.gün hemşireleri aradım tekrar test yaptırmanıza gerek yok 10 gün sonra ultrasona görünün dediler.bayramadan sonra artık..bende merak ediyorum bir mi iki mi diye:)

cnm tek gebelik gibi benim 11.gün 311 çıkmıştı hadi hayırlısııııııııııı

selam arkadaslar. oncelıkle herkesın mubarek Ramazan bayramını yurekten kutlarım.bebıslerınızle nıce nıce uzun ve guzel bayramlara ınsalah :emir_bebek::emir_bebek:.

Bizde kızlarımla 26.haftamızın ıcındeyız ama erken dogum tehlıkem varmıs :çok üzgünüm:1 haftayı askın ılac tedavısıne baslattı doktorum :KK43: kasılmalarım cok oluyordu. sımdı bırazdaha ıyı gıbıyım ama yanı benım gıbı ılac tedavısı gorup dogumu gecıktırıle bılen ıkız annesı varmı onu cok merak edıyorum . bıde (reklam olmaz sanırım) ılacımın adı nıdılat yanı bu ılacı kullanan ve gercekten dogumu gecıktırıyor cok faydasını gordum dıyen ıkız annemız varmı ? :çok üzgünüm:
cevaplar ıcın sımdıden cok tesekur ederım
herkese hayırlı bayramlar dılerım .a.s.

çırpınışcnm bizd daha yeni ikiz annesiyiz şimdilik bişey yok ama mutemelen bütün ikizlerde erken doğum riski var yaa.........buda beni çok korkutuyor....inş..hayırlı zamanda doğrursun...inş....bebeklern daha fazla kalır annelerindeee

cnmmmmmmmmmmmmmmm belli olur tabi kan testin kaçtı seninnnn kaçıncı gün yaptırdınnn

Selam canim cokkkkkkk sevindim seni gorunce burda demek ikiz annesi olucan sende.Gecen ekimde yazisiyorduk senle biz.Sonra pek giremedim ben hamile kaldiktan sonra cunku cok kotu bir hamilelik gecirdim ilk 5 aya kadar surekli bulanti ve kusma hic kilo alamadim surekli aglayip bebeklerimi besleyememekten onlara birsey olmasindan korkuyordum.Ben sonra bir kilo almisimki sorma.Neyse 34+5 haftada dogum yaptim.cok kucuk dogdular kuvezde kaldilar. ogluslarim simdi tosun oldu.Umarim sen de cok guzel bir hamilelik gecirirsin.Bol bol dinlen canim bugunlerini tadini cikar.28 haftadan sonra uyumak ve yurumek zor oluyor.Birde sakin kimseyi dinleme aman ikiz zordur yazik nasil bakican felan diyenlere hele de.zor ama dunyanin en guzel seylerinden biri.

X