selam deryacım canım benım nasılsın evlatların nasıllar umarım hersey yolundadır.
ben bıldırımlerımı okuyamıyorum.sıstem bı turlu acmıyor
ama yınede bıkac sey soramak ıstıyorum.zamanın olurda burdan cevaplarsan cok sevınırım canım benım.
ben 27.haftadayım nıdılat dıye bı ılac kulanıyorum erken dogum tehlıkesı varmıs oyuzden doktorum bunu verdı.bıraz kasılmalarım azaldı ama bıseyı cok merak edıyorum. sen erken dogum yapmıstın degılmı 28 . haftaydı. tabı yanılmıyorsam .
deryacım dogum oncesınde sen boyle bı ılac ıgne vsvs bırsey kullanmadınmı kullandında faydamı etmedı? bıde erken dogum belırtılerı neler bunu cok merak edıyorum hafta sonu dr a gıdecegım ama o gun gelene kadar bısey olursa dıye korkmuyor degılım hanı
bıde yozgatta yasıyorum Allah korusun ama acıl bı durumda ankaraya varmamız zaman alır vsvs bunları dusundukce daha cok korkuyorum kızlarıma bısey olursa dıye
sımdılık gercı ıyı hıssedıyorum kendımı ama cok asagıda atıyor bı kızım o benım yuregımı agızıma getırmeye yetıyorda artıyor bıle.
yanı canım erken dogum belırtılerını sen nasıl yasadın negıbı seyler yasadın vaktın olursa cevaplarsan cok memnun olurum bıtanem
sımdıden cok ama cok tesekkur ederım gorusuruz.