Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebislerimin biri kiz digeri erkek. Oglusum kayinpederimin ismi olan Köksal ismini alacakinsallah ikinci isimde kararsisiz. Ben Arda istiyorum esim ise Efe istiyor.
Kizimin ismini ben koydum. Insallah Nisa olacak, ikinci ismine henüz karar vermedim Zeynep, Elif veya Melek düsünüyorum. Ne kadar zormus karar vermek.
Hemen hemen ayni haftalarda dogum yapicaz insallah ZeaMays. Allah isteyen herkese nasip eder insallah. Benim Tüp bebekle oldu. Seninki dogal mi?![]()
ooo baya kalabalık olmuşuz ben ziyaret etmiyeli.arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza..inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.bende kızımın ismini ecrin duru oğlumun ise kayra koymayı düşünüyorum.bizim vakit günden güne azalıyor artık...
Allah bağışlasın. İsimleriyle yaşasınlar inşallah.
benimkiler doğal oldu canım. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Sabırsızlanıyorum
eee doğduktan sonra nasıl yapacaksınız. bakmak için yardımcın olacakmı?
Merhaba; ikiz anneleri.
Henüz hamile değilim ama yazılarınızı takip ediyorum.
hepinize bebeklerinizle sağlıklı mutlu ömür dilerim.
Hayırlı Ramazanlar. Bu arada gebelik belirtileri yaşadınız mı? Öğrenmeden önce......
Ya da hiçbir belirti olmadığı halde hamile olduğunu öğrenen..... teşekküler.
Benim bebislerimin biri kiz digeri erkek. Oglusum kayinpederimin ismi olan Köksal ismini alacakinsallah ikinci isimde kararsisiz. Ben Arda istiyorum esim ise Efe istiyor.
Kizimin ismini ben koydum. Insallah Nisa olacak, ikinci ismine henüz karar vermedim Zeynep, Elif veya Melek düsünüyorum. Ne kadar zormus karar vermek.
Hemen hemen ayni haftalarda dogum yapicaz insallah ZeaMays. Allah isteyen herkese nasip eder insallah. Benim Tüp bebekle oldu. Seninki dogal mi?[/quot
ne güzel canım çok güzel isimler düşünmüşsünüz bebişlere inş.allah sağ salim doğarlar.bu arada hoşgeldin kulübümüze de.
kızlarımız adaş olacak benim kızımda nisanur oğlum da ahmet berat.bizim de ilk ismimiz dede ismimiz yani ahmet.biz 21 aylık olduk bile inş. darısı sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.
Tecrübeli ikiz anneleri bebeklerinizi kaçinci haftada nekadarkiloda doğurdunuz.benim 31.haftam 1.700gr olmuşlar.biraz erken doğum sorunum var üzülüyorum
Arkadaşlar iyi geceler.ben henüz anne değilim ama çok istiyorum.aranızda tedavi olmadan ya da ailede ikiz olmadan ikiz bebek sahibi olan var mı? olabilir mi çok merak ediyorum.cevaplayabilir misiniz?
canım umarım erken doğum yapmazsın.Kendini yormamaya ve bol bol yatmaya gayret et.Ben sana bu söylediklerimi yapmadım ve kendimi çok yıprattığım için bebeklerim 28 haftalık bile olmamışken doğdu.Efe 2100gr,Ege 1600 gr doğdu.E tabi çok erken doğdukları için Egecik küvezde kaldı bir ay boyunca ciğer ve bazı organlarının gelişmemesi beni çok üzmüştü.Kendimi epey bir zaman suçlu hissetim.Daha önceki sayfalarda paylaşmıştım bakarsan detaylı yazıyı okuyabilirsin.Zor bir durum erken doğum hele biz ikiz anneleri için.Bebeğin biri yanında diğeri hastanede gidip gelmek sorun hele birde sezeryanla doğum yapınca düşün halimizi.İnşallah sen böyle sorunlarla karşılaşmadan sağ salim alırsın kuzularını kucağına.Lütfen kendine çok dikkat et.
kızlar bende ikizlerime hamileyim. aralarında 1 hafta ara var 1 hafta arayla döllenmişler.dr çok şaşırdı ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum dedi.ben aşılama yaptırmıştım ama dr söylediği önceden döllenmişler.allahın hikmeti dogal olmuşlar.benimkiler çift yumurta ikizi tedavi görüyordum.ben aşılamadan hamile kaldıgımı zannediyordum ama kendileri döllenmişler.eşimin ailesinde 10 tane ikiz var.benimde anneannem bve teyzemin ikiz düşükleri var.ddm dinlen canım.derya çelik maşşallah kiloları o haftalarda bile iyiymiş. canım benim daha 7 haftalıklar ddm sagolsun çok yardımcı oldu.sen nasıl beslendin.bana verebilecegin ögütlerin ve paylaşımların var mı.neler yiyeyimde kiloları iyi olsun.teşekkürler